Måtte rykke for headset efter en uge, hvilket ikke var så heldigt, men mindre end en halv time efter rykkeren, så fik jeg besked om, at ordren var gjort klar til forsendelse og jeg modtog det to dage... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
I dag driver vi stadig Wavell med samme ambition. Det er også en af grundene til at vi er overbeviste om, at lyd skal opleves. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. God lyd er subjektiv, så du skal have mulighed for at opleve vores lyd i din egen hverdag, så du trygt kan finde ud af, om det er det rette match for dig.
Vi er et ungt team, som står på skuldrene af en lang og stolt lydtradition i Danmark – en kombination af erfaring og nytænkning, der giver os det perfekte afsæt til at skabe lyd, man kan mærke. Vi tror ikke på, at en stærk lydoplevelse behøver at være kompliceret eller pakket ind i unødvendige specifikationer. Det skal være nemt at vælge et produkt, nemt at bruge det i hverdagen og nemt at mærke forskellen.
Dag-til-dag levering
Elmegårdsvej 12, 8361, Hasselager, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
De er rare at have på, men udelukker mere lyd end jeg havde forventet.

Besvarelse fra Wavell
Virkelig god lyd og stilhed efter behov.
God og hurtig levering og kundeservice.

Besvarelse fra Wavell
Jeg købte nogle pro 4, som var mega gode. God lyd og passer perfekt. De gik dog i stykker ca 5-6 måneder efter, måden de var i stykker på var, at en af earbudsne ikke gad tilkoble. Så skrev jeg ind, og de gav os label, alt var godt. men så da de kom ind på deres lager, skrev de at jeg ikke havde puttet dem i. De sagde jeg kun havde puttet tilbehøret i og ingen buds. Der blev jeg bange. Bange for at jeg skulle blive sure på dem, da jeg troede at de bare vil lade sagen gå kold, og jeg snydt. Men jeg holdte den gode tone lidt endnu. Et par dage efter får jeg en mail af dem, at de havde sendt nogle helt nye pro 4 fordi de ikke kunne finde budsne som de havde mistet. Reminder dette skete inden for 1,5 uges virkelig hurtig service også. det er så flot at man kan have den tiltro til en kunde elsker wavell😋

Besvarelse fra Wavell
10 stjerner mindst herfra.
Hurtig service og en mega god kundeservice når man har brug for det.
Har fået den bedste behandling fra Wavell.

Besvarelse fra Wavell
Hurtig håndtering og levering.
Produktet lever op til beskrivelsen og til mine forventninger.

Besvarelse fra Wavell
Måtte rykke for headset efter en uge, hvilket ikke var så heldigt, men mindre end en halv time efter rykkeren, så fik jeg besked om, at ordren var gjort klar til forsendelse og jeg modtog det to dage senere.
Nem opsætning af headsettet og rigtig god lyd og støjdæmpning.

Besvarelse fra Wavell
Jeg skrev og fik god service, ud over hvad de normalt sælger.
Flik hurtig og effektive

Besvarelse fra Wavell
Produktet blev hurtigt leveret, og kvaliteten er fin. Jeg har to gange skrevet til kundeservice uden at få svar - men det viste sig, at svarene var blevet blokeret.

Besvarelse fra Wavell
De virker som god kvalitet og børnene er glade for dem.
Der var hurtig levering

Besvarelse fra Wavell
Lækre hovedtelefoner, man får rigtigt meget for pengene.