Ville prøve en måned, men de har bare krævet penge op uden videre og dette er det rene plat. Lukker så efter få måneder, i håbet om at ingen gider slæbe dem i retten for fup. Har bedt om at få m... Se mere
Elsker ideen bag siden, men der er mange problemer med at programmerne fryser og melder fejl osv. En anden ting er når man går tilbage for at se programmer, så passer tiderne næsten aldrig med ud... Se mere
kan kun anbefale watz me naw til andre. virkelige gode tv stationer og og fin billed kvalitet i hd. og en fremravende god og hurtig service fra venlige og meget hjælpsomme medarbejdere. alt i alt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, telefon, Facebook, Twitter eller Google+. Watz Me Now leverer TV via internettet - til mobil, iPad/tablet, computer og din TV-skærm. 90 kr per måned uden binding. Prøv første måned gratis på www.watzmenow.tv
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø
- 71994060
- support@watzmenow.tv
- watzmenow.tv
Svindel og platugler
Har bedt om at få mine betalinger retur - har ikke hørt et dyt.
men de har jo også meldt stop af 'firmaet'.
Dårlig service
Man skal ikke lige vælge watz me now. de er ligeglad med kunderne, når teknikken ikke virker. eller de lukker for app. når det ikke er deres ejet udstyr man har købt.
Efter deres app blev opdateret har det ikke virket på mit Go All TV. og det er watz me now ligeglad med. de skriver at de har lukket for det . p.g.a sikkerhed.
håber jeg får mine penge retur fra den sidste måned hvor det ikke har virket.
God ide men skal finpudses en del.
En anden ting er når man går tilbage for at se programmer, så passer tiderne næsten aldrig med udsendelsen. Altså man er man nødt til se endten lidt af programmet før eller efter for at få det hele med. Synes det er rigtig trælst.
Jeg er så træt af at det ikke virker
På TV2 kan der ikke spoles i programmerne. Man kan ikke optage. Billedet fryser og så må man starte forfra. Det er håbløst og vi må nu betale for at få en ordentlig løsning. WMN er ikke pengene værd
Nu under al kritik
For 9 måneder siden var der småproblemer, som jeg forventede stille og roligt blev løst. Det er desværre gået den anden vej, så nu er smart stick løsningen stort set uanvendelig. Hvis jeg skal streame fra smartphone kan jeg lige så godt - og med bedre resultat - gøre det fra DR TV. Tålmodigheden er ved at være opbrugt. Også fordi ny ejer starter problemløsning med naive spørgsmål som "har du prøvet med kabel?". Kort og godt - ikke godt nok.
Måtte sige stop
Jeg har haft Watz Me Now i snart 5-6 måneder og jeg har ikke haft andet end godt at sige om dem. Men for ca. 2 måneder siden begyndte mit TV's smartstick at fejle - jeg kunne intet gøre og tog derfor kontakt til Watz Me Now. De prøvede at sende mig op til 3 remote controllere da de mente det var problemet selvom de ikke lagde 2 og 2 sammen efter remote controller nummer 2 ej heller løste problemet.
Så skete det at Watz Me Now blev smeltet sammen med en anden virksomhed og lige pludselig ville de ikke hjælpe mig. Deres support kontaktede mig aldrig eller så kunne deres medarbejdere ikke hjælpe mig med deres eget produkt. Jeg valgte derfor at sige stop. Æv - godt produkt men rigtig dårlig service.
Virker perfekt på I PAD
Smart. Får set en hel udsendelse, nemt at 'spole' tilbage, udmærket kvalitet.
billig og god hd billed kvalitet
kan kun anbefale watz me naw til andre.
alt i alt en særdeles positiv oplevelse at blive kunde hos watz me naw.
per gade
Smartstick virker ikke ....
Har haft store problemer med at få watzmenow til at fungere tilfredsstillende... Har endda købt ny router for at kunne få super signal via WIFI...
På laptop/WIFI kører programmerne uden problemer ... Men smartstick fungerer ikke... Enten dårligt billede eller fryser hele tiden... Om det er LAN eller WIFI spiller ingen rolle ... Har endda ændret opsætning af router, uden det hjalp... Eneste som hjælper kortvarigt er at resette smartstick.. Og det kan jo ikke være meningen...
Servicen er dog i top... Skidtet virker bare ikke, så det hele sendes retur..
PS: havde købt 2 smartstick... Men ingen af dem virker efter hensigten, og den ene er prøvet byttet, samt opsat af watzmenow tekniker... Virker stadigvæk ikke ...
Stærkt forbedret produkt
Jeg har tidligere skrevet ind hvor jeg kritiserede produktet, der på det tidspunkt teknisk var meget ringe. Min anmeldelse er nu væk, hvilket er lidt mærkeligt. Imidlertid er der siden den gang blevet foretaget en række opdateringer og stabiliteten, når streaming foregår via smart stick, er nu stærkt forbedret omend det stadigvæk ikke er helt perfekt, men det er næsten perfekt. Konceptet er genialt, og måden menuen er bygget op er rigtig god. Som ny bruger skal man dog være klar over to ting. For det første kan man ikke starte et program og så bare se det næste program så stopper streaming. Dette kan man i starten godt forveksle med at teknikken fryser, men det skyldes at man efter et program skal gå tilbage til menu og starte det næste. Det er ikke forklaret nogle steder og det er besynderligt. Det andet man skal være klar over er at stabiliteten er klart bedre hvis man forbinder smart stick til router med en kablet forbindelse i stedet for trådløs.
Hurtig og pålidelig service.
Vi har fået den tv løsning vi drømte om. Ganske vist en pakke, men ikke med alle de fuldstændig uvedkommne kanaler som hos mange af de øvrige udbyder. og så kan vi vælge enkelte kanaler til hvis vi vil. og det hele gennem trådløst net !! Der har været enkelte udfald og et enkelt Smart Stick som ikke virkede, men det blev løst uden problemer. Kan kun anbefale.
Super service!
Stadig lidt børnesygdomme med teknikken, men deres service er helt i top og konceptet genialt!
Rigtig svær start - men nu kører det
Dette koncept var rigtig interessant og jeg hoppede på som en af de første. Testede smart stick et par dage og lagde det så i skuffen ind til mit af den grund opsagte abonnement hos yousee ophørte.
Jeg har haft store problemer med smart stick - ikke med tablet. Billedet frøs konstant og det var umuligt at se tv. Jeg var i langvarig dialog med WatzMeNow som har været virkelig imødekommende hele vejen igennem. Det er når tingene går i hårdknude at et firma viser sit værd. Der var oprigtig interesse for at løse mit problem. Og nu kører det!
Smart nyt koncept men det går ned af bakke
Var enlig fint tilfreds med deres produkt i starten. Men efter de blev opkøbt er det gået ned af bakke. Vi har droppet det helt igen her i huset. Er simpelthen blevet alt for ustabilt til os.
Perfekt 😊
Vi har været med fra starten og har ikke noget at klage over! Kundeservice er HELT i top, de svarer prompte på Facebook! Vi har Fuldpakken og er godt tilfreds med programudbudet, især Eurosport 😊 Lidt om det vi har. Vi bruger Smartstikket på vores WiFi og det fungere bare, jo, det "hikker" lidt ind i mellem, men i et parcel hus hvor routeren er i den ene ende af huset og tv'et i den anden kan man nok ikke forlange mere. Vi bor laaangt ud på landet, og vores udbydder er Telia, men igennem TDC's trætte kobber kabler! En 6mb forbindelse kan det blive til, men alligevel et flot billede. watzmenow kom med en software/firmware update for nylig, og DET har hjulpet med hastigheden i det daglig brug af stikket. Catchup delen er bare genialt, aldrig mere skal man huske at optage programmer, men at TV2 har "crippled" deres kanal så man IKKE kan spole er noget p*s 😡 tænk hvis man kom til at spole forbi deres reklamer!!!!! App'en til iPhonen må jeg indrømme bruger vi ikke så meget, ihvertfælde lige nu, det kommer jo nok lige pludselig 😀
Koncept der lige passer til mig
Jeg har længe været irriteret over at bruge så mange penge på at kunne se tv. Det her koncept giver mig en nem løsning, hvor jeg får de kanaler jeg har brug for. Så sammen med netflix har jeg alt det tv jeg har brug for til billige penge. Derudover blev jeg positivt overrasket over at jeg kan se alle programmer der har været vist når det passer mig.
Thumbs up herfra...
Lige mit tv produkt
Watz Me Now fortjener alle 5 stjerner. Tilmeldte mig og var igang med at prøve produktet lige med det samme på min computer og det fungerede uden problemer og især funktionen med at kunne se programmerne når det passer mig, er jeg glad for.
Jeg har også købt smart stick - skulle lige vende mig til at bruge fjernbetjeningen, men ellers uden problemer.
Enkelt og fleksibelt
Har længe været på udkig efter en løsning der er billig og nem at bruge og som jeg også kan have med i mit sommerhus. Jeg fik smart stick til tv'et med posten dagen efter jeg havde bestilt. Havde lidt problemer i starten med at få det til at virke - det var noget med mit internet. Skrev til dem og fik hurtig og relevant svar, så nu virker det. Har haft det med i sommerhuset her i weekenden og det kørte uden problemer.
Kan også anbefale produktet pga at jeg kan se alle programmer som har været vist når det passer mig.
Nemt og lige til
Sådan skal det være at se tv.
Nemt at gå til, let at finde rundt, programmer der dækker mit behov. Dejligt at kunne se tv, når jeg vil og ikke være afhængig af et bestemt tidspunkt. Jeg ser f.eks. nyheder til og fra arbejde på min mobil i perfekt kvalitet.
Meget tilfreds kunde!
Bedste hilsener
Annette
Super koncept, ringe udførelse
Skide smart koncept med masser af fremtid i. God pris. Fungerer godt på mobile devices, men smart stick'en til TV'et er elendig. LAAAAANGSOM og træg styring. Crasher konstant og skal genstartes. Fjernbetjeningen består primært af knapper uden funktion og man har ingen muligheder for at ændre nogle former for indstillinger.
Jeg tror og håber, at konceptet har en fremtid, men udførelsen er i skrivende stund for ringe, og jeg vil anbefale folk at vente og se om 'børnesygdommene' udbedres, eller om der melder sig en mere seriøs spiller på banen fra andet firma.

Besvarelse fra Watz Me Now