Goede service en contact, geleverde sup bord voldoet ruim aan verwachting. Dit zelf tijdens vakantie via PostNL op kunnen halen vanaf de boot. Complimenten
Se, hvad kunderne siger
Eerder (3jaar geleden) supboards besteld, erg tevreden. Nu weer 2 extra besteld zodat het hele gezin kan suppen. Zat er 1 tussen met minder goed gelijmde rand rondom opblaas gedeelte. Na een mailtje d... Se mere
Fijne website met duidelijke informatie die behulpzaam is ipv alleen op verkoop gericht. Verkopen mooie artikelen van kwaliteit. Vlotte verzending. Nb De doos was wel open gegaan tijdens verzending,... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Watersport Meerstad is opgericht vanuit een passie voor het SUP’en, met daarbij het doel om zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen. Wij richten ons dan ook vooral op de beginnende SUP’ers. We vinden het heel logisch dat je aan je eerste SUP board niet (te) veel geld wil uitgeven en dat hoeft ook niet. We hebben een ruim assortiment aan kwalitatief goede SUP boards tegen een betaalbare prijs.
Kontaktoplysninger
Kattegat 50P, 9723JP, Groningen, Holland
- 050-5535563
- info@watersport-meerstad.nl
- watersport-meerstad.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede service en goed product
Goede producten tegen goede prijs en…
Goede producten tegen goede prijs en heel snel geleverd.
Duidelijke informatie en top service
Duidelijke informatie op de site, waardoor je je goed kunt inlezen en zelf al veel kunt uitzoeken. Als je dan toch nog vragen hebt, krijg je snel antwoord en wordt er door Rody en Muriel goed meegedacht. En dan ook nog supersnel geleverd, helemaal top!
Vriendelijk en goed materiaal
Vriendelijk, behulpzaam en goede uitleg. Snelle communicatie, ondanks dat ze midden in verhuizing zaten. Top ! Bedankt, we gaan deze zomer zeker genieten
Online een supboard gekocht
Ik was al een tijdje opzoek naar een geschikt supboard. Ik heb me flink ingelezen, alle plussen en minnen op een rijtje gezet. De website van watersport-Meerstad gaf hele goede en gedetailleerde info. S'middags een supboard besteld en de volgende dag al bezorgd. Ik werd voor de verzending gebeld door watersport -Meerstad om mijn adres nog te controleren. Super ! De bestelling was helemaal naar wens. Alles zat keurig netjes verpakt in een doos. Ja, ik ben tevreden over dit bedrijf.
Mooie site
Mooie site, snel besteld en verzonden. Fijn loyaliteitssysteem.
Super
Super, snelle levering en goed verpakt. Het board moeten we nog gaan gebruiken
Klein bedrijf met geweldige service
Nette duidelijke website.
Klein bedrijf, uitmuntende service
Besteld netjes mail gekregen en snelle bezorging.
Erg fijn geholpen
Erg fijn geholpen, mijn vragen die ik nog had via de mail werden snel en naar tevredenheid beantwoord. De bestelde artikelen keurig verpakt en op tijd geleverd. De bestelde sup boards nog niet gebruikt maar tot nu erg tevreden.
Snelle levering en alles was compleet
Snelle levering en alles was compleet. Vooral ook blij met de zeer scherpe prijs.
Zeer vriendelijk geholpen met de keuze…
Zeer vriendelijk geholpen met de keuze voor een sup in de showroom.
Je merkt dat ze ontstaan zijn uit de eigen hobby door het enthousiasme waarmee over de producten wordt verteld.
Communicatie en service top!!
De communicatie en service van Watersport Meerstad zijn echt top, een voorbeeld voor andere shops. Dankzij meedenken en initiatief had ik mijn nieuwe sup snel in huis en bleef mij een (automatische) retourzending en lang wachten bespaard. Nieuwe sup (Moai touring 12’6) al uitgeprobeerd: echt geweldig, precies wat ik hoopte! 🤙
Snelle zeer klantvriendelijke service
Snelle zeer klantvriendelijke service. Onze sup bleek een fabricagefout te hebben: een lek op de naad. Een mailtje was genoeg om dat direct op te lossen. We hebben inmiddels een nieuwe sup binnen.
Betrouwbaar en snelle levering.
Topservice!
Snelle service en top mensen!
Snelle service en er werken mensen die verstand van zaken hebben, erg prettig!