Waterscooterverhuur Anmeldelser 27

4,0

Super leuke ervaring gehad, het liep helaas wat langer uit dan gedacht maar dit mocht de pret niet drukken. Super vriendelijk geholpen en als het boeking systeem goed werkt was het nog beter gewee... Se mere

Deze verhuurder, Tyhrone C is volkomen onbetrouwbaar. Hij drukt de borg achterover van zijn klanten. Een borg die belachelijk hoog is. Dat is zijn verdienmodel. Hij zet gedupeerden onder druk om hun r... Se mere

Wat een leuke en toppe ervaring. Top service! Alles was goed geregeld zonder gedoe. De begeleider was heel vriendelijk en hielp ons enorm. De borg was heb ik ook netjes terug gekregen echt een aanrad... Se mere

4,0

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

WEGBLIJVEN

De positieve ervaringen die je hier leest zijn tegen betaling. Waarschijnlijk betaalt met de borg van de mensen die hij bedot!
De man achter dit bedrijf, TC, is voor NIKS te betrouwen. Er zijn al klachten tegen ingediend en er gaan er nog volgen.

26. juli 2025

Top dag

Ik was met mijn 2 kinderen er heen gegaan en wij vonden het een leuke ervaring het was niet ver rijden het personeel is beleefd en ik heb de borg weer netjes terug gekregen

5. august 2025

Onlangs hebben wij een waterscooter…

Onlangs hebben wij een waterscooter gehuurd via Waterscooterverhuur.nl en we waren ontzettend tevreden over het hele verloop. De communicatie vooraf was helder en vriendelijk, en het boeken ging snel en eenvoudig.

4. december 2025

Geweldige ervaring gehad met paar…

Geweldige ervaring gehad met paar vrienden, we hebben totaal 4x boot gehuurd en we gaan zeker opnieuw komen. Nadat je klaar bent hebben de medewerkers netjes de borg terug gegeven

29. november 2025

Top ervaring …

Top ervaring zou het zeker nog een keer doen. Zou iedereen het aanraden om het een keer te proberen. Ook heb ik de borg netjes terug gekregen

4. juli 2025

Leuke ervaring

Ik raad het aan iedereen aan! Voor ons was het de eerste keer ,maar echt heel erg genoten van de water scooters, Goeie waterscooters geen problemen varen heerlijk je moet het ooit geprobeerd hebben, en borg volledig terug zonder enkel moeite.! AANRADER!!

4. august 2025

Ik huur hier al een tijdje met een paar…

Ik huur hier al een tijdje met een paar maten van mij en we kunnen jullie zeggen dat je dit soort service niet zomaar vind alle medewerkers zijn super behulpzaam en enthousiast en de borg krijg je ook altijd netjes terug

4. december 2025

Goede ervaring

Goede ervaring! Vriendelijke en snelle service, alles verliep soepel. De borg werd keurig en op tijd teruggestort. Ik zou hier zeker opnieuw boeken!

28. november 2025

Geweldige service!

Wat een topdag! De waterscooters waren geweldig en het personeel ontzettend vriendelijk. Alles liep soepel en we hebben enorm genoten op het water. Extra fijn: de borg kregen we netjes terug. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

3. december 2025

Een top dag gehad

Een top dag gehad, alles soepel verlopen borg aan het einde van de dag terug gekregen. Kortom een aanrader!

8. august 2025

Wat een leuke en toppe ervaring

De begeleider was heel vriendelijk en hielp ons enorm. De borg was heb ik ook netjes terug gekregen echt een aanrader!

2. december 2025

Geweldige ervaring bij…

Geweldige ervaring bij Waterscooterverhuur.nl! Vriendelijke service, duidelijke uitleg en een top waterscooter. De borg kreeg ik netjes en zonder gedoe terug. Zeker een aanrader!!

1. december 2025

Slechte ervaring

Tyrohne Contein is een bedrieger. Hij geeft de hoge waarborg niet terug met als excuus dat hij dit eerst moet bekijken met zijn baas. Hij vraagt om slechte review eraf te halen en dan zou je geld terugkrijgen (wat hij niet doet). Geef bij slechte ervaring zijn naam door aan politie om hem zo hopelijk te stoppen.

19. juli 2025