Wir haben ein unvergessliches Wochenende im Haus "Bohemien" verbracht und sind absolut begeistert! Schon der Empfang durch den Gastgeber Erik war unglaublich herzlich. Dass die Unterkunft auf einer ei... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een mooie locatie aan het water. Met de hittegolf heerlijk vertoeven in het zwembad of met het bootje op de plassen. Bij vragen konden we per app Erik altijd appen em kregen we snel reactie.
Wederom heerlijk vertoeven in Villa Yvonne. Er is geïnvesteerd. Mooie nieuwe badkamer en binnendeuren en bedden. De entree naar de villa is opnieuw aangelegd met de specifieke Portugese klinkers. Het... Se mere
Die Unterkunft war sehr schön . Es war alles sauber und man hat alles bekommen was man für einen schönen Urlaub brauchte . Die Vermieter waren sehr freundlich und alles hat super geklappt . Einzige... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Drie prachtige vakantiehuizen om helemaal tot rust te komen
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super originele locatie
Super originele locatie, onwijs leuk verblijf en top service door de gastheer. Mega aanrader.
I’ve been travelling a lot of places in…
I’ve been travelling a lot of places in the world. But Erik’s Place is one of my favourite so far peace, quiet , lovely place and you have everything you need . On top of the tub fireplace garden lake next to the door do you have your own boat also ! And what is the most important the host Erik is one of the greatest man I ever met from Airbnb very very helpful hard-working man polite and helpful!
Alles dik in orde !
Zoals ieder jaar. Villa Yvonne
Zoals ieder jaar.. fantastisch!! Jaarlijks komen wij hier terug bij het fantastisch fijne huisje. Zelfs nog even 5 dagen bijgeboekt omdat het zo heerlijk is. Lekker privé, helemaal tot rust met het mooie uitzicht. En niet te vergeten dat heerlijke verwarmde zwembad!! Onze kids hebben de tijd van hun leven hier, lekker op het gras voetballen of zwemmen in het zwembad! Lieve hosts Artur en Margarida zorgen dat je verblijf nog aangenamer is, telkens vragen of het goed gaat en of zij nog iets kunnen betekenen voor ons.
Dank en tot volgend jaar :).
Erg genoten
Erg genoten! Fijne villa. Met de taxi is alles goed te bereiken.
Sfeervolle villa
Centraal gelegen in een rustige vallei, prachtige authentieke Portugese villa. Van alle gemakken voorzien en zeer sfeervol. Verwarmd zwembad met 's avonds sfeerverlichting. Dichtbij de fraaie stranden en uitgaansgelegenheden, restaurants en winkels. Echt een aanrader! Wij komen hier zeker weer terug.
Prachtig vakantiehuis met een hele…
Prachtig vakantiehuis met een hele mooie tuin gelegen aan het water.
Huis heeft een moderne en gezellige inrichting en er is overal aan gedacht, airco/verwarming in alle slaapkamers/woonkamer.
Kussens/matrassen/dekbedden sliepen heerlijk ik ben lastig met hoofdkussens deze keer niks van thuis meegenomen was blij verrast!
Geen geluid van verkeer alleen vogels heerlijk!
Enige wat misschien anders zou kunnen is kastruimte voor kleding.
En een extra wc bij/naast de “tuin” slaapkamer is wel handig want nu moet je door de tuin lopen om naar de wc (binnen) te kunnen, maar indien je er niet uit hoeft in de nacht is dit geen probleem uiteraard.
Leuk bootje en prachtig stukken vaarwater!
Fijne jacuzzi voor 3 personen.
Hond welkom en kan niet ontsnappen of hij/zij moet graag zwemmen :)
Vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Komen graag nog eens terug.
Bedankt en tot ziens!
Lonneke en familie
Amazing stay
Amazing stay! Amazing place! Eric was always there when we needed him! We will be back!
Es war wunderbar
Es war wunderbar! Wir haben ein tolles Wochenende mit Freunden verbracht. Man ist in einer kleinen, anderen Welt in Dutch cobana! Gerne wieder!!!
Geweldig verblijf voorzien van alle…
Geweldig verblijf voorzien van alle gemakken en luxe.
Met eigen boot en subboards aan de loosdrechtse plassen. Wat wil je nog meer.
Eigenaar is altijd standby en bereikbaar in geval van vragen.
Net terug….
Net terug….
Wij hebben een heerlijke week gehad in de Cabana. 2 dagen echt lekker zwemweer gehad en de andere dagen waren bewolkt en ong. 18 graden maar door het fijne en luxe buitenverblijf hebben we geen één keer binnen hoeven zitten en alles buiten gedaan.
Koken, eten, douchen, spelletjes gespeeld en gezellig geborreld.
Wifi is erg goed (ook al zit je er met vijven op) de speakers zijn fijn te bedienen met Bluetooth. We hebben dus ondanks het wat slechter weer een heerlijke week gehad.
En als er iets was stond Erik snel op de stoep na een appje gestuurd te hebben, top service. Oja…. ook erg blij met de zeer functionele afwasmachine buiten en de wasmachine en droger.
Dit alles maakt het verblijf erg comfortabel.
Fantastisch huisje
Fantastisch huisje! Sfeervol, schoon (handdoeken en beddengoed roken heerlijk!) en van alle gemakken voorzien. Fantastische buitenruimte met zwembadje en helemaal met het bootje erbij (en mooi weer) is het helemaal top daar.
Ook niet onbelangrijk: eigenaar is een sympathieke vent.
Waterparadijsje is een waar waterparadijs
Waterparadijsje is de perfect naam voor deze plek. We hebben erg genoten van de faciliteiten. Heerlijk afgezonderd te zitten en van de oase van rust te genieten. Een top plek om vanaf hier de loosdrechtse plassen te ontdekken. Fijn ook dat het helemaal zelfvoorzienend is.
Gastvrij
Communicatie met de eigenaren was erg snel en prettig. Duidelijke afspraken en afspraken nagekomen. Ook de gastvrouw ter plaatse was super. Geen vraag was teveel en heeft heeft voor ons de taxi van het vliegveld naar het huis en early check in kunnen regelen: super gastvrij. Kortom wij hopen snel weer bij het Waterparadijsje te kunnen boeken!
Eerste huurders……
Door de verbouwing van ons huis hebben wij maar liefst 2 maanden in de cabana verbleven. Wij hadden de eer om de eerste huurders te zijn. In het begin werkte het weer absoluut niet mee. Maar door de verwarmingen in de buitenkeuken was het toch fijn om daar te vertoeven.
Varen op de plassen, jacuzzi in de tuin. Maakte het plaatje compleet. Prettige verhuurders die hun afspraken nakomen.
Bohemien is een TOPplek voor je vakantieverblijf
Heerlijke week gehad. Verblijf is prachtig en van alle gemakken voorzien. De gastheer en - vrouwen krijgen een 10! Een echte aanrader*****
Wat een geweldige spot
Wat een geweldige spot
Erik yvonne noa en isa zijn geweldige gast heren en vrouwen
Niets is hun te veel
1 van onze beste vakantie s