Great experience buying through Watchrr. The team was quick to respond and took the time to walk me through every question I had. Professional, patient, and genuinely trustworthy from start to fin... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Uitstekende ervaring met Watchrr. De hele transactie verliep op een natuurlijke en ontspannen manier, zonder enige druk. De communicatie was professioneel, transparant en alles werd in een prettig tem... Se mere
Virksomheden har svaret
Volgde Watchrr al tijdje op Insta in mijn zoektocht naar een Rolex. Ze reageren super snel op berichten. Uiteindelijk toch voor Tudor gekozen omdat ik het horloge vooral als daily wil gebruiken. Watch... Se mere
Ik was al een lange tijd geïnteresseerd om een Rolex submariner te kopen. Via Instagram kwam ik Watchrr tegen. Ik volgde ze al een tijdje en afgelopen dinsdag boden ze een ingeruilde ongedragen Sub aa... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij kopen en verkopen Luxe horloges. Voor zowel herenhorloges als dameshorloges van merken als Rolex en Patek Philippe bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor de diverse merken kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de zoektocht naar uw volgende horloge. Wij bieden een persoonlijke benadering aan onze klanten. Op verzoek brengen wij uw horloge persoonlijk naar u toe en passen het direct aan uw pols aan. Met jarenlange passie voor horloges hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we concurrerend kunnen inkopen en de beste prijzen kunnen garanderen. Zonder een fysieke winkel en personeel kunnen we de kosten laag houden en de beste deals aanbieden.
Kontaktoplysninger
Holland
- watchrr.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vandaag mijn eerste Rolex gekocht bij…
Vandaag mijn eerste Rolex gekocht bij Watchrr. Vanaf het eerste moment al goed contact en een fijn gevoel gekregen. Ze reageren snel en leggen je alles netjes uit. In de toekomst zal ik zeker weer contact opnemen met Watchrr.
Professioneel, Veel kennis van horloges & Vriendelijk
De heren van Watchrr hebben kennis van zaken en staan altijd klaar wanneer ik vragen heb. Ik raad ze zeker aan!
Ik ben uitstekend geholpen door de…
Ik ben uitstekend geholpen door de jongens van Watchrr. Van begin tot eind waren ze erg behulpzaam en hierdoor heb ik uiteindelijk een mooie aankoop kunnen doen. Ik zal hier zeker terugkomen in de toekomst.
(te)veel geschreeuw en weinig wol
(te)veel geschreeuw en weinig wol. Gebrek aan echte vakkennis en kunde van het zakendoen.

Besvarelse fra Watchrr
Top Service!
I bought my first Rolex via Watchrr and they answered all my questions. Friendly, patient, professional and above all, trustworthy team.
Goede service!
Bemiddeld bij een transactie, hierdoor de deal kunnen maken. Bedankt voor de onafhankelijkheid en de goede service.
Watchrr een bedrijf wat er alles aan doet om jou te helpen met de aankoop van je horloge
Ik heb contact opgenomen met watchrr omdat een aantal kennissen mij hadden aangeraden om mijn horloge te kopen bij dit bedrijf. Het team van watchrr had mijn aanvraag super snel behandeld en konden het horloge de volgende dag al leveren. Ondanks dat de eerste levering niet goed was gegaan door omstandigheden waar niemand wat aan kon doen wisten ze toch uiteindelijk dezelfde dag het horloge nog af te leveren. Ik kan iedereen het aan raden om contact op te nemen en te kijken of ze wat voor je kunnen betekenen.
Heren met passie en kennis van zaken
Heren met passie en kennis van zaken. Blij met mijn aankoop.
Ik heb mijn Rolex Starbucks verkocht…
Ik heb mijn Rolex Starbucks verkocht zeer goed en vriendelijk geholpen! Geld gelijk op me rekening dat is ook fijn.
Als ik weer een horloge zou verkopen of kopen doe ik dat zeker bij watchrr.nl
Vandaag een mooi klokje gekocht bij de…
Vandaag een mooi klokje gekocht bij de jongens van Watchrr.
Uitstekende service!!!!
Veilig en wel tot aan de deur geleverd, zal zeker niet de laatste keer zijn
Vandaag mijn datejust verkocht…
Vandaag mijn datejust verkocht een super prijs gekregen en binnen 10 minuten afgehandeld en geld op mijn rekening. Of je nou wilt kopen ruilen of verkopen echt een aanrader!
Vandaag mijn eerste ‘echte’ horloge…
Vandaag mijn eerste ‘echte’ horloge bekeken en aangeschaft in Leeuwarden. Daar hebben we met Jesse gekeken naar het horloge. Lekker met een drankje gezellig gezeten en overgegaan tot de koop.
Super bedankt! Heel erg blij mee.
Wie weet tot de volgende keer, zeker een aanrader voor de aanschaf van jullie nieuwe horloge!
De Rolex rollercoaster
Bij Jesse en Patrick mooie zaken mogen doen, de GMT is geleverd zoals die van te voren beloofd was. Ondanks de delay m.b.t. leveren zeer tevreden.
Service staat bij beide mannen voorop, een lolletje en gezelligheid krijg je er gratis bij.
Bedankt mannen. Tot de volgende keer 👍🏼