Wash World - Viby - Gunnar Clausens vej Anmeldelser

Gunnar Clausens Vej 2A, 8260 Viby, DK

Købte en guldvask til 69 kroner. Bilen blev dækket i sæbe og børsten skrubbede tag og kølerhjelm. Herefter kørte blæseren over bilen én gang. Resultatet blev således en møgbeskidt bagende samt front... Se mere

Wash world er super nemt og bekvemt når man har travlt. Fin vaskehal...meeeen.... Jeg har brugt det samme sted i årevis nu, men stadig skal jeg 3 ud af 4 gange taste min nummer plade og kode..... Se mere

Det startede godt, men må sige de sidste par gange har skuffet samtidig med i forhøjer prisen. Var ovre for at vaske mine fælge idag. Men hverken højtryks spuler eller spande til sæbevand var der. S... Se mere

Faktisk meget godt tilfreds, har aft abonnement i snart 2 år, tørring kunne være bedre, men har altid et håndklæde med til lige at tage det værste selv til sidst. Andre vaskehaller tørre heller ikke a... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Gunnar Clausens Vej 2A, 8260, Viby, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.861 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Michael 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Det er dejligt at høre, at du oplevede vasken som både hurtig og effektiv.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 💚 Det betyder meget, når vores kunder kan komme hurtigt videre med en ren bil og en god oplevelse.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang ✨
Jasmin 🌸

Der var en del fuglekasser der ikke…

Der var en del fugleklader der ikke blev fjernet eller var det ok

5. juli 2026

Hej Hanne 😊
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det er vi rigtig glade for. 🌟
Fugleklatter kan desværre være meget vanskelige for en vaskehal at fjerne, især hvis de har siddet på bilen i noget tid eller er tørret ind. I de tilfælde kan de kræve lidt manuel forbehandling, før de kan fjernes helt.
Vi sætter stor pris på, at du delte din oplevelse, og håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen næste gang bilen trænger til en vask. 🚗✨
Hilsen Maja 😊

Vasker perfekt men rart at vide hvornår…

Vasker perfekt men rart at vide hvornår der bliver gjort rent

22. juni 2026

Hej Bent.
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐⭐⭐⭐
Det glæder mig rigtig meget at høre, at du er tilfreds med vaskeresultatet. 🚗✨ Tak også for dit forslag omkring information om, hvornår der bliver gjort rent. Det er en god idé, og jeg tager gerne din feedback med videre.
Jeg håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen mange gange fremover.
Jasmin

Hej prøvede for første kan Wash Word…

Hej prøvede for første kan Wash Word sidste uge. Selvom jeg "kun" fik jeg guldvask, så forventer jeg at min bil er ren bagefter. Det var tydeligt den ikke var ren når man så på bagenden og kølerhjelmen. Så det er ikke fordi den ikke kom ind bag spejle og andre svære steder.

Vil overveje om jeg vil give dem et forsøg igen.

12. juni 2026

Hej Henrik
Det lyder bestemt ikke som det resultat, du skulle have haft efter en vask hos os 😕🚗
Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende et par billeder af de områder, der ikke blev rene, via hjælpesektionen på vores hjemmeside. Så kigger jeg gerne nærmere på det og ser, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig 😊

Flot og hurtigt

Altid flot bil

2. juni 2026

Hej Jan
Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse 😊
Det glæder mig rigtig meget at høre, at du oplever både en hurtig vask og et flot resultat hver gang. Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og bekvemt at holde bilen ren, så det er dejligt at høre, at det lever op til dine forventninger. Tak fordi du valgte at dele din oplevelse med os – den slags feedback betyder meget for hele teamet.
Maja 🫧

26. maj 2026

Hej Mesrob
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 😊
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Wash World, og jeg er virkelig glad for at høre, at du er meget tilfreds.
Vi arbejder hver dag på at gøre bilvask både nem, hurtig og effektiv, så det er dejligt at vide, at det også er den oplevelse, du har haft hos os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

23. maj 2026

Hej
Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du er meget tilfreds med din oplevelse hos os 😊
Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Hej Dorte
Tusind tak for de 5 stjerner 😊🚗
Det glæder mig rigtig meget at høre, at du fik den oplevelse, du forventede, og at vasken levede op til det, du betalte for.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen i vasken snart 🚘

Alt OK pæn ren bil

18. april 2026

Hej Jens Ole 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi virkelig stor pris på ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er dejligt at høre, at alt fungerede, som det skulle, og at du fik en pæn og ren bil med fra vasken 🚗✨ Det er netop den oplevelse, vi hver dag arbejder for at give vores kunder, så det betyder meget for os at få den bekræftelse.
Vi gør os umage for, at både vaskekvalitet og anlæg spiller, så det er skønt at høre, at det hele levede op til dine forventninger. Din feedback er med til at motivere os til at fortsætte det gode arbejde.
Du er altid meget velkommen igen – vi glæder os til at se dig næste gang!

Vask-selv fungerer elendigt.

Vask-selv fungerer elendigt.
Der er aldrig skyllevoks på anlægget, hvilket er meget frustrerende.
Hvorfor apparatet ikke kan oplyse om manglende midler forstår jeg ikke.
det må vel grænse sig til svindel og falsk reklamering når folk kan stå og sprøjte deres biler ind, i hvad der i virkeligheden bare er vand mens de tror noget andet.
Hvorfor så ikke bare fylde det op noget oftere?

Betalingsapparat fungerer ulideligt langsomt mens kronerne tæller derud af (hvis det overhovedet virker på gældende dag).

Efterhånden mange dårlige oplevelser der.

12. april 2026

Hej Emil 🫧
Jeg er virkelig ked af at høre om dine oplevelser – det lyder både frustrerende og langt fra den standard, vi ønsker at levere.
Jeg vil meget gerne opfordre dig til at oprette en henvendelse til vores kundeservice, så vi kan få undersøgt det konkrete anlæg og følge op på dine oplevelse.
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det er vigtigt for, at vi kan forbedre os.
Sara 🚗

....

5. april 2026

Hej Ib, 🌞
Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os 5 stjerner.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen på alle vores lokationer, blandt andet med nye vaskeprogrammer, bedre og grønnere kemi og opgraderet udstyr – og vi håber, du får en endnu bedre oplevelse næste gang.
Vi glæder os til at se din bil igen 🚗✨
Sara fra Wash World 🫧

I de seneste 6 uger har der manglet…

I de seneste 6 uger har der manglet spand og børste

7. april 2026

Hej,
Vi er kede af at høre, at du har oplevet, at der har manglet spand og børste over en længere periode – det forstår vi godt er frustrerende.
De bedste hilsner Sara 🚗

Forbedret tørring

For første gang oplevede jeg, at bilen blev tørret 2 gange mod tidligere 1 gang. Klar forbedring

31. december 2025

Hej Jan.
Tusind tak for din 5‑stjernede anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet en klar forbedring i tørringen – vi arbejder hele tiden på at optimere vaskeoplevelsen.
Aden

Dejligt at i har lavet tørre programmet…

Dejligt at i har lavet tørre programmet om.

20. december 2025

Tak for din anmeldelse, Sten! 😊
Dejligt at høre, at du er glad for ændringerne i tørreprogrammet – det betyder meget for os, at forbedringerne bliver lagt mærke til. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 🚗✨
Benjamin

Plads til forbedringer

I dag var min anden gang i viby vask selv, første gang jeg var derude kunne jeg ikke bruge jeres maskine, jeg forsøgte 3 forskellige betallingskort men ingen af dem ville maskinen acceptere.

I dag lykkedes det og jeg ville spule fælgene rene som havde fælgrens så jeg trykkede på højtryk så kunne jeg også lige fjerne det værste skidt på siderne og bagpå bilen men istedet for vand kom der sæbevand ud med meget lavt tryk, det var vel ok tænkte jeg og sæbede hele bilen ind, så kan jeg da højtryksspule bilen ren med rent vand.

Jeg valgte rent vand til sidst som en en pistollignende ting som har ca. ligeså meget tryk som en vandkande desuden ligger slangen på jorden og ikke spændt fast over bilen ligesom de 2 andre slanger, så man kan ikke bare gå rundt om hele bilen som man kan med højtryksrenserne.

I kan få 4 stjerner hvis der kommer alm. vand ud med tryk på, 5 hvis slangen med rent vand bliver spændt op som de andre slanger samt hvis der kommer mere tryk på og at langt stålrør forenden pistolsprøjten så man kan nå ind under bilen.

Jeg kan også godt leve med at der er lukket for vandet til spandene i Dec. men det kunne være rart med oplysninger på jeres hjemmeside hvornår i lukker for vandet og højtryksrenserne de forskellige stationer

10. december 2025

Hej Bent,
Tak for din grundige tilbagemelding – det betyder meget, at du deler din oplevelse. Jeg er glad for at høre, at det lykkedes at komme i gang denne gang, men ærgerligt at trykket og udstyret ikke helt levede op til forventningerne.
Dine forslag omkring tryk, udstyr og information om vinterlukning er virkelig værdifulde, og jeg sender dem straks videre til de rette. Hvis du skulle opleve lignende problemer igen, så er du altid velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig meget gerne videre derfra.
Tak igen for din feedback – det er den slags input, der hjælper os med at blive bedre! 💬🚗

Alt næsten perfekt

Som altid næsten perfekt

2. december 2025

Hej Allan
Tak for din fine anmeldelse – det glæder mig at høre, at du generelt er tilfreds med oplevelsen hos os! 😊 Hvis der er noget, vi kan gøre for at komme helt i mål med "perfekt", er du meget velkommen til at dele det med os via https://www.washworld.dk/hjaelp.
Andrez

Vasker min bil ren,hvikete er formålet…

Vasker min bil ren,hvikete er formålet men der er brug for mere tøring 1 gang er ikke nok.

24. oktober 2025

Hej Lars.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os, at du er tilfreds med vaskens resultat. Vi tager din kommentar omkring tørringen med videre, da vi løbende arbejder på at optimere vores vaskeprogrammer.
Aden

Fungerer som det skal

17. oktober 2025

Hej Holger
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Jeg er glad for at høre, at alt fungerer som det skal – det er netop sådan, det skal være.
Nicklas

At bilen ikke var plettet da den var…

At bilen ikke var plettet da den var vasket, det oplever jeg ofte i andre af jeres vaskesnlæg

7. september 2025

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Jeg er glad for at høre, at du fik en pletfri oplevelse. Skulle du - mod forventning - opleve et utilfredsstillende resultat, må du altid gerne kontakte os, med billeder, på: kundeservice@washworld.dk

Sophie

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

6. august 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner, Nguyen! 😊
Dejligt at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv vask – det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være. 🚗💨

Belal