Jeg synes at jeres maskiner er blevet mere pålidelige,og alle sidedysser er kommet på fuld tryk, så alt i alter det ok vask. Tørremaskinen kunne godt være lidt bedre. En sidste ting kunne godt være l... Se mere
Soldalen 4, 7100 Vejle, DK
Der er plads til forbedring af; Vaske kvalitet samt tørring. Maskinen vaskede så skånsomt - så min bagklap stadig har snavs siddende - når jeg vasker i andre Wash World lokationer bliver min bil r... Se mere
Ganske fint koncept og billige priser, meeeen hvis der er noget som går i stykker på din bil, har de lavet ansvarsfraskrivelse på stort set alt.... jeg er forsadt kunde ved washworld, men kun indtil j... Se mere
Ofte kommer jeg tidligt om morgenen, hvor der stort set aldrig er kø. Tørring fungerer virkligt godt i vaskehallen Soldalen 4, 7100 Vejle (To-delt vaskehal).
Soldalen 4, 7100, Vejle, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg holdt i lang tid foran en hal, der sagde Snart ledig. Til sidst gav jeg op og kørte over til den anden port. Hvorfor står der ikke Ude af drift?

Vasker ikke bagenden tilstrækkeligt
Ellers ok vask

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
Den ved soldalen er tit i stykker,og hvorfor kan vi bruge,ved Bilka, når den er i stykker ,til samme pris?

Virkelig dårlig oplevelse.
Efter at have købt abonnement til vaskehal i Vejle til to biler, har jeg oplevet 5-6 gange på én måned, begge vaskehaller har været ude af drift eller stoppet midt under vask.
Jeg bad derefter om kompensation, for den varer jeg ikke har fået, men har betalt for, hvilket blev afvist med, “sådan var det jo bare en gang i mellem” og “det kan de ikke gøre noget ved”.
Alle gange har jeg ringet til til nødtelefonen og de har ikke kunnet løse det.
Jeg har én gang været nødt til at køre til en anden vaskehal og betale 90 kr. for en vask, for at få vasket den sæbe af, der var sprøjtet på, men ikke vasket af.

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
Igen i dag er begge haller lukket i Vinding - “tekniker tilkaldt”
Hvornår får man pengene retur ?
Dog er skiltet med ÅBEN” ud mod vejen slukket - kan bare ikke ses før man kørt ind på området 🙁

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
ALT FOR MEGET NEDE-TID.... Der er 2 vaskehaller i det anlæg, jeg er tilknyttet, men alt for ofte er en eller begge ude af drift. Det fjerner rimelig meget ideen med fri vask.....

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
Der er så mange gange , hver uge , hvor vaskehallen er i udu , eller kun en virker .. det er noget rod .. Så en grund til afmelding af abonnement

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
Anlægget virker som regel ikke - på trods af, at der står ÅBEN på skiltet ud mod landevejen.
Hal 1 og Hal 2 lukket - teknikker tilkaldt
Står der først, hvor man er kørt ind på området og holder foran portene.
Som abonnent med 2 biler burde man have pengene tilbage

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
Fordig den ikke vasker i nærheden af adnre bilvaske, man skal køre igennem jeres 2-3 gange for at komme på højde med andre bilvaske.
Samtidig oplever man alt for ofte jeres er ude afdrift og det er bare ikke godtnok når man har et ABO ved jer.

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
Fint rent bil men der er tit en af vaskemaskinen der er ude af drift

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
At man kunne komme til på hele døgnet
Jeg køre Vikingbus ofte sent færdig
Nu kun åben 7 til 22
Ellers været glad for før kan i ikke lade en vaskemaskin
e være åben

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
Børsterne kørte, men der kom intet vand…. Heldigvis skete der ikke andet end at jeg kunne stoppe børsterne og køre ud.
Penge er spildt, og jeg kommer der ikke igen.
Vaskehallen er den i Vinding ved Vejle.
Vh Hans

Benytter fortrinsvis anlægget i Vinding Vejle
1- Ofte er det ene vaskeanlæg ude af drift
2- Anlægget vasker ikke bilen ren.
3- Overvejer at opsige aftalen.

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
Den bliver ikke vasket ren bag på bil. Der mangler 20cm at blive vasket på bagenden☹️

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
Vaskede i dag min bil ved Wash World i Vejle ved Bilka. Jeg købte den billigste vask (49 dkk), heldigvis, for en sådan elendig vask skal man lede længe efter. Bilen var ikke ren og overhovedet ikke tør efter efter tørring. Kan ikke anbefales....

Besvarelse fra Wash World - Vejle - Soldalen
Guld vask var rigtig fin - men efterfølgende tørring af bilen, var ikke noget specielt - efterlader megen vand på bilen