Wash World - Vejle - Soldalen Anmeldelser

Soldalen 4, 7100 Vejle, DK

Jeg synes at jeres maskiner er blevet mere pålidelige,og alle sidedysser er kommet på fuld tryk, så alt i alter det ok vask. Tørremaskinen kunne godt være lidt bedre. En sidste ting kunne godt være l... Se mere

Der er plads til forbedring af; Vaske kvalitet samt tørring. Maskinen vaskede så skånsomt - så min bagklap stadig har snavs siddende - når jeg vasker i andre Wash World lokationer bliver min bil r... Se mere

Ganske fint koncept og billige priser, meeeen hvis der er noget som går i stykker på din bil, har de lavet ansvarsfraskrivelse på stort set alt.... jeg er forsadt kunde ved washworld, men kun indtil j... Se mere

Ofte kommer jeg tidligt om morgenen, hvor der stort set aldrig er kø. Tørring fungerer virkligt godt i vaskehallen Soldalen 4, 7100 Vejle (To-delt vaskehal).

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Soldalen 4, 7100, Vejle, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.875 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Leon 😊
Vi er glade for at høre, at du altid får en dejlig ren bil bagefter. 💚
Vi kan dog se, at du har givet os 1 stjerne. Hvis det er en fejl, eller hvis der er noget, vi kan gøre bedre, hører vi meget gerne fra dig.
jasmin

Under middel bilvask

Virker ofte ikke. Den eller eller begge haller er ude af drift. Sensor og instruks virker svære at få øje på. Vasker aldrig helt rent

9. juni 2026

Hej 😊
Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.
Jeg beklager, at du har oplevet driftsproblemer og ikke altid har fået det vaskeresultat, du forventede. 🚗🔧 Vi arbejder løbende på at forbedre både driftssikkerheden og vaskeoplevelsen på vores anlæg.
Jasmin 😊🚗✨

Hej Lene 😊✨
Tusind tak for de flotte stjerner og din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vasken levede op til jeres forventninger, og at bilen blev, som I ønskede 🚗🫧 Det betyder meget for os at vide, at I har haft en god oplevelse hos Wash World 🌟
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen snart!
Maja

Bedre bagende vask

Det så ud til maskinen var blevet justeret, vaskede bagenden på min Skoda Kamiq bedre end tidligere 👍

25. november 2025

Hej Per.
Tusind tak for de 4 stjerner – det er dejligt at høre, at vasken nu rammer bagenden bedre på din Skoda Kamiq! Vi arbejder løbende på at optimere oplevelsen, så det glæder mig at det mærkes.
Aden

Let og ubesværet

Let og ubesværet - fint man kan forvaske bilen selv inden.

31. august 2025

Hej Jens og Tove,
Tusind tak for de flotte stjerner og jeres positive feedback! Det glæder mig at høre, at I synes, det er nemt og bekvemt – og ja, muligheden for selvforvask er helt klart et plus. 😊🚗

Tortur af bil-lakken.

Jo, ellers normal vask.
_ stadig ikke megen sæbe til vask....!!!!
Vasken er ikke SÆRLIG god til normal vask.....DVS. det er den MINDSTE vask I tilbyder....!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vasken---- vis der MÅSKE er LIDT sæbe til at opløse snavset på bilen...
Vaskerullerne gøre DESSVERRE IKKE deres job:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Ellers tager de lakken af bilen..... - bare IKKE i orden.!!!!!!!!!!!!!!!1

20. juli 2025

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vaskens kvalitet og manglende sæbe. Det er naturligvis ikke sådan, det skal være.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Du er derfor velkommen til at kontakte vores kundeservice via https://www.washworld.dk/kundeservice , så vi kan få flere oplysninger om tid og sted for vasken og følge op.

Ahad

At vaskehallen var ok

At vaskehallen var orden,
Ved sidste besøg var den i uorden,

24. juli 2025

Hej Jørn
Mange tak for de 4 stjerner. Vi er glade for, at alt fungerede ved dit seneste besøg – og beklager, hvis der tidligere har været problemer. Vi arbejder løbende på at sikre stabil drift i alle vaskehaller.

Udfordring med tjek ind

Udfordring med tjek ind trods medlemskab på fri vask. Fin vask

6. juli 2025

Hej
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 🌟
Vi er glade for at høre, at selve vasken levede op til forventningerne, men vi beklager selvfølgelig udfordringen med tjek-ind trods dit medlemskab. Det er bestemt ikke meningen, og vi vil meget gerne hjælpe med at sikre, at det fungerer problemfrit fremover.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via https://www.washworld.dk/hjaelp, hvis du ønsker, at vi kigger nærmere på dit abonnement og hjælper med at finde en løsning.
Ammar

Elendig tørring

28. juni 2025

Hej

Tak for din anmeldelse – jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med tørringen. Hvis resultatet ikke lever op til forventningerne, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på vores hjemmeside.

Maskine ude af drift

Desværre oplever jeg tit, at maskinen er ude af drift. 2 gange om måned.
Maskinen vasker til 4 stjerner.

22. juni 2025

Hej Martin Bundgaard Kamper
Tak for din kommentar – jeg forstår godt, det er frustrerende, når maskinen ofte er ude af drift. Jeg giver din feedback videre, så vi kan være opmærksomme på det.
Omar

Bilen var plask våd

Bilen var plask våd . Vaskehallen i Vejle syr er ikke for god og. Ofte i stykker

19. juni 2025

Hej Mikkel,
Tak for din ærlige anmeldelse – det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at bilen endte plaskvåd, og jeg forstår din frustration, hvis vaskehallen i Vejle Syd ofte driller.
Jeg vil anbefale, at du kontakter kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, så vi kan se nærmere på både din oplevelse og den specifikke hal. Jeg hjælper dig gerne videre!

Bilen var ren og tør

Bilen var ren og tør. Ikke mange af jeres vaskehaller er så grundige

9. juni 2025

Hej,
Tak for de 5 stjerner.
Vi er glad for du har haft en god oplevelse, og glæder os til at vaske din bil igen.
Washworld

det var let at scanne og købe det gode…

det var let at scanne og købe det gode tilbud

3. juni 2025

Hej Peter
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Vi er glade for at høre, at det var nemt at scanne og benytte tilbuddet – det skal være hurtigt og enkelt at komme i gang hos os. Skulle du have forslag til forbedringer, hører vi også gerne fra dig.

Ren bil

Den vasker ikke min bil rent

3. juni 2025

Hej Per

Tak fordi du har delt din oplevelse – det er vi selvfølgelig kede af at høre.

Hvis bilen ikke bliver ordentligt ren, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere. Du er meget velkommen til at kontakte os via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside og oplyse, hvilken lokation du har brugt, så ser vi på det og hjælper dig videre.

Tak for din feedback – den er vigtig for os.

Super vask

Super vask, men det er nu tit der kun er 1 vaskehal, pga service

14. maj 2025

Hej Tage

Tusind tak for de 5 stjerner – det betyder meget, at du er tilfreds med vaskeresultatet!

Jeg forstår godt, at det kan være lidt frustrerende, når kun én vaskehal er åben på grund af service. Vi forsøger altid at planlægge vedligehold så hensigtsmæssigt som muligt for at minimere ventetid – men din tålmodighed er meget værdsat.

Tak for din opbakning og for at dele din oplevelse med os!
Yahya

Selv om man taler med en medarbejder…

Selv om man taler med en medarbejder for at opsige sit abonnement, så bliver de bare ved med at have snablen nede i ens pengepung. Gad ved hvad de så laver ved kundeservice?
Ofte da vi kom for at vaske vores bil, så var der næsten altid en af vaskehallerne ude af drift. Og den som så virker, så vasker den kun den ene side af bilen. Kontaktede flere gange kundeservice for at gøre opmærksom på dette, så var det sjældent ordnet til næste gang.
Jeg bliver aldrig kunde der igen og vil fraråde andre til at bruge dem.

5. maj 2025

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse – det er tydeligt, at du har haft en frustrerende oplevelse, og jeg er oprigtigt ked af at høre det.
Det er naturligvis ikke meningen, at et abonnement skal fortsætte efter en opsigelse, og det vil jeg meget gerne hjælpe med at få undersøgt nærmere. Jeg anbefaler, at du kontakter kundeservice via ‘Hjælp’-sektionen på washworld.dk, så vi kan gennemgå sagen og sikre, at alt bliver afsluttet korrekt. Jeg hjælper dig gerne i gang, hvis du ønsker det.
Oplevelsen med ustabil drift og vaskeresultater, der ikke lever op til forventningerne, er også noget vi tager alvorligt. Det skal være en pålidelig og ensartet oplevelse hver gang – så tak for at du har gjort opmærksom på det flere gange. Jeg forstår godt, hvis det har påvirket din tillid.
Skulle du få brug for yderligere hjælp eller opfølgning, står jeg naturligvis klar til at assistere. Mvh Andrez

Vasken er OK men oplever efterhånden at…

Vasken er OK men oplever efterhånden at anlægget på Soldalen som jeg tilhører er ude af drift i kortere eller længere tid
Det synes jeg er lidt utilfredsstillende

20. marts 2025

Hej Steen
Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os!
Vi er glade for at høre, at selve vasken er tilfredsstillende, men vi forstår din frustration over, at anlægget på Soldalen jævnligt er ude af drift.
Det er bestemt ikke den stabilitet, vi stræber efter.
Vi arbejder konstant på at forbedre driften på alle vores lokationer, og vi har allerede fokus på Soldalen med henblik på at sikre mere stabil drift fremover.
Tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.
Mert

okay

Som forventet

11. marts 2025

Hej Ole

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt levede op til dine forventninger. 😊 Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Med venlig hilsen,
Imran

Syntes ikke vasken er tilfredsstillende…

Syntes ikke vasken er tilfredsstillende og nu er der kun luft til tørring - før var der luft og aftørring, men det virker åbenbart ikke.

8. marts 2025

Hej Lars,

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og beskriver din oplevelse. Du må også gerne komme med forslag til forbedringer.

Jasmin.

ofte under rep

bilen er IKKE ren efter guldvask !

1. marts 2025

Hej Niels.
Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at du ikke har været tilfreds med vaskeresultatet. Vi vil meget gerne hjælpe, så vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via ‘Hjælp’-sektionen på vores hjemmeside.
Aden 🚗🌿