Wash World - Svendborg - Odensevej Anmeldelser 174

3,9

Odensevej 94, 5700 Svendborg, DK

Vasker ofte meget tidligt eller meget sent på dagen. derfor sætter jeg pris på at der er døgnåben. Det er nemt at betjene sig ved standeren, både med og uden abonnement, samt at tilkøbe til det fast... Se mere

Oplever jævnligt at den ene maskine er ude af drift, hvilket giver ventetid. Vaskeprogrammet kunne også være lidt bedre til min bils facon, da det ikke virker som om maskinen tilpasser sig ret mege... Se mere

Uanset hvilken vask man vælger, fungerer tørringen bare ikke 🤥 Kvaliteten af vasken er som sådan fin nok, selvom vandet er råddent - men tørringen er langt fra ok. At der er ventetid gør ikke... Se mere

Vaskehal Vestergade i Svendborg tørre ikke særlig godt. Den er ofte defekt. Kundeservice er ikke nem og få fat kun på mail. Lidt træls man ikke bare kan vaske i alle haller uden det koster ekstra.

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Odensevej 94, 5700, Svendborg, Danmark

3,9

God

Hej Kjeld
Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🤩
Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med vores nye wash grej. Vi gør os umage for hele tiden at udvikle og forbedre vores vaskeoplevelse, så både udstyr, vaskeprogrammer og faciliteter lever op til det, vores kunder forventer.
Derfor betyder det også ekstra meget, når vi får positiv feedback som din. Det motiverer os til fortsat at investere i endnu bedre løsninger og gode oplevelser i vaskehallen.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til mange flere skinnende rene vaske fremover 🚗✨
Jasmin

Super vask efter der er kommet nye…

Super vask efter der er kommet nye maskiner

9. april 2026

Hej Jørgen,
Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplever en endnu bedre vask efter vores nye maskiner – tusind tak for din flotte anmeldelse! 🚗✨
Vi arbejder løbende på at forbedre vores vaskehaller og udstyr, så vi kan give den bedst mulige oplevelse og et endnu flottere resultat. Derfor er det ekstra dejligt at høre, at du kan mærke forskellen.
Jeg håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen snart.
Jasmin

Prøvede den nye vaskemaskine i jeres…

Prøvede den nye vaskemaskine i jeres vaskehal odensevej Svendborg den gør det godt og tørre også bedre

8. april 2026

Hej Kim,
Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre! 😄 Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med den nye vaskemaskine i vaskehallen på Odensevej i Svendborg.
Det betyder meget for os at få feedback på vores nye udstyr, og det er især fedt at høre, at du både oplever et godt vaskeresultat og en forbedret tørring. Det er netop nogle af de ting, vi har haft stort fokus på i opgraderingen 🚗✨
Vi håber, du får lige så gode oplevelser næste gang, du besøger os – og tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback!
Jasmin

Lækkert med de nye vaskemaskiner

Lækkert med de nye vaskemaskiner, de gør i det mindste bilen ren i modsætning til de gamle

5. april 2026

Hej Peter 🌞
Tak fordi du deler din oplevelse! Det er virkelig fedt at høre, at du kan mærke forskellen med de nye vaskemaskiner – og at de leverer et resultat, der lever op til forventningerne.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen på alle vores lokationer, bl.a. med nye vaskeprogrammer, bedre og grønnere kemi samt opgradering af vores udstyr. Det er netop den slags forbedringer, vi gerne vil have, at vores kunder mærker. 🫧
Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi fortsat kan give din bil en god vask fremover!
Sara

Hej Poul,
Jeg er rigtig glad for at høre, at alt fungerede fint efter ombygningen – tusind tak for din feedback! 😊 Vi har gjort en stor indsats for at forbedre oplevelsen i vores vaskehaller, så det betyder meget for os at vide, at det også kan mærkes i praksis.
Vi håber, at du fortsat får gode vaskeoplevelser hos os fremover, og at du har lyst til at kigge forbi igen.

Fint

Fint
God ny vaskemaskine

27. marts 2026

Hej Lars,
Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds, og at du har haft en god oplevelse med den nye vaskemaskine 😊
Vi er glade for at kunne tilbyde opdateret udstyr, som er med til at gøre vasken både bedre og mere effektiv.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at se dig igen snart!

God vask

Tilfreds med vasken.

20. marts 2026

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse – jeg er glad for at høre, at du overordnet har haft en god oplevelse 😊
Jeg forstår samtidig, at der er ting, som kan forbedres, og det tager vi meget seriøst. Hvis du har forslag til, hvad der kan gøre oplevelsen endnu bedre og løfte den til 5 stjerner, er du meget velkommen til at kontakte os via Help-sektionen på vores hjemmeside 😊

God plads

God plads, børster i spandene.

19. marts 2026

Hej,
Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget for os 😊
Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os via Help-sektionen på vores hjemmeside, hvis du har input eller forslag 😊

Renoveret vaskehal 😀

Vaskehallen er renoveret og giver en virkelig flot vask. Minimal aftørring af spejle og vinduer. En god oplevelse.

19. marts 2026

Hej,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter jeg virkelig stor pris på 😊
Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse. Skulle du på noget tidspunkt have forslag til forbedringer, er du altid meget velkommen til at skrive til os via Help-sektionen på vores hjemmeside 😊

Hej Ivan,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐️
Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse – og at vores nye vaskeudstyr lever op til forventningerne. Vi arbejder løbende på at forbedre os, så det betyder meget at få den slags feedback.

At maskinen virker

At maskinen virker, og at jeg får hvad jeg betaler for.

29. november 2025

Hej Egon,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er rigtig dejligt at høre, at alt fungerer, som det skal, og at du føler, du får den kvalitet, du betaler for. Det sætter vi stor pris på.
Yahya

At bilen er ren

Den er grundig og ren

9. november 2025

Hej Anne Marie,

Tak for din anmeldelse! 🚗 Jeg er glad for at høre, at du synes vasken er grundig og efterlader bilen ren.

Vi ser frem til at vaske din bil igen!🚘✨

Sophie Wash World

God oplevelse

God oplevelse🙂 fantastisk vaskehal ( odensevej i Svendborg ikke den på nyborgvej i Svendborg

26. september 2025

Hej
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen på Odensevej i Svendborg.
Wash World Kundeservice

God wask til billig pris

God wask til billig pris. Dog forekommer kalkpletter engang i mellem. Især fra hal 2 i Svendborg nord. Det burde I kunne få styr på😉

18. juli 2025

Hej Torben
Mange tak for de 3 stjerner og din kommentar. Vi er glade for, at du synes, det er en god vask til en god pris – og vi tager din feedback om kalkpletterne, særligt i hal 2 i Svendborg Nord, med videre. Det ser vi nærmere på
Wash World

Mange kalk pletter

19. juli 2025

Hej Thomas
Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på det. Jeg vil anbefale dig at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen:
Andrez

Dårlig vask ☹️

Ingen sæbe, ingen voks bag på bilen, tørrer dårligt og ingen skraldespand......

21. juli 2025

Hej Torben
Tak for din anmeldelse. Det lyder som en rigtig ærgerlig oplevelse, og vi beklager, at hverken vask, tørring eller faciliteterne har levet op til forventningerne. Det følger vi naturligvis op på, så vi kan sikre forbedringer.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via [vores hjemmeside](https://www.washworld.dk/kundeservice), hvis du vil oplyse tid og sted for vasken – så ser vi gerne nærmere på sagen.
Benjamin

Ganske god vask

Vasken var god

6. juli 2025

Hej Erik,

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive tilbagemelding – det glæder os at høre, at du har haft en god vaskeoplevelse!

Ahad

Vandet virker ikke til at være rent.

Vandet virker ikke til at være rent.
Og tørringen er dårlig

29. juni 2025

Hej Yvonne,

Jeg tager din oplevelse i vaskehallen på Odensevej i Svendborg alvorligt. Jeg har givet informationen om vandkvaliteten videre, så vi kan få det tjekket.

Hvis du oplever, at resultatet ikke er tilfredsstillende, vil jeg også anbefale dig at kontakte kundeservice, så vi kan se nærmere på det: https://help.washworld.dk/da/article/48ad18

Sophie Wash World

Hej vil sige at jeg har skrevet flere…

Hej vil sige at jeg har skrevet flere gange til jer at det er meget ringe når bilen skal røres er der lige så meget vand som da jeg vaskede bilen men man får ingen tilbage melding fra jer eller er det en pengemaskine håber at høre fra jer mvh

21. juni 2025

Hej Kaj.
Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.
Vi er kede af at høre, at du ikke har fået svar, og at du oplever, at bilen stadig er våd efter vask. Det er naturligvis ikke meningen, og vi forstår godt din frustration, når man føler, at henvendelser ikke bliver besvaret.
Vi vil meget gerne følge op og sikre, at du får en ordentlig tilbagemelding. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte os igen med oplysninger om tidspunkt og sted for vasken – så ser vi nærmere på både vaskeoplevelsen og den manglende respons.
Vi håber, vi kan få lov til at rette op på oplevelsen.
Aden

En ren bil

Ren Bil alle stjerner

19. juni 2025

Hej
Tusind tak for de 5 stjerner – skønt at høre, at bilen blev ren og at du er tilfreds med resultatet!
Martin