Jeg har netop købet et abonnement hos jer, efter at have haft abonnement hos Circle K hvis vaskehaller falder igennem på kvalitet og ringe tørring. Jeres vaskemaskiner gør det rigtig godt dog med de... Se mere
Smedegade 77, 4200 Slagelse, DK
Generelt synes jeg godt om vaskehallerne, men har aldrig været helt tilfreds med tørringen, så idag tænkte jeg at jeg måtte betale ekstra for tørring af bilen, og må indrømme at det er det samme res... Se mere
Prisen er ok, vasken rimelig, dog kommer den ikke ud i krogene, og fælgene er ikke altid rene. Tørring er direkte dårlig, bilen skal tørres efter og er først tør efter 10min på motorvejen. Tørring e... Se mere
Jeg kan godt lide at vaske efter behov til en fast månedlig pris. To vaske om måneden og man sparer allerede penge, så skulle der sidde en genstridig fugleklat, så giver man bare bilen en tur til. F... Se mere
Smedegade 77, 4200, Slagelse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Smedegade
I morgen ville jeg have haft 7 års medlemskab som kunde, men jeg når ikke den mærkedag hos Washworld.
Jeg er 100% procent sikker på, at vaskehallen har lavet en markant ridse i lakken på min bil. Jeg så det med det samme og skrev til deres skadebehandler indenfor en time.
De skriver blot at de ikke kan se fejl på anlægget - og derfor ikke kan hjælpe mig med en erstatning.
Jeg er skuffet over at blive fejet af på den måde og kan naturligvis ikke fortsætte som kunde.
Kan læse jeg ikke er den eneste med problemet og et super arrogant svar fra forsikringen.
Wash world - Lad være med at give mig samme sang, som I har skrevet til andre kunder om at jeg kan starte en klagesag osv.
I kan bare behandle jeres kunder ordenligt.
Opdatering og vigtig viden for alle kunder!
Washworld gemmer sig bag dette nedenstående selskab, når det kommer til varetagelse af skader på bilerne. Hvis jeres bil bliver beskadiget ligesom min, så ender I hos Vanameyde og får ingen hjælp!
Ville linke til deres 1-stjerne side hos Trustpilot, men det må man ikke. Så søg selv efter det.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Smedegade
Man vasker til en god pris - bilen bliver ren, men jer ønsker en bedre tørring.

Godt koncept.
Super skarpe priser.
Man kan dog ikke vaske Tesla model S hvis den har bag spoiler. Heller ikke den lille originale. Jeg har pt. ingen spoiler på da jeg har fået revet 3 stk. af!

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Smedegade
For en tier mere pr. måned kan man ovenikøbet vaske over hele landet.
Det eneste, der kan være lidt øv, er, at Wash World ofte er i gang med at rengøre vaskehallerne, når jeg skal vaske bil. Men de skal jo vedligeholdes, så de ikke gror til i skidt og skimmelsvamp.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Smedegade
Jeres maskiner er meget tit i stykker i Slagelse, Sorø og Ringsted og de vasker kun 50 procent af sæben af bilen ellers er jeg godt tilfreds

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Smedegade
Dejligt der ikke var megen ventetid.
Bilen blev så ren som man kan forvente i en vaskehal

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Smedegade
Møg firma - er helt klar over jeg har fået nyt kort og har fået besked om fra Sara at alt er i orden - men bliver alligevel bombaderet med mail og sms’er at min betaling ikke er gået igennem - I kan rende mig…..

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Smedegade
Den vasker og tørrer ekstremt dårligt, osse selvom jeg betaler ekstra for køb af den bedste vask.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Smedegade
Synes det ærgerligt at i lukker tidligt nogle steder