Wash World - Slagelse - Smedegade Anmeldelser

Smedegade 77, 4200 Slagelse, DK

Jeg har netop købet et abonnement hos jer, efter at have haft abonnement hos Circle K hvis vaskehaller falder igennem på kvalitet og ringe tørring. Jeres vaskemaskiner gør det rigtig godt dog med de... Se mere

Generelt synes jeg godt om vaskehallerne, men har aldrig været helt tilfreds med tørringen, så idag tænkte jeg at jeg måtte betale ekstra for tørring af bilen, og må indrømme at det er det samme res... Se mere

Prisen er ok, vasken rimelig, dog kommer den ikke ud i krogene, og fælgene er ikke altid rene. Tørring er direkte dårlig, bilen skal tørres efter og er først tør efter 10min på motorvejen. Tørring e... Se mere

Jeg kan godt lide at vaske efter behov til en fast månedlig pris. To vaske om måneden og man sparer allerede penge, så skulle der sidde en genstridig fugleklat, så giver man bare bilen en tur til. F... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Smedegade 77, 4200, Slagelse, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.833 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Er god vask

Er god vask. Dog kunne tørringen være bedre :)

4. februar 2025

Hej Simon,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken. Hvis du oplever problemer med tørringen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via *Hjælp*-sektionen på vores hjemmeside – vi hjælper gerne.

Vi sætter pris på din feedback! 🚗

Sophie

Beskidt bil efter vask.

Har der andest dyreste vaske abonnement hos wash world. Efter endt vask hvor min bil stadig var meget beskidt. Uploade billedere af vasken og beskriver at bilen stadig er meget beskidt. Får en mail fra wash world hvor de beklager jeg ikke er tilfreds. De Giver mig en opgradering til næste vask. Men beder mig om at tage billedere en anden gang. Men det var jo lige det jeg havde gjordt. Ps så tørre vaske hallen ikke særligt godt kan ikke passe man skal til købe ekstre tørring når man har det anden dyreste abonnement.

20. januar 2025

Hej!
Tak for din anmeldelse og din detaljerede feedback. Vi beklager, at vaskeresultatet ikke levede op til dine forventninger, og at din bil stadig var beskidt efter vask. Vi tager din feedback til os og vil kigge nærmere på, hvordan vi kan forbedre både kommunikation og vaskekvalitet.
Vi forstår også din frustration over tørringen og, at det kan føles urimeligt at skulle tilkøbe ekstra tørring, når du har et premium-abonnement. Din oplevelse er vigtig for os, og vi arbejder løbende på at sikre en bedre service fremover.
Nicklas

Overfladisk vask og dårlig tørring

Vasken er lidt overfladisk, selvom jeg skrubber med vaskebørste før vask. Tørremaskinen tørrer ikke ordentligt, men efterlader bilen sjaskvåd, så det er nødvendigt at eftertørre med egen klud.

14. januar 2025

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at vasken føles overfladisk, og at tørringen ikke lever op til forventningerne. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have. For at få undersøgt sagen nærmere, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.
Vi sætter stor pris på din feedback og arbejder løbende på at forbedre vores service.
Venlig hilsen,
Lana

Ok vask, men

Ok vask. Men selv med en premiere vask, var bilen stadig ret våd

6. januar 2025

Hej Niels,
Tak for din anmeldelse og feedback! Vi er glade for, at du synes om selve vasken, men vi beklager, hvis tørreprocessen ikke levede op til forventningerne. Vi tager din feedback til efterretning og arbejder løbende på at forbedre vores systemer, så vi kan levere den bedst mulige oplevelse.
Nicklas

Fint til prisen

Sjældent jeres nummerpladeaflæser virker så man skal taste den manuelt..lille ting men irriterende. Ellers er alt som det burde være.

20. december 2024

Hej Brian,
Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du synes, vi lever op til prisen. Det er dog ærgerligt, at du oplever udfordringer med nummerpladeaflæsningen – jeg forstår, at det kan være irriterende. Din feedback er meget værdifuld, og jeg vil sørge for at bringe den videre.
Hvis du har andre spørgsmål eller oplever yderligere problemer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Aden

Hej Bocaneans,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder mig at høre, at din bil blev dejlig ren 👍🏻🤗 Vi sætter stor pris på din feedback.

Ahad

Dårlig tørring.

27. november 2024

Hej Bettina,
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at tørringen ikke levede op til forventningerne. For at finde en løsning anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via hjemmesiden, hvor de gerne vil hjælpe dig videre.
Sophie

BIlen var meget våd

BIlen var meget våd, da jeg kørte fra vaskehallen.
Wash World hal i Slagelse Idagårdsvej er permanent fravalgt på grund af ny indretning med næsten totalt mørke kombineret med meget larm under vasken.

20. november 2024

Hej Helle,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jasmin.

Vasken er udmærket

Vasken er udmærket, men der blæses næsten ingen vand af under tørringen.

15. november 2024

Hej Joan,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vasken, men vi beklager, at tørringen ikke lever op til forventningerne. Vi tager din feedback til efterretning og undersøger muligheden for at forbedre tørringsfunktionen. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Benny

Jeg har tidligere gjort opmærksom på at…

Jeg har tidligere gjort opmærksom på at der ikke var nogle poser til viskerne, og igen den 6/11 var der hellere ikke nogle.

6. november 2024

Hej Bjarne!
Tak for din anmeldelse og for at gøre opmærksom på manglen på poser til viskerne. Jeg beklager, at de ikke var tilgængelige ved dit besøg, og jeg vil sørge for at give beskeden videre, så vi kan forbedre dette fremover. Tak for din feedback – det hjælper os til at blive bedre!

Yahya

Abonnement til dobbelt pris 🥇

Jeg er så træt af det her og ved slet ikke hvor jeg skal starte eller slutte..

Vaskehal der 4 ud af 5 gange er ude af drift på den ene eller anden måde

Vente 1 mdr på vask nummer 2 bliver lavet af teknikkerne så der kun er 1 vask der virker på trods af min pris pr mdr dog stadig er den samme ?

Jeg får slet ikke hvad jeg betalt for, påpeger du det for kunde service får du tilbudt en gratis vask ??? Jeg har abonnement? Hvad skulle jeg bruge en gratis vask til ?

Men nej i dag har de sku alligevel lige overgået dem selv ved at trække mit abonnement 3 gange på samme faktura ??

Dem der sidder og laver denne faktura må sku da kunne se der er noget galt her inden den sendes ?

kan man så få fat i en fra dette store firma nej du kan skive en henvendelse på deres hjemme side også pænt vente på et svar som i hvert fald ikke kommer samme dag, da jeg stadig mangler svar på hvorfor de mener jeg skal betale så meget

(418 kr pr mdr for et guld abonnement)

Det er så meget til grin og de burde nok gøre noget mere for forbrugerne for hvis ikke man tager sine kunder seriøst så har man intet grundlag for en forretning

Jeg er så færdig med Wash Word

Jeg er privat kunde på min bil men har også med dem af gøre på virksomhedens aftale og den skal helt klart ændres som det næste da jeg som stor erhvervskunde ikke kan stå på mål overfor sådan samarbejdes partner eller stilles tilfreds med sådan en service

31. oktober 2024

Hej Morten,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Jeg kan godt forstå, at det må føles frustrerende at stå med gentagne problemer, både med driften og faktureringen. Som abonnent skal du selvfølgelig have den fulde værdi af dit medlemskab uden ekstra besvær. Jeg beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger her.

Jeg vil virkelig opfordre dig til at tage kontakt til kundeservice igen, så vi kan få rettet op på dine oplevelser – både som privat- og erhvervskunde. Din feedback er værdifuld og vigtig.

Wash World

Tørring er stadig en by i Rusland

Tørring er stadig en by i Rusland. Har givet denne karakter utallige gange. Hvorfor be'r i om bedømmelser, når de ikke bliver brugt

22. oktober 2024

Hej Søren.

1000 tak for du tager dig tid til, at svare tilbage til os.
Din feedback bliver absolut brugt.
Hvis du har tid og mulighed, så er du meget velkommen til at sende mail med billeder af bilen til vores kundeservice: https://formcrafts.com/a/acpmpuz.
Så kan dine billeder bruges til vores tekniker, som tilser vaskehallen.

Kirsten. Wash World.

Man kan ikke forlange at få en hel tør…

Man kan ikke forlange at få en hel tør bil altid oplevet vand på ruderne spejle men denne vask var jeg godt nok lige ved at skrive til jer hvilket jeg jo også gør Smedegade hal 1 Slagelse sjaskvåd bil det plejer at være meget bedre.

6. oktober 2024

Hej Steen.

Det er den oplevelse vi ønsker for dig, når du vasker bilen hos os.
Hvis du ikke allerede har gjort det, så skriv venligst til: https://formcrafts.com/a/acpmpuz og medsend billeder af bilen efter tørring.
Så vil kundeservice tjekke op på dette, og vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt.

De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World.

Vaske hallen er næsten altid ude af…

Vaske hallen er næsten altid ude af drift, og når det endelig til tider virker så hverken vasker den eller tørre ordenligt efter standerten… elendigt !

4. oktober 2024

Hej Marco,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager de problemer, du har oplevet med vores vaskehal. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi vil gerne undersøge, hvad der er gået galt, så vi kan forbedre servicen.

Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Ammar

Der vaskes ikke alle steder

Der er et stykke på ca 40 cm bag sidespejlene, der ikke bliver vasket og bilen tørres ikke ret godt efter vask

30. september 2024

Hej Susanne,

Tak for din feedback! Vi er kede af at høre, at vasken ikke ramte alle områder på bilen og at tørringen ikke var helt tilfredsstillende. Hvis du oplever problemer igen, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre.

Lana

Billigt jo

Billigt jo, men ren bil får man ikke.

30. september 2024

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt, at bilen ikke blev helt ren, som du havde forventet. Hvis du oplever dette igen, er du meget velkommen til at kontakte os via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig med at få den bedste vaskeoplevelse.

Mert

Vasker ikke særligt godt

Vasker ikke særligt godt, flere sæbe dysser virker ikke og tørringen er ikke eksisterende.

24. september 2024

Hej Tom.

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation".
Venligst medsend billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Kirsten. Wash World

Tit der er en maskine ude af drift

Jeg synes det er meget tit der er en maskine ude af drift og de virker lidt slidte efterhånden

13. september 2024

Hej Anders,

Angående kalkpletterne, så vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice, så de kan hjælpe dig videre med problemet.

Wash World

Hal 1 på Smedegade i Slagelse tørre…

Hal 1 på Smedegade i Slagelse tørre ikke særlig godt den køre alt for hurtig over bilen.

8. september 2024

Hej Kim.

Det virker som om, du ikke har haft en særlig god oplevelse hos os. Det er vi selvfølgelig kede af, da vi altid stræber mod at yde den bedste service til vores kunder. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til vores kundeservice og medsende billeder af bilen efter tørring: https://formcrafts.com/a/acpmpuz

Når endelig maskinerne virker

Når endelig maskinerne virker, vasker de super ringe

5. juni 2024

Hej Martin.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.
Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Kirsten. Wash World