Wash World - Slagelse - Smedegade Anmeldelser

Smedegade 77, 4200 Slagelse, DK

Jeg har netop købet et abonnement hos jer, efter at have haft abonnement hos Circle K hvis vaskehaller falder igennem på kvalitet og ringe tørring. Jeres vaskemaskiner gør det rigtig godt dog med de... Se mere

Generelt synes jeg godt om vaskehallerne, men har aldrig været helt tilfreds med tørringen, så idag tænkte jeg at jeg måtte betale ekstra for tørring af bilen, og må indrømme at det er det samme res... Se mere

Prisen er ok, vasken rimelig, dog kommer den ikke ud i krogene, og fælgene er ikke altid rene. Tørring er direkte dårlig, bilen skal tørres efter og er først tør efter 10min på motorvejen. Tørring e... Se mere

BIlen var meget våd, da jeg kørte fra vaskehallen. Wash World hal i Slagelse Idagårdsvej er permanent fravalgt på grund af ny indretning med næsten totalt mørke kombineret med meget larm under vasken... Se mere

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Smedegade 77, 4200, Slagelse, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.823 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Lene
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at tørringen ikke har levet op til forventningerne – det tager vi naturligvis med videre i vores arbejde med at forbedre oplevelsen.
Benjamin

Siddet fast i vaskehallen i 2 timer…

Siddet fast i vaskehallen i 2 timer inde vi får kontant til en som skal lave porten så 3 timer gik der inde chancen for at komme ud og som undskyld kunne vi få en mdr gratis vask men det sku ikke meget når man sidder kl 20 om aften men et barn på 2 år

16. juli 2025

Hej Camila,

Det lyder som en rigtig ubehagelig oplevelse, og jeg er virkelig ked af at høre, at I blev siddende fast så længe – især med et lille barn i bilen. Jeg forstår fuldt ud frustrationen over situationen og tidspunktet. Jeg har bedt vores customer care afdeling om at kontakte dig hurtigst muligt, det vil de gøre starten af den kommende uge.

Jacob

vasken

kunne godt tørre lidt bedre

15. juni 2025

Hej Hans,

Tusind tak for de 5 stjerner – det er vi rigtig glade for!
Vi noterer os din kommentar om tørringen og tager den med videre som input til vores løbende forbedringer.
Vi håber, du fortsat bliver glad for at bruge vores vaskehaller.
Martin

Fantastisk og selt ingen problemer.

4. juni 2025

Hej Amro
Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse uden problemer – det er lige præcis den service, vi ønsker at levere. Hvis du har forslag til, hvad der kunne gøre oplevelsen endnu bedre, hører vi det meget gerne.

Fin ny maskine

Fin ny maskine, som gør et godt stykke arbejde

22. maj 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – skønt at høre, at du er tilfreds med den nye maskine og resultatet!

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Ahad

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

17. maj 2025

Hej Anders,
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at det hele gik hurtigt og nemt! 🚘👌
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.
De bedste hilsner – Andrez
Wash World

Lækker ny vaskehal på Smedegade i…

Lækker ny vaskehal på Smedegade i Slagelse - den trængte også til en opgradering :)

8. maj 2025

Tusind tak for de 5 stjerner, P. Sonne! 🙌
Dejligt at høre, at du er glad for den nye vaskehal på Smedegade i Slagelse – vi er helt enige i, at det var tid til en opgradering! 🚗✨
Vi håber, du bliver ved med at få gode oplevelser der.
Benjamin

Den nye maskine vasker kun én vej.

Hej

Den nye maskine vasker kun én vej, og skyller ikke efter børstningen, og starter tørringen lige efter envejsvask, altså bagfra. Den gamle maskine var bedre.

3. maj 2025

Hej John,
Tak fordi du deler din oplevelse – det lyder som om, den nye maskine ikke har levet op til dine forventninger, og det vil jeg gerne beklage.
Vi tester løbende nye løsninger for at optimere både vaskeoplevelsen og effektiviteten, men det er selvfølgelig vigtigt, at resultatet stadig lever op til den høje standard, du kender. Din feedback omkring skylning og tørresekvens er givet videre – det er præcis den slags input, der hjælper os med at forbedre os.
Hvis du ønsker, at vi følger op på en konkret vask, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden – så hjælper jeg dig gerne videre.
Benjamin

Jeg havde en guldvask og bilen blev…

Jeg havde en guldvask og bilen blev ikke ren.
Tørringen var osunder al kritik.

2. maj 2025

Hej Jørn,
Tak fordi du delte din oplevelse – jeg er ked af at høre, at resultatet efter din Guldvask ikke levede op til forventningerne, både hvad angår rengøring og tørring.
Det vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe dig med at få fulgt op på. Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, hvor du kan beskrive oplevelsen nærmere. Så sørger vi for, at sagen bliver undersøgt.
Tak igen for din feedback – vi vil meget gerne give dig en bedre oplevelse næste gang!
Benjamin

Virkelig dårlig oplevelse i dag.

Virkelig dårlig oplevelse i dag.
Slagelse, smedegade.
Basis vask, som plejer at være fin.
49kr er halvpebret. Især når flere steder på bilen slet ikke blev vasket ren.
Og ingen tørring, så hele bilen var drivvåd og derfor helt plettet pga sæbe pletter.

16. april 2025

Hej Elena,

Tak fordi du deler din oplevelse – det lyder virkelig frustrerende, og det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere. Når en vask ikke lever op til forventningerne, vil vi meget gerne undersøge det nærmere.

Hvis du ønsker kompensation, må du meget gerne sende billeder af vaskeresultatet til vores kundeservice på kundeservice@washworld.dk, så hjælper vi dig videre derfra. 💙

Sophie Wash World

Fantastisk resultat

Fantastisk resultat bilen bliver helt ren og pæn

12. april 2025

Hej Rene,

Tusind tak for de fem stjerner og din skønne tilbagemelding!
Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at bilen blev helt ren og pæn – præcis som det skal være!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. Tak fordi du vasker hos os!
Yahya

Tja....

Den nye maskine vasker godt, men tørringen er elendig.

11. april 2025

Hej Kjeld,

Jeg er glad for at høre, at den nye maskine vasker godt – men jeg er ked af, at tørringen ikke lever op til forventningerne.

Vi arbejder konstant på at forbedre både vaske- og tørreresultatet, og netop bedre tørring er et fokusområde i vores nye vaskeprogrammer og udstyr.

Du må meget gerne skrive til vores kundeservice her: kundeservice@washworld.dk, så vi kan se nærmere på sagen.

Sophie Wash World

At alt virker som det skal

At alt virker som det skal

9. marts 2025

Hej Alan,

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.

Den vaskede ikke bilen ren

Den vaskede ikke bilen ren

1. marts 2025

Hej Michael
Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at vasken ikke gav det ønskede resultat. Du er velkommen til at kontakte kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det. Jeg hjælper gerne!
Imran - Wash World

Jeg oplever tit

Jeg oplever tit, at jeres vaskehaller er lukket, eller den ikke kan aflæse nummerplade. jeg havde en ellers en aftale med jeres medarbejder Torben Klogborg, at vi skulle tilmelde alle vores biler i firmaet (ca. 60 stk.) men med alle de problemer jeg oplever når jeg skal vaske bil, bliver det ikke til en aftale desværre.

20. februar 2025

Hej

Det lyder frustrerende, og det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have. Nummerpladegenkendelse skal fungere gnidningsfrit, og hvis du ofte oplever problemer, vil vi meget gerne undersøge det nærmere. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan finde en løsning. Vi håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremover!

Imran
Wash world

Virkede ikke da jeg efter kø på 5 biler…

Virkede ikke da jeg efter kø på 5 biler nåede ind i vaskehallen…….

22. februar 2025

Hej,
Det lyder frustrerende, især efter at have ventet i kø. Hvis du oplever, at vasken ikke starter, anbefaler jeg at bruge nødtelefonen næste gang for hurtig hjælp. Du er også velkommen til at kontakte kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre der.
Aden

Vasken er blevet dårligere

Vasken er blevet dårligere, nu kun 2 gange tørring, ( førhen 3 gange). Vasketiden er sat ned, men ikke til det bedre.

19. februar 2025

Hej Niels,
Tak for din feedback! Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med din vask, så jeg ærgrer mig over at høre, at du oplever en forringelse. Hvis du har specifikke udfordringer med vaskekvaliteten, vil jeg anbefale at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper gerne med at få det undersøgt!
Venlig hilsen,
Imran – Wash World

Man får hvad man betaler for.

Man får hvad man betaler for.
Guldvask fungerer ok på min EQB.
Tørreprogrammet er derimod ikke særligt godt.
Den suger slet ikke vandet fra min bagklap

16. februar 2025

Hej Henrik.
Tak for din feedback! Det er godt at høre, at guldvasken fungerer fint for din bil. Jeg forstår dog, at tørringen ikke lever helt op til forventningerne – jeg tager din tilbagemelding videre. Hvis du oplever problemer med en specifik vask, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden
Aden

Nemt og hurtigt

Det bliver gjort nemt og hurtigt og ordentligt

8. februar 2025

Hej Pernille,
Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! 😊 Vi er glade for, at du oplevede en nem, hurtig og ordentlig vask.

Ahad