Wash World - Slagelse - Idagårdsvej Anmeldelser

Idagårdsvej 2, 4200 Slagelse, DK

Jeg synes det er en fin vaske og dejlig nemt fæld bliver ikke helt rene men hvad kan man forlange det er heller ikke nemt at vaske i alle kroge generelt er jeg tilfreds

Den ene vaskehal fungerer ofte ikke. Generelt kunne jeg godt tænke mig at tørrefunktionen i vaskehallen fungerede bedre. Bilen er meget våd efter vask og jeg ser at alle kunder tørrer efter med papi... Se mere

Kan desværre ikke give negative stjerner. Kører min bil i vaskehallen, idagårdsvej i Slagelse, første gang, der stopper maskinen lige efter start, får her en ny vask, god service, ved ny vaske, bli... Se mere

Som tidligere nævnt, er jeg ked af at åbningstiden er begrænset. Det var af stor glæde da jeg også kunne vaske sidst på aftenen samt først på morgenen. I dag vaskede jeg på Line 1 Idagårdsvej Slagels... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Idagårdsvej 2, 4200, Slagelse, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.777 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mveh

Oplever fusk. Oplevede idag d 29/12 at der holdte nogle i vaskehallen og ventede, bemærkede først da det blev min tur, st det var på min 'vask' at de havde holdt ig ventede på...så jeg skulle bakke ud og og trykke mig ind igen for at få vasket...vasken er ikke super god

29. december 2023

Hej Andreas,

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse du har haft dig. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger eller kontakter os. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er det mindste.

Jasmin.

Først bliver bilen skyllet og så…

Først bliver bilen skyllet og så efterfølgende vasket og tørret alt er faktisk som man kunne forvente af en vaskehal

15. december 2023

Hej henrik,

Det lyder som om, du har haft en okay oplevelse i vaskehallen, men vi ønsker selvfølgelig at gøre den endnu bedre. Så hvis du har tid og lyst, er du mere end velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp.

Lana

Blev næsten ren

7. december 2023

Hej Jane,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi meget pris på! :-)

Vi stræber efter at give dig en 5 stjernet oplevelse, hvis du har yderligere kommentarer og feedback er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Cecilie

Der er alt for tit en af vaskene der…

Der er alt for tit en af vaskene der ikke virker og det danner kø.

13. november 2023

Hej Mie,

Vi beklager dybt de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med nedbrud og service på vores lokation.

Vi forstår, at når man arbejder med teknologi, kan der desværre opstå uforudsigelige problemer og driftsforstyrrelser. Selvom vi gør vores bedste for at sikre en stabil og pålidelig service, er der tilfælde, hvor tingene ikke går som planlagt, og vi beklager, hvis det har medført ulejlighed for dig.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi arbejder hårdt på at forbedre vores tekniske infrastruktur og optimere vores service for at minimere nedetid og forstyrrelser i fremtiden.

Cecilie

Jeg synes desværre ikke at bilen er…

Jeg synes desværre ikke at bilen er blevet ren på det seneste - overvejer at opsige mit medlemskab

10. november 2023

Hej Mette,

Vi beklager, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med vores vaskehaller. Vi sætter pris på din ærlighed og vil gerne forsikre dig om, at vi tager din bekymring alvorligt.

Vores mål er altid at levere en konsekvent høj kvalitet, og det er beklageligt at høre, at du har bemærket en forskel i resultatet vi beklager, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med vores vaskehaller.

Cecilie

Bilen bliver ikke tør selvom du køber…

Bilen bliver ikke tør selvom du køber ekstra tøring og så er er anlægget næsten altid i stykker

2. november 2023

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på.
Du må meget gerne skrive ind til vores kundeservice, så vi kan få kigget på lokationen som du snakker om.
Det er sådan at alt skal køre så vores kunder er tilfredse.

Jasmin.

Ikke vasket helt ren trods tilkøb på…

Ikke vasket helt ren trods tilkøb på 60kr så det skulle være den bedste vask. Øv øv øv

30. oktober 2023

Hej Bettina,

Sikke en ærgerlig oplevelse. Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Emma

Super super

30. oktober 2023

Hej Martin,

Tak for din begejstring! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vores kundeservice altid klar til at assistere.

Sara 🚗

Hej Jan,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Lana

OK - men heller ikke mere

Fint koncept, men det halter med tørring af bilen. Samtidig er der lige lovlig mange forbehold for skadesdækning når vaskehallen får ødelagt eksempelvis vinduesviskere o.l.

28. marts 2023

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi sætter pris på dine kommentarer om vores vaskeservice.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med tørringen af din bil. Vi vil gerne forbedre vores tjeneste, og din feedback er værdifuld for os. Vi vil se på mulighederne for at optimere tørringsprocessen for en bedre oplevelse, dog varierer det også, hvilken vaskepakke man har valgt.

Hvad angår skadesdækning, er vores politik baseret på standardvilkår og gældende lov. Vi forstår dog dine bekymringer og vil tage dem med i overvejelserne for at sikre, at vores kunder føler sig godt beskyttede.

Udmærket vaskesystem

Udmærket vaskesystem, dog er der for mange gange 1 hal ikke fungere

23. september 2023

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse.
Du mere end velkommen til at skrive ind til vores kundeservice, så vi kan få kigget på den ene hal der tit ikke fungere.

Med venlig hilsen,

Nemt og hurtigt

22. september 2023

Hej David,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at du også er en tilfreds kunde hos os :-)

Julie

God nok og nemt

11. september 2023

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse med 4 stjerner. Det er godt at høre, at du fandt din oplevelse god nok og nem.

Vi sætter pris på din feedback, da vi altid sigter mod at levere en service, der fortjener 5 stjerner. Hvis du har yderligere kommentarer eller forslag til, hvordan vi kan gøre din oplevelse endnu bedre, er du velkommen til at dele dem med os.

Emma

Hej Bo,

Mange tak for de fem stjerner, dem er vi meget glade for. Det virker derfor også til, at du har haft en god oplevelse, og det er jo det vigtigste for os!

Vi håber på at se dig snart igen nede ved vaskehallen.

Makan

Tingene har fungeret et stykke tid

Tingene har fungeret et stykke tid, håber det bliver ved.

2. september 2023

Hej Kim.

Tusind tak for de fem stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Det lader til at du kan lide vores koncept og vi gør det bedste vi kan for at opretholde hallerne og yde den bedste service.

Vi glæder os til at se dig igen, ved en af vores mange vaskehaller.

Haris

Nemt og hurtig

Nemt og hurtigt

24. august 2023

Hej Camilla,

Tak for de fire stjerner. Det tyder på, at du har haft en god oplevelse hos os, men vi håber selvfølgelig altid på fem stjerner. Du er derfor velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis der er noget, som du synes vi kan gøre bedre.

Vi håber på at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang :-)

----

I dag ingen ventetid, og nummerpladescanneren virkede. :-)

23. august 2023

Hej Søren

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

Wash World

Det er et fantastisk koncept i har…

Det er et fantastisk koncept i har lavet desværre skal jeg trykke min nr. Plade på begge biler hver gang jeg skal vaske dem. Det er ærgerligt når i har nummerplade scanner ellers kun ros herfra

1. august 2023

Hej Simon,

Mange tak for din fine ord angående vores koncept her i Wash World.

Formålet med at indtaste oplysninger via terminalen er at give vores kunder større fleksibilitet i forhold til deres abonnement. Dette gør det muligt for dem at tilpasse vasketjenesterne efter deres individuelle behov, enten ved at vælge en større eller mindre vask. Derudover tilbyder vi muligheden for at tilvælge ekstra tjenester, hvilket er meget populært blandt vores kunder, og som ofte bliver benyttet.

Føj for et skod-firma!

Der må sidde en robot der hedder Julie og afviser folk med det samme svar hver gang, UNDGÅ disse vaskehaller der ikke tager noget ansvar på sig når der kommer skader, man får et standard svar hver gang og der sker ingenting. Dette "foretagende" har et kundeservice-center der som de eneste i landet er helt uden kundeservice, der må sidde nogen der har det sjovt på sit arbejde og gør tykt grin med kunderne, jeg har selv arbejdet i service-branchen i mange år og man kan simpelthen ikke behandle mennesker på den måde.

2. juli 2022

Hej Simon,

Det er vigtigt for mig klart og tydeligt at forklare, at vi bestem ikke har nogle robotter der svare vores henvendelser - det er vores dygtige og dedikeret team I kundeservice.

Det er vigtigt at påpege, at vi som virksomhed ikke selv foretager vurderingen af skader. Vi arbejder sammen med en uafhængig tredjepart, der er specialiseret i at vurdere eventuelle skader og afgøre, om de skyldes produktionsfejl eller om de er opstået efter købet.

Selvom det er en tredjepart, der vurderer skaderne, ønsker vi stadig at sikre, at vores kunder modtager produkter af høj kvalitet og uden nogen fejl. Vi forstår fuldt ud, at det er ærgerligt at modtage et produkt med ridser eller anden skade.

Jeg beklager endnu engang for enhver ulejlighed dette har forårsaget dig.

Wash World

Prisforskel iht. Kvalitet fra by til by.

Nu har jeg været kunde siden 2018, og må sige at standarden er faldene, eller det kommer and på hvor man bor.
Jeg bor i Slagelse og den maskine der er her, er ved at blive gammel, det vil sige at bilen, bliver ikke vasket ordentligt, eller lufttørt, samt nummerplade aflæsning heller ikke virker som vinden blæser, ca 2 gange ud af 10 👎
Jeg arbejder i Holbæk og når jeg bruger den deroppe, så er det noget helt andet, en meget fin maskine,,

Så en verden til forskel på de 2 maskiner, hvor den ene giver et fint resultat og den anden, ja tror en god gang regnskyl kunne det sammen..

Jeg har Guld vask, og prisen er den samme de to steder!!! Selv om man som kunde ikke få samme Service
Måske i skulle sænke prisen på de byer hvor i har noget gammel l.o.r.t stående. !!!!!!

29. juni 2023

Hej Michael,

Det lyder som en rigtigt som nogle rigtige ærgerlige oplevelser du har haft i Slagelse og det er bestemt ikke meningen når man vasker hos os.

Det er helt rigtigt at Slagelse er en af vores ældre lokationer, men hallerne bliver jævnligt opdateret og vedlige holdt af vores dygtige tekniker.

I Holbæk er det en helt anden type maskine end i Slagelse, derfor kan oplevelsen godt virke anderledes, men vaskeresultatet er det samme.

Hvis du har yderligere feedback, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.