Jeg synes det er en fin vaske og dejlig nemt fæld bliver ikke helt rene men hvad kan man forlange det er heller ikke nemt at vaske i alle kroge generelt er jeg tilfreds
Idagårdsvej 2, 4200 Slagelse, DK
Den ene vaskehal fungerer ofte ikke. Generelt kunne jeg godt tænke mig at tørrefunktionen i vaskehallen fungerede bedre. Bilen er meget våd efter vask og jeg ser at alle kunder tørrer efter med papi... Se mere
Kan desværre ikke give negative stjerner. Kører min bil i vaskehallen, idagårdsvej i Slagelse, første gang, der stopper maskinen lige efter start, får her en ny vask, god service, ved ny vaske, bli... Se mere
Som tidligere nævnt, er jeg ked af at åbningstiden er begrænset. Det var af stor glæde da jeg også kunne vaske sidst på aftenen samt først på morgenen. I dag vaskede jeg på Line 1 Idagårdsvej Slagels... Se mere
Idagårdsvej 2, 4200, Slagelse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Oplever fusk. Oplevede idag d 29/12 at der holdte nogle i vaskehallen og ventede, bemærkede først da det blev min tur, st det var på min 'vask' at de havde holdt ig ventede på...så jeg skulle bakke ud og og trykke mig ind igen for at få vasket...vasken er ikke super god

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Først bliver bilen skyllet og så efterfølgende vasket og tørret alt er faktisk som man kunne forvente af en vaskehal

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Der er alt for tit en af vaskene der ikke virker og det danner kø.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Jeg synes desværre ikke at bilen er blevet ren på det seneste - overvejer at opsige mit medlemskab

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Bilen bliver ikke tør selvom du køber ekstra tøring og så er er anlægget næsten altid i stykker

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Ikke vasket helt ren trods tilkøb på 60kr så det skulle være den bedste vask. Øv øv øv

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Fint koncept, men det halter med tørring af bilen. Samtidig er der lige lovlig mange forbehold for skadesdækning når vaskehallen får ødelagt eksempelvis vinduesviskere o.l.

Udmærket vaskesystem, dog er der for mange gange 1 hal ikke fungere

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Tingene har fungeret et stykke tid, håber det bliver ved.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Det er et fantastisk koncept i har lavet desværre skal jeg trykke min nr. Plade på begge biler hver gang jeg skal vaske dem. Det er ærgerligt når i har nummerplade scanner ellers kun ros herfra

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Der må sidde en robot der hedder Julie og afviser folk med det samme svar hver gang, UNDGÅ disse vaskehaller der ikke tager noget ansvar på sig når der kommer skader, man får et standard svar hver gang og der sker ingenting. Dette "foretagende" har et kundeservice-center der som de eneste i landet er helt uden kundeservice, der må sidde nogen der har det sjovt på sit arbejde og gør tykt grin med kunderne, jeg har selv arbejdet i service-branchen i mange år og man kan simpelthen ikke behandle mennesker på den måde.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Nu har jeg været kunde siden 2018, og må sige at standarden er faldene, eller det kommer and på hvor man bor.
Jeg bor i Slagelse og den maskine der er her, er ved at blive gammel, det vil sige at bilen, bliver ikke vasket ordentligt, eller lufttørt, samt nummerplade aflæsning heller ikke virker som vinden blæser, ca 2 gange ud af 10 👎
Jeg arbejder i Holbæk og når jeg bruger den deroppe, så er det noget helt andet, en meget fin maskine,,
Så en verden til forskel på de 2 maskiner, hvor den ene giver et fint resultat og den anden, ja tror en god gang regnskyl kunne det sammen..
Jeg har Guld vask, og prisen er den samme de to steder!!! Selv om man som kunde ikke få samme Service
Måske i skulle sænke prisen på de byer hvor i har noget gammel l.o.r.t stående. !!!!!!