Jeg synes det er en fin vaske og dejlig nemt fæld bliver ikke helt rene men hvad kan man forlange det er heller ikke nemt at vaske i alle kroge generelt er jeg tilfreds
Idagårdsvej 2, 4200 Slagelse, DK
Den ene vaskehal fungerer ofte ikke. Generelt kunne jeg godt tænke mig at tørrefunktionen i vaskehallen fungerede bedre. Bilen er meget våd efter vask og jeg ser at alle kunder tørrer efter med papi... Se mere
Kan desværre ikke give negative stjerner. Kører min bil i vaskehallen, idagårdsvej i Slagelse, første gang, der stopper maskinen lige efter start, får her en ny vask, god service, ved ny vaske, bli... Se mere
Som tidligere nævnt, er jeg ked af at åbningstiden er begrænset. Det var af stor glæde da jeg også kunne vaske sidst på aftenen samt først på morgenen. I dag vaskede jeg på Line 1 Idagårdsvej Slagels... Se mere
Idagårdsvej 2, 4200, Slagelse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg fik i går den dårligste bilvask, jeg nogensinde har fået og jeg plejer ellers at være yderst tilfreds med Wash World.
Min bil havde i 1 time stået under et træ i skoven, hvilket havde resulteret i, at min bil var over skidt af en fugl. Jeg kørte min bil direkte i vaskehallen, da jeg kom tilbage til min bil efter den time, for at det ikke nåede at tørre ind, for det var TYDELIGT “blødt” - og ikke “indgroet”. Det meste var væk efter en “premium plus” vask, MEN der sad stadig fuglelort tilbage på tag, bagrude og kølerhjelm. Jeg skrev selvfølgelig til kundeservice, som trods billeder af “blød” fuglelort ikke vil returnere mine penge, da de angiveligt kan se på mine vedhæftede billeder, at det var “indgroet”.
Jeg har forhørt mig til andre, som tydeligt kan se, at det er “blødt” og IKKE “indgroet”.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Okay vask til en fornuftig pris tit problem med dårlig tørring gælder både maskiner i Slagelse begge anlæg

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Gentagne gange har jeg logget ind og kørt frem til porten - der så ikke åbner

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Vaskemaskinen stoppede midt under vasken og porten gik op så kørte jeg ud ,

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Bilen er ikke blevet ren efter vask, og den tørre heller ikke bilen ordentligt. Så bilen står ikke pæn efter en tur i vaskehallen

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Vasken var sjusket, og f.eks. nummerpladen bagpå, er stort set ikke ren efter vask. Der ér også stadig rester af fugleklatter ved bagdøren.
Tørringen - eller mangel på samme - er et kapitel for sig. Den er nærmest ikke-eksisterende!
Jeg har flere gange indsendt dokumentation, men INTET er sket... Udover at prisen nu hæves med 20 kr/md.??
Jeg har derfor nu opsagt mit abonnement, og er skiftet til OK, der nok er 10 kr dyrere, men som har et bedre anlæg, og som samtidigt støtter lokalsporten, og genererer COOP bonus.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Bilen er mega våd efter vask.
Det meste af bagklappen er ikke vasket .
Ved fordør i begge sider var den heller ikke ren.
Idagårdsvej Slagelse er piv ringe.
Måske ok vask er bedre.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Man er nød til at vaske bilen i hånden inden man køre den i vaskehallen ellers bliver den ikk ren.
Tit kan den ikke læse nummerpladen.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Tørre ikke og nummerplade læser virker ikke hver anden gang

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Desværre er det ikke første gang jeg ikke får tørret bilen ordentligt efter vasken. Man skal ikke starte med at køre vinduesviskerne efter vask/tørring inden man kører ud af hallen.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Den vasker fint men tørre stadig ikke bilen hodt nok, det svarede jeg også fo 2 år siden. Men havde glemt det.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Næsten hver anden gang virker nummerpladelæser ikke og ofte er den ene af maskinerne ude af drift. Bilen er helt våd efter vask. Man får hvad man betaler for😉

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Vaskehallen er overalt angrebet af rust. Tænker ikke at det er godt for bilerne

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Du får næsten hvad du betaler for.
Deres maskiner kan bare ikke tørre ordentligt.
Du kan heller ikke se resttiden på den pågående vask længere.
Alt i alt virker det til at det bliver ringere og ringere desværre. Alt virker efterhånden noget nedslidt.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Denne gang gik det meget godt, ingen ventetid og nummerpladen blev reg med det samme. Men tid når jeg kommer bliver nummerpladen ikke registeret.

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Jeg synes ikke vasken den vasker ordentligt på ruderne og den tørrer heller ikke ordentligt men den skal tørre vores biler

Besvarelse fra Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Vaskehallens tørreprogram kunne lige så godt undværes og den undlader altid at vaske højre side af min bagende på bilen