Det er nemt nok at få bilen vasket. Resultatet er virkelig godt. Priserne er ok. Det er lidt forvirrende med deres computer skærm mht. undervogns behandling. (Det ser som om man skal måske betale 10 k... Se mere
Centerpassagen 4, 6400 Sønderborg, DK
Har haft vaskeabonnement hos Wash World Sønderborg siden åbningen for ca. 4 år siden, men gider ikke mere, da det er alt for tit vaskemaskinerne er i stykker. Når der kun er nul eller én maskine ud a... Se mere
Billigt nok alternativ. De reklamerer med, at deres vand er kalkfrit, men vil ikke stå til ansvar når man så endelig kontakter kundeservice og spørger, hvorfor der er kalkpletter på sidespejlene.... Se mere
Synes ikke den vasker ordentligt. Min bil bliver ikke ordentlig ren og den har stadig vandplanter fra sidste vask, som ikke går af under ny vask. Desuden tørrer den ikke særlig godt. Troede næsten min... Se mere
Centerpassagen 4, 6400, Sønderborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det var at når jeg tog hjem fra kolonihaven kunne jeg lige køre ind og få vasket for efter en weekend blev den meget støvet da det er grusvej i haven og med alle de biler der kører der ku det ses

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Tørring af bil, kunne godt være bedre, men ren bil kommer ud i den anden ende

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Har været med i en aftale i en længere periode, men rigtig længe har vaskemakiner i Sønderborg, være defekte, har rigtig tit kommet derud, hvor det ikke var muligt at få vasket, har haft kontakt med kundeservice, og brokket mig over at skulle betale hver månede, uden at kunne kommer til i den vaskehal. Nu gider jeg ikke mere, og har skiftet til en vaskeaftale med OK.

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Hvad er det egentlig jeg betaler for?
Jeg troede, at jeg som medlem kunne få glæde af jeres 3 vaskehaller i Sønderborg. Desværre så oplever jeg alt for ofte at 2 ud af 3 af vaskehallerne er ude af drift. Så hvad der kunne have været en kø på 5-15 minutter bliver til en kø på op til en time, og når det så endelig er din tur, er den vaskehal du har holdt i kø til den sidste time sikkert også gået i stykker.

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Hej, er utilfreds med at mange gange når man skal vaske sin bil, så er der kun en af tre vaskehaller der dur. Kunderne gider ikke vente og kører igen. Vh Poul

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Når vaskehallerne er åbne køre det. Nogle gange møder jeg lang kø og kun én vaskehal som virker :o

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Min bil bliver ikke godt tørret, selv om jeg vælger guldvask.
Jeg synes ikkeJeres hjemmeside er brugervenlig, hvis man skal ændre abonnements form eller ændre betalingskort

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Min betaling på medlemskabet er blevet fordoblet TO gange, så har været nødt til at kontakte Washworld og få halvdelen af beløbet tilbage, TO gange. Det er simpelthen for dårligt.

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Sender en klage og modtager et ligegyldigt og ubrugeligt standard svar.

Waskehal 1 og 2 er ude af drift, jeg er ikke overrasket

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
3 vaskehaller og kun en der virker igen igen... biler holder i kø eller køre igen. Bare ikke ok

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Kun en ud af tre haller i funktion.lang ventetid..ofte out og order,vasker ok og er god til prisen.

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Ofte er vaskehallerne enten ude af funktion eller rigtig lang ventetid. Når det en sjælden gang imellem lykkes at få bilen vasket, så bliver den rigtig fin.
Jeg har opsagt mit abonnement af samme grund. Det lykkes cirka en gang i måneden ikke at køre forgæves og så er det for dyrt med abonnement.

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Hos Washworld er vores bil altid velkommen, og står nu på 5. år ligeså skinnende ren som for to uger siden. Bilen kan også vaskes en sen aften hvis det passer bedre i kalenderen 😊👍

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
synes ikke den tørrer bilen ordenligt mere.
der er mange som klager over det efterhånden

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Jeg har abonnement på guldvask. I sønderborg er der 3 haller at vælge i mellem. Kvaliteten svinger helt vildt alt efter hvilken hal man benytter. Lidt som et lotteri. Umiddelbart tænker jeg, at jeres servicetekniker ikke bruger ret meget tid på at teste anlæggene. Sidste gang jeg fik bilen vasket var der f.eks ingen forskyld og sæbe hen over bilen inden børsterne gik igang? Og det vand der blev skyllet efter med var ikke særligt rent. Bilen var fyldt med grå pletter efter vask. Min tålmodighed er så småt ved at være brugt op.

Besvarelse fra Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Her i Sønderborg virker blæserne der tørrer bilerne ikke særligt godt.
I andre af jeres Wash Worlds er de betydelig bedrer.
Det er ofte, at en eller 2 af jeres vaskehaller er defekte.