Fin nyt vaskeanlæg, men hvorfor bliver man ved med disse børsteanlæg ? Har flere steder i udlandet prøvet anlæg der vasker med højtryksvask, hvilket må være mere skånsomt for lakken, og som sagtens... Se mere
Frejasvej 43, 4100 Ringsted, DK
Jeres vaskehal er dårlig til at blæse vandet af bilen. Der er masser af vandperler på både motorhjelm, forrude, tag og bagrude. Det er lidt bedre i den anden vaskehal på matriklen, hvor der er install... Se mere
Ingen ventetid da jeg kom tidligt på formiddagen. Tørring kan stadig blive bedre ( guldvask ) Tørrer altid efter og det er ok, men måske skal der bedre maskiner til for at opnå en en mere optimal tør... Se mere
Bestøvning er overførsel af pollen (blomsterstøv) fra blomsters støvknapper til deres støvfang. Bestøvning sker oftest vha. dyr eller vind og er sammen med den efterfølgende befrugtning og frøsætning... Se mere
Frejasvej 43, 4100, Ringsted, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Der efterlades mange kalkpletter på bilen. Tørring er ikke effektiv selvom bilen blev tørret 2 gange.

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
Jeg synes alt godt kun bilen tør ikke ordentligt.

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
De er altid istykker og er total opslidte på Frejasvej 43 i Ringsted, jeg har lige meldt den ene bil fra abonnementet og de 2 andre ryger også snart, vi har kun 2 i Ringsted og der er mega kø når bare en går i stykker.

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
Jeg synes desværre altid at bilen er så våd efter endt vask at jeg bliver nødt til at bruge mine viskere. Har anmeldt det flere gange. I dag var bilen stadig beskidt hele det nederste stykke på siderne af bilen. Jeg tror desværre den eneste grund til jeg fortsat bruger jer er fordi det er nemt.

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
Tørring er virkelig dårlig, har skrevet det mange gange før😔 der sker bare ikke ingen ting😆😆😆

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
Som basis vask kan man nok ikke forvente den store vask, men når man vælger Premium vask, så er den ikke de flere penge værd, tørring er under al kritik, det virker som om man har sat turbo på

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
Uanset hvad er tørring af bilen slet ikke acceptabel 😟 ligeså er der ofte kun 1 af vaskene der virker. Da der var frost og sne var der flere dage hvor kun 1 vask virkede på Frejasvej i Ringsted.

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
Jeg synes vasken er fin, men bilen er altid våd efter tørringen.

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
God vaskehal, sjældent lang kø. Tørringen kunne dog godt være lidt bedre men put der var alligevel støvregn i luften i dag

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
Ofte virker den ene vaske hal ikke. Og så synes jeg ikke at bilen blir tørret godt nok.

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
Det er nemt og billigt og det er fine Vaske haller kan kun anbefales

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej
Generelt er jeg tilfreds med vaskehallen. Men man skal altid tørre bilen efter vask. Jeg ved ikke hvorfor, men der efterlades altid vand bag på bilen samt spejle og sideruder. Det er ærgerligt. Og det er det samme, der sker når jeg engang imellem vasker bil i Hillerød. Jeg ved ikke, om der kan gøres noget ved det. Men jeg ved, at det er et irritationsmoment for mange. Mange af os tørrer bilerne af efter vask/tørring.