Wash World - Ringsted - Frejasvej Anmeldelser

Frejasvej 43, 4100 Ringsted, DK

Fin nyt vaskeanlæg, men hvorfor bliver man ved med disse børsteanlæg ? Har flere steder i udlandet prøvet anlæg der vasker med højtryksvask, hvilket må være mere skånsomt for lakken, og som sagtens... Se mere

Jeres vaskehal er dårlig til at blæse vandet af bilen. Der er masser af vandperler på både motorhjelm, forrude, tag og bagrude. Det er lidt bedre i den anden vaskehal på matriklen, hvor der er install... Se mere

Ingen ventetid da jeg kom tidligt på formiddagen. Tørring kan stadig blive bedre ( guldvask ) Tørrer altid efter og det er ok, men måske skal der bedre maskiner til for at opnå en en mere optimal tør... Se mere

Bestøvning er overførsel af pollen (blomsterstøv) fra blomsters støvknapper til deres støvfang. Bestøvning sker oftest vha. dyr eller vind og er sammen med den efterfølgende befrugtning og frøsætning... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Frejasvej 43, 4100, Ringsted, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.859 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Der efterlades mange kalkpletter på…

Der efterlades mange kalkpletter på bilen. Tørring er ikke effektiv selvom bilen blev tørret 2 gange.

26. marts 2024

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse og de tre stjerner.
Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med kalkpletter og tørringen af din bil.

Det er vigtigt for os at levere en service, der opfylder vores kunders forventninger, og det lyder til, at vi ikke har opnået dette i dit tilfælde.

For at vi kan adressere og forbedre disse specifikke aspekter af vores service, vil det være meget værdsat, hvis du kunne kontakte vores kundeservice med yderligere detaljer om din oplevelse.

Din feedback er afgørende for os i vores bestræbelser på at forbedre vores service.

Cathrine🚗

Jeg synes alt godt kun bilen tør ikke…

Jeg synes alt godt kun bilen tør ikke ordentligt.

23. marts 2024

Hej Basit,

Tak for din anmeldelse. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. For assistance med dette problem, kan du benytte 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, hvor vores kundeservice står klar til at hjælpe.

Lana

De er altid istykker og er total…

De er altid istykker og er total opslidte på Frejasvej 43 i Ringsted, jeg har lige meldt den ene bil fra abonnementet og de 2 andre ryger også snart, vi har kun 2 i Ringsted og der er mega kø når bare en går i stykker.

20. marts 2024

Hej Ole,

Det lyder til, at du har haft en dårlig oplevelse, hvilket bestemt ikke er meningen når man besøger os, men jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning til dette.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder med tekniske fejl, hvor vi naturligvis sender teknikerne ud på lokationen hurtigst muligt. Dette betyder dog ikke, at vi ved præcis hvornår de er der, da de også er ude på andre opgaver.

Dog er det selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede. Vi anbefaler derfor, at du skriver til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Dårlig vask

Dårlig vask, bilen blev ej tør

Hej,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jasmin.

Jeg synes desværre altid at bilen er så…

Jeg synes desværre altid at bilen er så våd efter endt vask at jeg bliver nødt til at bruge mine viskere. Har anmeldt det flere gange. I dag var bilen stadig beskidt hele det nederste stykke på siderne af bilen. Jeg tror desværre den eneste grund til jeg fortsat bruger jer er fordi det er nemt.

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os igen. Jeg forstår din frustration over, at bilen er våd efter vask, og at den stadig viser sig at være beskidt på nederste del af siderne. Det er ikke den standard, vi ønsker at levere, og jeg beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger, selv efter flere henvendelser.

Din tilbagemelding er meget værdifuld for os, da den hjælper os med at identificere og adressere de områder, hvor vores service kræver forbedring. Jeg har endnu en gang videregivet din feedback til vores vedligeholdelsesteam for at sikre, at de nødvendige justeringer foretages, og at vores udstyr fungerer optimalt.

Selvom det glæder mig at høre, at vores beliggenhed tilbyder den nødvendige bekvemmelighed, forstår jeg, at det er vigtigt, at kvaliteten af vores vask matcher denne bekvemmelighed. Jeg håber, at vi fremadrettet kan forbedre din oplevelse og opfylde dine forventninger til en ren og tør bil efter hver vask.

Tak fordi du fortsat vælger os, og for din ærlighed. Det er med din hjælp, at vi kan stræbe efter at blive bedre.

Sara 🌺

Ingen ventetid

Ingen ventetid

Hej Jesper

Mange tak for de 5 stjerner - det betyder rigtig meget for os ⭐

Oplever du ventetid, eller andre udfordringer er du altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med spor.

Ellers ser vi bare frem til, at give dig en ren bil mange gange i fremtiden 🚗

Lykke

Discountvask

Tørring er virkelig dårlig, har skrevet det mange gange før😔 der sker bare ikke ingen ting😆😆😆

15. marts 2024

Hej Ole.

Tak for din feedback.
Venligst skriv til vores kundeservice: https://washworld.dk/hjaelp, med medsend foto af bilen efter vask / tørring, så vil de følge op på din henvendelse😊.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten.

Kun 3 stjerner, basis vask er ok til pengene, men tillægs produkter dur ikke

Som basis vask kan man nok ikke forvente den store vask, men når man vælger Premium vask, så er den ikke de flere penge værd, tørring er under al kritik, det virker som om man har sat turbo på

11. marts 2024

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at tørringen ikke levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at levere den bedste kvalitet.

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores service, så vi ville værdsætte det, hvis du skriver til os på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, eller kommer med forslag til forbedring.

Hvis du oplever problemer i fremtiden, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice eller anvende vores akuttelefon.

Jasmin.

Uanset hvad er tørring af bilen slet…

Uanset hvad er tørring af bilen slet ikke acceptabel 😟 ligeså er der ofte kun 1 af vaskene der virker. Da der var frost og sne var der flere dage hvor kun 1 vask virkede på Frejasvej i Ringsted.

8. marts 2024

Hej, Anne

Tak for at dele din oplevelse vedrørende tørringen og tilgængeligheden af vaske på Frejasvej i Ringsted. Det er ærgerligt at høre, men vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service.

Frederik

Den tørre ikke ordentligt i guldvask

Den tørre ikke ordentligt i guldvask

23. februar 2024

Hej Tine,

Jasmin.

Måske lidt længere tørring??

Jeg synes vasken er fin, men bilen er altid våd efter tørringen.

28. december 2023

Hej Julie

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Lad mig endelig modtage billeder af den manglende tørring via vores hjemmeside her: https://washworld.dk/hjaelp - så skal vi nok kigge på det.

Rigtig godt nytår.

Lykke 🚗

Tid til renovering

Syntes at vaske anlægget begynder at virke forfaldent

23. december 2023

Besvarelse fra Wash World - Ringsted - Frejasvej

Hej Lars, tusind tak for din feedback, vi sætter pris på din ærlighed!

Vi beklager, at du har haft denne opfattelse, og vi forstår, hvor vigtigt det er, at vores faciliteter opretholdes i god stand.

Vi vil tage din feedback alvorligt og overveje nødvendige forbedringer og renoveringer for at forbedre din oplevelse. Din mening er vigtig for os, og vi værdsætter din tålmodighed.

Hvis du har yderligere kommentarer eller ønsker, er vores kundeservice klar til at hjælpe.

Du ønskes en dejlig dag, og et godt nytår :-)

Zara

Vaske resultatet er meget grimt

Vaske resultatet er meget grimt, trist

30. november 2023

Hej Automester,

Jeg er ked af at høre, at vaskeresultatet var meget dårligt og trist. Vi beklager virkelig, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. For at kunne hjælpe dig bedre og rette op på situationen, vil det være nyttigt at kende flere detaljer om den pågældende vaskelokation og din specifikke oplevelse til vores kundeservice https://washworld.dk/hjaelp. Hvis du kan give mere information, så vil vi gerne gøre vores bedste for at løse problemet.

Berivan

Ingen problemer

Ingen problemer - alt funkede som det skulle

22. november 2023

Hej Jens,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du ikke oplevede problemer, og at alt fungerede som det skulle. Vi sætter pris på din positive feedback og ser frem til at levere samme gode oplevelse ved hvert besøg.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Tak igen for din støtte!

Sara 😊

God vaskehal

God vaskehal, sjældent lang kø. Tørringen kunne dog godt være lidt bedre men put der var alligevel støvregn i luften i dag

14. november 2023

Hej Kenneth,

Det er skønt at høre, du kommer hurtigt til og du nyder godt af vaskehallen.

Det er dog ærgerligt at høre, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med vores tørring. Vi beklager for enhver ulejlighed, det har medført.

Du skal have mange tak for din feedback! :-)

Cecilie

Ren bil

De levere et godt tilbud på vask

31. oktober 2023

Køre Dennis

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

VI ser frem til, at give dig flere gode vaske-oplevelser.

De bedste ønsker
Kirsten 🚗

Hej Ali,

Tak for din feedback og de fine emojis! Vi sætter pris på din anerkendelse af vores service.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe.

Sara 😁👍

Nedbrud af vaskehal

Ofte virker den ene vaske hal ikke. Og så synes jeg ikke at bilen blir tørret godt nok.

25. september 2023

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Vi stræber altid mod at yde den bedste service for vores kunder, så du må meget gerne skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp, hvis du har forslag til forbedring eller du vil beskrive din oplevelse.

Ahmad
Wash World

Nemt og billigt og det er fornøjelse at få vasket sin bil hos Wash Wold

Det er nemt og billigt og det er fine Vaske haller kan kun anbefales

16. september 2023

Kære Allan.

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at du også er en tilfreds kunde hos os.

Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Kirsten 🚗
Wash World.

Generelt er jeg tilfreds med…

Generelt er jeg tilfreds med vaskehallen. Men man skal altid tørre bilen efter vask. Jeg ved ikke hvorfor, men der efterlades altid vand bag på bilen samt spejle og sideruder. Det er ærgerligt. Og det er det samme, der sker når jeg engang imellem vasker bil i Hillerød. Jeg ved ikke, om der kan gøres noget ved det. Men jeg ved, at det er et irritationsmoment for mange. Mange af os tørrer bilerne af efter vask/tørring.

14. september 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse med 4 stjerner. Det er godt at høre, at du generelt er tilfreds med vaskehallen.

Vi forstår din bekymring, og vi vil tage din feedback til os. Vi vil undersøge og arbejde på at forbedre vores tørringsprocesser for at minimere vandrester på bilen. Vi forstår, at det kan være en irritation for mange kunder, og vi vil stræbe efter at gøre det bedre.

Hvis du eller andre kunder oplever lignende problemer, er I velkomne til at sende vaskeresultater til vores kundeservice, så de kan kigge nærmere på sagen og hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer.

Vi sætter pris på din ærlighed og din fortsatte støtte. Vi håber, at vi kan levere en endnu bedre oplevelse for dig og vores andre kunder i fremtiden.

Emma