Nyborgvej 343, 5220 Odense, DK
Egentlig glad for mit abonnement, men kan ikke give mere end 3 stjerner når jeres vaskehal nær mig har været lukket og afspærret i over 2 uger uden tegn på den åbner op igen. Det flyder med affald... Se mere
Godt: Mange vaskehaller i hele landet med lange åbningstider. Skidt: Vaskeresultatet på "guldvask" lever ikke op til navnet. Resultatet er væsentlig dårligere end billigste vask i vores lokale vaskeh... Se mere
nyttig, fordi du kan vaske bilen, når du vil, hvis du har brug for det, kan du gøre det hver dag. Valget af vaskeniveau er særligt godt, hvad enten du bare vasker bilen, eller vælger en vask, der får... Se mere
Nyborgvej 343, 5220, Odense, Danmark

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
På den ene side holder konceptet stadigt (har været kunde med anden bil/ejer i nogle år nu) - vask uendeligt for et begrænset antal penge. På den anden side bliver det stille og roligt en lille smule dårligere for hvert år der går - vaske forringes, nye vaske opfindes, muligheder man en gang havde fjernes (man kunne en gang bare vaske hvor man ville, uden at betale ekstra for det, man kunne en gang vaske klokken 3 om natten hvis man havde lyst).
Deraf stjernefratræk.

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
Tørring af bil kunne godt være bedre. Ellers god vask.

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
Prøvede for første gang Wash world og sikke en skuffelse. Jeg gjorde opmærksom på hos deres kundeservice at fælge ikke var vasket ordentligt og vedlage også foto men svaret var at dette levede op til deres standart, så derfor afviste de min klage. Som skrevet tog jeg billede af resultatet, og da jeg ikke er proff. fotograf tog jeg billedet så godt det var muligt, det var så ikke godt nok.
Jeg tænker ikke at jeg fremadrettet vil anbefale nogen at bruge deres vaskehaller. Skal i alligevel bruge wash world, så tag den billigste, for de dyre er ikke pengene hver.

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
Når det hele virker , Når der ikke er lukket porte , er alt super godt , vask lynhurtigt og grundigt, ren bil ,Anbefales til Alle

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
Service og pludselig omlægning af abonnement. Man får mindre end før til samme pris.

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
Brillant vask var ikke så brillant, fjerner ikke helt det beskidte pletter og insekt bliver ikke fjernet

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
Hal nr 2 vandet lugtede dårligt efter vasken var færdig. Og nogle af dyserne kom der ikke noget ud af..
Hal nr 3 var lidt bedre. Så derfor ikke den optimale vask..

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
Godt tilfreds med bilvasken til prisen, men der er altfor tit problemer med vaskehallen.

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
Vi oplever al for tit, at alle tre haller er ude af drift på Nyborgvej i Odense

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
det er næsten ok ...jeg vasker premium med det hele...Mine ruder er kalkplettede....Fælgene er ikke topdollar..Ellers ret fint!!!

Besvarelse fra Wash World - Odense - Nyborgvej
Jeg har købt All Inclusive bilvask 14.05.25 på Nyborgvej i Odense.
Skriver samme dag til kundeservice, da vasken ikke lever op til det lovede på hjemmesiden.
Washworld skriver: Insektrens løsner skidt og insekter fra din bil, hvilket er en særlig god ide om sommeren.
Jeg sender billeder af min bil til Washworld, hvor man tydeligt kan se, at der ikke er fjernet insekter på forende og forrude af bilen.
Washworld skriver: Der afsluttes med en udmærket tørring, der forebygger kalkpletter på din bil efter vask og Ekstra tørring efter vask.
Min bil er efterfølgende ikke tør og har mange kalkpletter.
Washworld skriver: De bløde lakskånede skumbørster skåner din bil, men fjerner samtidig genstridigt snavs.
Jeg sender billeder af min bagrude der er tydeligt beskidt.
Jeg får følgende svar:
Hej Stine,
Mange tak for din henvendelse.
Der kan være steder på bilen, hvor det er svært eller begrænset for børsterne at komme til. Det varierer ved de forskellige biltyper og modeller, men det er typisk ved hjulene, omkring udstødningen, under bagspoileren, omkring sidespejlene, bagruden og ved nummerpladen, at der kan være udfordringer. Derfor anbefaler vi, at man forvasker sin bil på disse steder, især hvis der sidder meget skidt.
Vi anbefaler forvask af din bil på områder såsom hjulene, omkring udstødningen, under bagklapspoileren, omkring sidespejlene, bagruden og nummerpladen, samt andre områder, hvor der er fordybninger eller sprækker på bilen. Disse områder er typisk udfordrende for vores børster at nå helt.
Ved at forvaske disse områder vil du opnå et bedre vaskeresultat. Ikke alle biler oplever udfordringer med kvaliteten af vasken omkring disse områder, men typisk vil en bil have omkring 2-3 steder, der kræver forvask. Du har mulighed for at forvaske din bil ved brug af vores spande, børster og sæbevand, hvis det er tilgængeligt på lokationen, eller i vores Vask Selv båse.
Med venlig hilsen,
Bilal
Dvs. ingen undskyldning eller tilbud om at rette op på deres fejl.
Jeg er i dette tilfælde hverken tilfreds med det købte produkt eller deres kundeservice.