Wash World - Næstved - Erantisvej Anmeldelser

Erantisvej 52, 4700 Næstved, DK

Der er aldrig kø og selve vasken er hurtig og effektiv, men tørringen er om altid meget ringe. Har klaget over det mange gange, men INTET er forbedret. Så skal bilen være pæn og uden kalkpletter, så s... Se mere

Vi var ude og skulle vaske vores bil, for det første var selvvaskehallen stadigvæk lukket og har været det i en måned+, vi kører igennem vaskehallen med vores premium vaske abonnement og der er stort... Se mere

Vasken var helt i orden, blot er tørringen lidt mangelfuld, tørrer 1 1/4 tur og altså ikke godt nok. Før vasken skulle jeg bruge sæbevand til at vaske fælgene, blot for at konstatere at der ikke var s... Se mere

Enkelt tilvalg til abonnement med opgradering af vask. God vask, ren bil og tilstrækkelig tørring. Dog synes der ikke at være tilsat sæbe i vandhanen med ‘sæbevand’ til brug for manuel forvask.

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Erantisvej 52, 4700, Næstved, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.780 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Et er man betaler 10kr yderligere om…

Et er man betaler 10kr yderligere om måneden for at kunne bruge alle vaskehaller 'frit', hvilket er noget frygtelig pjat. Vi får jo ikke 10kr retur hver gang jeres vaskehaller er lukket og man kører forgæves som her da begge haller var lukket på Gammel Holstedvej i Næstved og jeg måtte kører videre til Erantisvej. Det fik jeg ikke andet end spildtid og frustrationer over. Derudover er vaskehallerne rundt på Sjælland alt for ofte ude af drift pga service og andet. Det må kunne planlægges, jeres montører kører udenfor spidsbelastninger.
Ejer Washworld ikke en eneste vaskehal der kan tørre ordentligt? Jeg overvejer seriøst at opsige mit abb. igen.
Nå ja anmeldelsen på vasken, jeg fik en næsten ren og halvvåd bil ud af hallen på et guld abb. ikke noget jeg er imponeret over.

22. februar 2024

Hej Jimmi,

Jeg beklager, at du har haft denne ærgerlige oplevelse.

Adgang til alle vaskehaller er et supplement til dit medlemskab, så du for kun + 10 kr./md. kan vaske frit på alle vores lokationer i hele Danmark.

Du kan til enhver tid fra- eller tilmelde Adgang til alle vaskehaller inde på din medlemsprofil under "Medlemskab".

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Vaskehallen virker

Vaskehallen virker. Bilen er ren, når den køres ud. Ok til 69 kr om måneden.

19. februar 2024

Hej Ejvind,

Tak for de fire stjerner. Det tyder på, at du har haft en god oplevelse hos os, men vi håber selvfølgelig altid på fem stjerner. Du er derfor velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis der er noget, som du synes vi kan gøre bedre.

Vi håber på at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang :-)

Jasmin.

Rendt o g spændt det ikke noget der…

Rendt o g spændt det ikke noget der ligger og flyder

30. december 2023

Hej Mogens,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du er tilfreds hos os.

Jeg ønsker dig en dejlig søndag herfra :-)

Lana

Jeg er generelt tilfreds med Wash…

Jeg er generelt tilfreds med Wash World. Jeg har dog flere gange oplevet at vaske hallerne ikke er funktions dygtige.
Vh
Jørgen Hansen

1. januar 2024

Hej Jørgen,

Tak for din feedback og de tre stjerner. Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med Wash World.

Vi beklager de gange, hvor du har oplevet, at vaskehallerne ikke har været funktionsdygtige. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service, og vi vil tage din oplevelse i betragtning for at sikre en mere pålidelig oplevelse.

Hvis du oplever yderligere problemer eller har specifikke detaljer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedst muligt :-)

Du ønskes en dejlig dag.

Zara

Hej benjamin,

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Konceptet virker godt.

26. december 2023

Hej Claus,

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Min bil bliver ikke tør

29. december 2023

Hej Brian,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Var nede og vaske All inclusive i dag

Var nede og vaske All inclusive i dag
Bilen er fin ren , men alle vinduer fedtede af et eller andet middel der var i vasken.
Håber det er bedre næste gang

15. december 2023

Hej Orla,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at dine vinduer blev fedtede efter vasken. Vi vil gerne undersøge dette nærmere for at sikre, at det ikke sker igen, så du må meget gerne kontakte vores kundesupport på https://washworld.dk/hjaelp.

Hej Alf

Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse og det beklager jeg. For at jeg kan kigge nærmere på det, skal jeg bede dig om at sende billeder ind via hjælp på washworld.dk.
Så kigger jeg eller en kollege på din reklamation og vender tilbage.

Lykke

Tørre ikke ordentligt

10. december 2023

Hej Preben,

Jasmin.

Lidt besvær med at læse min…

Lidt besvær med at læse min nummerplade. Men pyt

6. december 2023

Hej Lis.

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.
Hvis du igen oplever, at din nummerplade ikke aflæses, er du velkommen til, at ringe til vores Akut telefon. telefon nr. kan du se ved terminalen. Så vil mine kollegaer ved Akut telefon gøre alt, som er muligt for at hjælpe dig.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Kirsten. Wash World 🚗

Jeg syntes ikke snavs på bagsmæk vaskes…

Jeg syntes ikke snavs på bagsmæk vaskes godt nok.

25. november 2023

Hej Per,

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Vi stræber altid mod at yde den bedste service for vores kunder, så du må meget gerne skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp, hvis du har forslag til forbedring eller du vil beskrive din oplevelse.

Jasmin.

Vi har haft abonnement et halt år tid…

Vi har haft abonnement et halvt år tid og har virkelig givet det chancen, men nu er det altså slut pga en del dårlige vaske. Det er ikke hver gang det er dårligt men ca 50% af vores vaske har været utilfredstillende med striber, kalkpletter, voks der er udtværet og i “ klatter”. Har kørt bilen igennem 2 gang lige efter hinanden og det blev det ikke bedre af og der er meget ofte en af vaskehallerne der ikke virker( i Næstved)
Vi har givet op.

14. august 2023

Kære Inge
Tak for din feedback.

Jeg er rigtig ærgerlig over, at du har set dig nødsaget til at opsige dit abonnement grundet kvaliteten.

Vores Kundeservice håndterer altid disse reklamationer, hvis du skriver til dem og inkluderer billeder. Så opretter de en sag, hvis kvaliteten ikke lever op til det forventede, så en tekniker kan tilse vaskehallen.

Skriv endelig til os, hvis du vil give os en chance mere i fremtiden 😊
Du ønskes en god dag.

Lykke

Nemt

Nemt, intuitivt og hurtigt.

2. november 2023

Hej Katja,

Tusind tak for din fantastiske femstjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fandt vores vaskeproces nem, intuitiv og hurtig.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen :-)

Lana

Synes det er synd at vaskehallen i…

Synes det er synd at vaskehallen i Slagelse gør det bedre end dem i Næstved når man tager samme program men eller godt tilfreds

2. november 2023

Hej Hasse,

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/kundeservice under "Vaskehal og Reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Der kan forekomme forskelle på visse lokationer, da der er forskel på nogen af maskinerne. Dog gør vi altid vores bedste for at tilpasse programmerne og kemien i produkterne, så de er så tæt på hinanden som muligt.

Løbende forbedringer

Rimelig pris og god service

30. oktober 2023

Hej Ali,

Jasmin.

Dårlig Tørring og dårligere vask.

Har brugt washworld siden 2017 da de startede op i Næstved, og været ok tilfreds i starten. Jeg kan nu konstatere at der bliver stillet på indtjeningsskruerne ift. en nedjustering af det man får for premium aBB. Så man, hvis man ønsker en helt ren og tør bil i første forsøg skal bruge ekstra penge på tillægsydelser.
Tørring er et kapitel for sig. Bilen bliver simpelthen ikke tør, hvilket sjovt nok er blevet ringere efter man indførte tilkøb ekstra Tørring.
Den såkaldte kundeservice kan kun respondere med standard fraser som man også kan læse her på sitet, men det er også kun det… tomme fraser og ingen handling.
Så efter at have sammenlignet vask, Tørring og service er abonnementet nu ved at blive opsagt til fordel for en konkurrent der har styr på sine sager.

Nb.
Anmeldelsen er bredt på de lokationer jeg har vasket på. Ikke kun Næstved.

1. oktober 2023

Hej Per,

Det virker som om, du ikke har haft en særlig god oplevelse hos os.
Det er vi selvfølgelig kede af, da vi altid stræber mod at yde den bedste service til vores kunder.

Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp og sende billeder ind af vaskresultatet, så vil vi kigge nærmere på din sag.

Cathrine 🚗

Bilen blev ikke ren

Bilen blev ikke ren. Ingen sæbe eller skum påført. Vasken efterlod fedtede striber på ruderne. Prisen er den samme, men ydelsen er forringet.

29. september 2023

Hej,

Tak for din feedback, selvom den er skuffende at høre. Vi beklager, at du ikke var tilfreds med vaskeresultatet. Din tilbagemelding er vigtig for os, da vi konstant arbejder på at forbedre vores tjenester. Hvis du har flere detaljer om din oplevelse eller den specifikke vaskestation, du besøgte, vil det hjælpe os med at tage de nødvendige skridt for at forbedre kvaliteten. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Berivan

Hej Berit,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at du også er en tilfreds kunde hos os :-)

Vi ønsker dig en god aften herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.

jeg vasker min bil 4 gange om måneden…

jeg vasker min bil 4 gange om måneden de store vaskemaskine er bæst de gør det meget bedre så kør efter dem

25. september 2023

Hej Bo

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Ahmad