Der er aldrig kø og selve vasken er hurtig og effektiv, men tørringen er om altid meget ringe. Har klaget over det mange gange, men INTET er forbedret. Så skal bilen være pæn og uden kalkpletter, så s... Se mere
Erantisvej 52, 4700 Næstved, DK
Vi var ude og skulle vaske vores bil, for det første var selvvaskehallen stadigvæk lukket og har været det i en måned+, vi kører igennem vaskehallen med vores premium vaske abonnement og der er stort... Se mere
Vasken var helt i orden, blot er tørringen lidt mangelfuld, tørrer 1 1/4 tur og altså ikke godt nok. Før vasken skulle jeg bruge sæbevand til at vaske fælgene, blot for at konstatere at der ikke var s... Se mere
Enkelt tilvalg til abonnement med opgradering af vask. God vask, ren bil og tilstrækkelig tørring. Dog synes der ikke at være tilsat sæbe i vandhanen med ‘sæbevand’ til brug for manuel forvask.
Erantisvej 52, 4700, Næstved, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det varme vejr har været med til at bilen hurtigt blev tør.

Besvarelse fra Wash World - Næstved - Erantisvej
Købte en vask til 89 og tilkøb ekstra tørring til 25. Bagruden blev ikke ren i de øverste hjørner,store dele af hjørnerne.Den ekstra tørring giver halvanden tur med maskinen.Fatter simpelthen ikke hvor den ikke kører hele 2 gange men stopper halvvejs.Jeg forventede mere for 116kr. Vælger ikke dem næste gang

Besvarelse fra Wash World - Næstved - Erantisvej
Super god maskine og der er altid rent og pænt. Er meget glad for mit abonnement. Har tidligere været kunde hos en anden leverandør, men er fuldt og helt tilfreds med mit skifte

Besvarelse fra Wash World - Næstved - Erantisvej
De har flere steder skilte med basisvask til 49 kr men den kan ikke vælges på skærmen, så jeg ringede til kundeservice og fik at vide, at basisvasken er udgået. Fair nok, men sådan har det åbenbart været i flere måneder og der er stadig skiltet med en basisvask til 49 kr. Det er ikke i orden.

Besvarelse fra Wash World - Næstved - Erantisvej
Vasken er fin men tørringen er ikke god er meget våd på spejle sideruder og bagklap

Besvarelse fra Wash World - Næstved - Erantisvej
Perfekt koncept og vil ikke undvære det.
Synes ikke den tørrer godt nok, jeg havde valgt ekstra tørring men nej det gav intet.

Besvarelse fra Wash World - Næstved - Erantisvej
Alt funkede , mangler mulighed for mat rengøre bilens tæpper. evt. en støvsuger .