Wash World - Kalundborg - Holbækvej Anmeldelser

Holbækvej 74, 4400 Kalundborg, DK

Kørte igennem en Wash World vask, der faktisk varede et stykke tid, men efterfølgende var bilen fuld af snavsede pletter, som om vaskevandet havde været super beskidt. Vaskehallen var lige udenfor Kal... Se mere

I første omgang læste den ikke min nummerplade og bad mig om at skrive den. Måtte kører lidt frem og tage et billede af nummerpladen bakkede så tilbage og startede forfra så havde den lige pludselig... Se mere

Der er to maskiner på dette sted. Jeg kommer ofte forbi og kan fra vejen se status på antallet andre kunder eller om der er grønt lys. Maskinerne er altid velholdte og funktionsdygtige. Jeg betaler... Se mere

Vasker rigtigt godt. Har altid været tilfreds. Har ovenikøbet skaffet jer 4 kunder også. Dog kunne Tørring godt være lidt bedre. Men ellers meget tilfreds.

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Holbækvej 74, 4400, Kalundborg, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.851 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt og hurtigt idag

14. august 2026

Hej Arne 😊
Tusind tak for din gode anmeldelse ⭐️✨
Det er skønt at høre, at det var både nemt og hurtigt at få bilen vasket i dag. Det er lige præcis den smidige oplevelse, vi gerne vil give hver gang 🚗💚
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang 🌟
Jasmin 🌸

Rigtig god vask.

Rigtig god vask.
Tørring kunne være bedre.

13. august 2026

Hej Jacob
Tak for de 4 stjerner og for din feedback! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med selve vasken 😊
Vi sætter også pris på din kommentar om tørringen, da den slags tilbagemeldinger er værdifulde for os og hjælper os med at blive endnu bedre. Vi håber, at du får en endnu bedre oplevelse næste gang 🚗✨
Hilsen Maja

Beskidt vask

Kørte igennem en Wash World vask, der faktisk varede et stykke tid, men efterfølgende var bilen fuld af snavsede pletter, som om vaskevandet havde været super beskidt. Vaskehallen var lige udenfor Kalundborg.

1. august 2026

Hej Henrik.
Det er vi kede af at høre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.
Hvis du kontakter vores kundeservice via hjælpesektionen på vores hjemmeside med registreringsnummer samt dato og tidspunkt for vasken, undersøger vi gerne sagen nærmere og hjælper dig.
Bilal
Wash World Kundeservice 🚗✨

Vasker fint

Vasker fin, men tørret dårligt

22. juli 2026

Hej Susanne
Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vaskeresultatet. Vi er samtidig kede af, at tørringen ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er værdifuld, og vi tager den med i vores løbende arbejde med at forbedre oplevelsen i vores vaskehaller.

OK vask til prisen

OK vask til prisen. Og i dag ingen kø

8. juli 2026

Hej Jørgen 😊
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os at høre, at du synes, du fik en god vask til prisen, og at du kunne køre direkte til vask uden ventetid. 🚗✨
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for os, og vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen endnu bedre.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.
Jasmin 😊

Vasker rigtigt godt

20. juni 2026

Hej Jørgen,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner! 😊
Det betyder meget for os at høre, at du gennem tiden har været tilfreds med vores vaske, og vi er især glade for, at du har anbefalet os til andre. At du ovenikøbet har skaffet fire nye kunder, sætter vi virkelig stor pris på. 🚗✨
Tak også for din ærlige kommentar om tørringen. Feedback som din er værdifuld, da den hjælper os med løbende at fokusere på, hvor vi kan forbedre oplevelsen endnu mere.
Vi glæder os til fortsat at holde din bil flot og ren i fremtiden.
De bedste hilsner,
Jasmin ✨

fint

fint som altid

5. juni 2026

Hej Finn 😊
Tusind tak for de 5 stjerner og for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os. Når du skriver "fint som altid", tager vi det som et tegn på, at vi leverer den kvalitet og service, du forventer hver gang – og det er vi meget stolte af.
Vi sætter stor pris på din loyalitet og glæder os til at byde dig velkommen igen, næste gang bilen trænger til en vask 🚗✨
Hilsen Maja

Alt fint som det plejer

Alt fint som det plejer

4. juni 2026

Hej Lillian
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det er dejligt at høre, at alt fungerer, som det plejer. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du fortsat har en god oplevelse hos os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse.
Maja 🫧

Relativt billigt …

Relativt billigt, og ikke lige så udbredt kø som andre steder, men jeg er ikke imponeret over vaskeevne og hallernes vedligehold.

4. juni 2026

Hej Mads
Tak for din anmeldelse og for de 3 stjerner.
Jeg er glad for at høre, at du oplever en god pris og kort ventetid. Samtidig tager vi din feedback om både vaskeresultatet og vedligeholdelsen af vores vaskehaller med videre, da vi løbende arbejder på at forbedre kundeoplevelsen.

Hej Martin,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 😊
Det er skønt at høre, at det bare spiller. 👌 Vi arbejder hver dag på at gøre bilvask så nem og problemfri som muligt, så det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i Wash World. 🚗✨

Så fin en vask

Så fin en vask

22. maj 2026

Hej Annette
Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med vasken 😊
Det betyder meget for os, når vores kunder tager sig tid til at dele deres oplevelse. Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og hurtigt at få en god vask, så det er dejligt at høre, at det har levet op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen.
Jasmin

Godt setup og allerbedst når der ikke…

Godt setup og allerbedst når der ikke er kø.

18. maj 2026

Hej Per
Tusind tak for de 5 stjerner 😊
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med setup’et hos os. Og ja – det er selvfølgelig ekstra rart, når man kan køre direkte til vask uden ventetid 🚗✨
Vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen så nem og smidig som muligt, så det betyder meget, at du deler din oplevelse.

Hej Johnny
Tusind tak for de 5 stjerner 😊🚗
Det glæder mig rigtig meget at høre, at du har haft en problemfri oplevelse med både vask og tørring.
Vi arbejder hver dag på at gøre bilvask nem, hurtig og effektiv, så det betyder meget for os, når det hele bare fungerer, som det skal 🚘
Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse, og vi håber at se dig igen snart.
Jasmin

Dejligt at tørringen er blevet bedre, gør oplevelsen af vasken super god.

Rigtig god vask, en samlet god oplevelse.

12. maj 2026

Hej Aase 🚗
Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 😊 Det er dejligt, at du oplever forbedringen af tørringen, og at det gør hele vasken endnu bedre for dig.
Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at se dig igen hos Wash World.
Sara 🫧

God bilvask, fair priser.

Vi har abonnement til bilvask og er super tilfredse med det. Der er altid en bilvask i nærheden og da vi for en uge siden købte ny bil, var det let blot at gå ind og ændre nummerplade så den virkede med det samme.

4. juli 2025

Hej Monica,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐😊 Det glæder mig virkelig at høre, at I er super tilfredse med jeres abonnement, og at I oplever det som både nemt og fleksibelt i hverdagen.
Det er dejligt at vide, at det fungerede problemfrit at opdatere nummerpladen på jeres nye bil – det er netop sådan, vi ønsker, at det skal være.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os! Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Ok vask

Ok vask, men plastik til viskere er for korte.

30. april 2026

Hej Ole
Tak for din anmeldelse 😊
Jeg forstår din pointe omkring plastikken til viskerne, og det er noget, vi tager med videre i arbejdet med at forbedre vores vaske.
Hvis du oplever udfordringer med det, er du meget velkommen til at skrive til os via https://www.washworld.dk/hjaelp, så kan vi kigge nærmere på det.
Jasmin

Jeg synes at Wash World har en…

Jeg synes at Wash World har en fantastisk god kvalitet, men tørringen kunne godt være lidt bedre, måske ved at åbne porten tættest på udkørslen, så det lufttryk der skabes kan komme ud, så vanddråberne kan komme ud og derved bedre tørring.

20. marts 2026

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse – det glæder mig virkelig at høre, at du oplever en rigtig god kvalitet i vores vaske 😊
Jeg forstår samtidig godt, at du ønsker en bedre tørring, og tak for dit konkrete forslag – det sætter vi stor pris på og tager med videre.
Hvis du har yderligere input, er du meget velkommen til at kontakte os via Help-sektionen på vores hjemmeside 😊
Med venlig hilsen,
Jasmin

Fik smadret mit standard sidespejl i…

Fik smadret mit standard sidespejl i deres vaskehal. Ingen dækning fra deres side af. Hold jer fra deres pengemaskine.

12. marts 2026

Hej,
Det gør mig virkelig ked af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke noget, vi ønsker for vores kunder.
Hvis du har spørgsmål til sagen, er du velkommen til at kontakte Van Ameyde, som håndterer denne type henvendelser.
Med venlig hilsen,

Nemt og god vask

19. marts 2026

Hej Michael,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede det som både nemt og velfungerende – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give. 🚗✨

De bedste hilsner,

Dårlig oplevelse

Normalt har jeg været tilfreds med at vaske min gamle bil, en VW Passat, men min BMW i5, blev vasket virkelig skidt og hele bilen stod og rystede, da den blev vasket…

6. marts 2026

Besvarelse fra Wash World - Kalundborg - Holbækvej

Det er selvfølgelig ikke sådan, en vask skal opleves – hverken når det gælder resultatet eller hvis bilen står og ryster under vasken. Det lyder bestemt ikke rart.
Du er meget velkommen til at oprette en sag hos vores kundeservice, så vi kan kigge nærmere på det og hjælpe dig videre: https://washworld.dk/hjaelp
AMmar