Kørte igennem en Wash World vask, der faktisk varede et stykke tid, men efterfølgende var bilen fuld af snavsede pletter, som om vaskevandet havde været super beskidt. Vaskehallen var lige udenfor Kal... Se mere
Holbækvej 74, 4400 Kalundborg, DK
I første omgang læste den ikke min nummerplade og bad mig om at skrive den. Måtte kører lidt frem og tage et billede af nummerpladen bakkede så tilbage og startede forfra så havde den lige pludselig... Se mere
Der er to maskiner på dette sted. Jeg kommer ofte forbi og kan fra vejen se status på antallet andre kunder eller om der er grønt lys. Maskinerne er altid velholdte og funktionsdygtige. Jeg betaler... Se mere
Vasker rigtigt godt. Har altid været tilfreds. Har ovenikøbet skaffet jer 4 kunder også. Dog kunne Tørring godt være lidt bedre. Men ellers meget tilfreds.
Holbækvej 74, 4400, Kalundborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Wash World - Kalundborg - Holbækvej
Kørte igennem en Wash World vask, der faktisk varede et stykke tid, men efterfølgende var bilen fuld af snavsede pletter, som om vaskevandet havde været super beskidt. Vaskehallen var lige udenfor Kalundborg.

Besvarelse fra Wash World - Kalundborg - Holbækvej
Relativt billigt, og ikke lige så udbredt kø som andre steder, men jeg er ikke imponeret over vaskeevne og hallernes vedligehold.

Besvarelse fra Wash World - Kalundborg - Holbækvej
Rigtig god vask, en samlet god oplevelse.

Besvarelse fra Wash World - Kalundborg - Holbækvej
Vi har abonnement til bilvask og er super tilfredse med det. Der er altid en bilvask i nærheden og da vi for en uge siden købte ny bil, var det let blot at gå ind og ændre nummerplade så den virkede med det samme.

Besvarelse fra Wash World - Kalundborg - Holbækvej
Jeg synes at Wash World har en fantastisk god kvalitet, men tørringen kunne godt være lidt bedre, måske ved at åbne porten tættest på udkørslen, så det lufttryk der skabes kan komme ud, så vanddråberne kan komme ud og derved bedre tørring.

Besvarelse fra Wash World - Kalundborg - Holbækvej
Fik smadret mit standard sidespejl i deres vaskehal. Ingen dækning fra deres side af. Hold jer fra deres pengemaskine.

Besvarelse fra Wash World - Kalundborg - Holbækvej
Normalt har jeg været tilfreds med at vaske min gamle bil, en VW Passat, men min BMW i5, blev vasket virkelig skidt og hele bilen stod og rystede, da den blev vasket…