Wash World - Herning - Guldborgvej Anmeldelser

Guldborgvej 2-4, 7400 Herning, DK

Det er meget forskelligt hvor godt bilen bliver vasket også er det en skam der ikke er spande og børster så man kan vaske de kanter hvor maskinen ikke kommer

Bilen er renere når man forlader vaskehallen, men en storartet vask er det ikke. tørrer ikke ordentlig og kommer ikke hele vejen rundt om bilen

Jeg har abnnement Guld. Desværre bliver bilen ikke i nærheden af at være tør efter program. Ved ekstra betaling er det utroligt nok det samme.

Bilen bliver ikke ren på fronten, og frontruden virker "klistret" måske af voks.

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Guldborgvej 2-4, 7400, Herning, Danmark

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.855 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

👍Helt perfekt.

👍 super fint…..

26. august 2023

Hej

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at du også er en tilfreds kunde hos os :-)

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Dejligt nemt og hurtigt

Dejligt nemt og hurtigt, når ens bil er sort 🤗

23. august 2023

Hej Daisy

Mange tak for de fem stjerner, dem er vi utroligt glade for. Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden :-)

De bedste hilsner,
Emma

Gode nye vaskemaskiner

Gode nye vaskemaskiner, som altid virker 24/7

18. august 2023

Hej!

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

De bedste hilsner,
Emma

Hej Iben

Mange tak for de 4 stjerner og din anmeldelse.

Vi stræber dog altid mod de 5 stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice. :-)

Theo

Tørre program

Jeg har abnnement Guld.

15. juni 2023

Hej

Vores Guldvask er den næstbilligste vask, og her kører tørre-enheden, ved tørring, over bilen en hel gang og så en halv gang.
Denne tørring blæser de største dråber af bilen og hvis man ønsker en grundigere tørring, så kan jeg foreslå at man prøver f.eks. en Premium plus vask.

Julie

Sommervask

Dejlig ren bil igen .

15. juni 2023

Hej Karin

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Julie

Hej Hanne,

Det er fantastisk at høre, at du var tilfreds med vores bilvask! Vi sætter pris på din tid og feedback. Det er vores mål at levere en god, nem og hurtig oplevelse, så du kan bruge mere tid på at nyde din rene bil. Tak for at vælge os!

Wash World

Hurtigt, effektivt, ofte ingen kø

Hurtigt, effektivt, pænt resultat, ofte ingen kø således i dag

18. april 2023

Hej Jørn,

Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores bilvask. Vi er taknemmelige for din støtte og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Som altid helt i orden

Som altid helt i orden
Kun ++++++herfra

20. april 2023

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem flotte stjerner - dem er vi meget glade for mig. Vi er også glade for at du synes dit besøg hos os i Herning er som det skal være og vi glæder os til at vaske din bil.

Wash World

Vis anmeldelser på alle sprog. (64 anmeldelser)