Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej Anmeldelser

Sædding Ringvej 6, 6710 Esbjerg, DK

Jeg abonnerer på Guldvask, der ikke er den billigste af vaskene. Derfor undrer det mig, at bilen ikke bliver tørret tilstrækkeligt. Der sidder masser af dråber over alt på bilen, når man kører ud. Dr... Se mere

Godt vaskeanlæg, næsten aldrig kø, så hurtig vask og videre, - det er klasse. Bruger WashWorld i Sædding Esbjerg.

Det hele er sådan set helt ok udover at nogle gange er det som om bilen kun bliver vasket med vand (ingen sæbe) og muggen lugt af vandet nogle gange (som om vandet bliver genbrugt). Den tørrer heller... Se mere

Skal for tit indtaste pin på trods af nummerplade læser. Der mangler ofte skum i første overoversprøjtning. Konceptet er let at gå til dog skal der foretages mange valg / fravalg for at få den vask... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Bilrengøring

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Sædding Ringvej 6, 6710, Esbjerg, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.777 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Syntes ikke rigtig

Syntes ikke rigtig, at bilen bliver ren nok, flere steder der sidder skidt efter endt vask.

12. november 2023

Besvarelse fra Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej

Hej Allan, tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig ikke meningen at du skal føle at vi ikke vasker din bil helt igennem. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Albert 🚗

Det fungerer godt

Det fungerer godt. Nem betjening.

8. november 2023

Hej Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟 Det er fantastisk at høre, at vores service fungerer godt for dig, og at betjeningen er nem. Vi sætter pris på din støtte!

Ahad

Hej Karin,

Tak for din tilbagemeldning. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med vores vaskehaller. Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.
Hvis du har specifikke spørgsmål eller behov for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Lana

Nedslidt vaskehal

30. oktober 2023

Hej Eilif,

Det lyder som en dårlig oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig altid at give vores kunder en god oplevelse. Jeg vil derfor anbefale, at du skriver til vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

Emma

Skadesanmeldelse

D.13 september anmeldte jeg en skade til Wash World. Fikben kvittering om at min sag var sendt videre til en ekstern, som skulle tage stilling til sagen. Siden har jeg intet hørt på trods af at sagsbehandlingstiden oplyses til at være max 9 dage og på trods af adskillige rykkere.

15. september 2023

Hej Jytte,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager dybt, at du har haft udfordringer med behandlingen af din skadesanmeldelse og ikke har hørt tilbage på trods af gentagne rykkere.

Din feedback er vigtig, og vi beklager for eventuelle forsinkelser og besvær, du har oplevet i forbindelse med din sag. Som jeg kn se har du skrevet til os d.16, og jeg kan desværre ikke gå i dybden med sagen her på trustpilot - men vi tager alle skadesanmeldelser seriøse, og de bliver behandlet med højeste prioritet.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via kundeservice. Vi forstår vigtigheden af at håndtere skadesanmeldelser professionelt og rettidigt.

Emma

Der er ikke meget forskel på dyreste og…

Der er ikke meget forskel på dyreste og billigste vask. Billigste vask er OK til prisen.

26. september 2023

Hej Thorsen,

Tak for din anmeldelse, alle vores vaske-pakker er forskellige fra hinanden. Det ville sige at den dyreste og billigste vask ikke indeholder det samme.
Mener du at du oplever noget andet, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Jasmin.

Dejlig nemt og tilgængeligt at vaske

Dejlig nemt og tilgængeligt at vaske. Det er bare at køre hen til betjeningspanelet, scanne nrplade, køre ind i vaskehallen.. og bum, så er det overstået.

28. september 2023

Hej Kasper,

Mange tak for de flotte fem stjerner, dem er vi utroligt glade for. Det lyder til, at du har haft en gode oplevelser i vaskehallerne, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en forsat god morgen herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden :-)

Jasmin.

Syntes ikke at bilen bliver ren og…

Syntes ikke at bilen bliver ren og tørring er meget dårlig

25. september 2023

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Vi stræber altid mod at yde den bedste service for vores kunder, så du må meget gerne skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp, hvis du har forslag til forbedring eller du vil beskrive din oplevelse.

Ahmad

Maskinen var ikke tilgængelig

Maskinen var ikke tilgængelig, det sker ofte.
Når den endelig fungere, er touch skærmen meget dårlig, man skal trykke rigtig mange gange før accept.

16. september 2023

Hej Jens

Jeg beklager din oplevelse, det er naturligvis ikke meningen.
Hvis du oplever at touch-skærmen responderer dårligt, må du meget gerne kontakte vores kundeservice. For det kan indikere at den måske skal udskiftes.

Nemt

Nemt, enkelt og bekvemt

4. september 2023

Kære Sanne

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐

Vi ser frem til at give dig mange flere gode vaskeoplevelser i fremtiden.

Lykke
Wash World

den bliver ikke tør ned af siderne så…

den bliver ikke tør ned af siderne så den kommer udmed vanddråber ned af siderne

30. august 2023

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse. Vi er opmærksomme på din bemærkning om, at bilen ikke bliver tør ned af siderne og kan have vanddråber efter vasken. Dette er ikke normalt det resultat, vi oplever ved vores tørreprocess.

Hvis du oplever bristfældigt resultat i forbindelse med tørringen, er det vigtigt, at du skriver ind til vores kundeservice gennem washworld.dk. Vi vil gerne have flere detaljer om din oplevelse.

Din feedback er værdifuld, og vi takker dig for at dele din oplevelse med os.

Bedste hilsner,
Marius
Wash World

Kunne sagtens være bedre…

Oftest er den ene vaskehal ude af drift - prisen er overkommelig, men resultatet er også derefter.

27. august 2023

Hej June,

Vi beklager de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med nedbrud og service på vores lokation.

Vi forstår, at når man arbejder med teknologi, kan der desværre opstå uforudsigelige problemer og driftsforstyrrelser. Selvom vi gør vores bedste for at sikre en stabil og pålidelig service, er der tilfælde, hvor tingene ikke går som planlagt, og vi beklager, hvis det har medført ulejlighed for dig.

Cecilie
Wash World

Der er for meget pletter efter vask…

Der er for meget pletter efter vask Esbjerg

3. juli 2023

Hej Eva

Tak for din anmeldse og de 4 stjerner.

Det lyder som en ærgerlige oplevelse med pletterne efter vask, hvis du oplever dette igen, så er du altid velkommen til at kontakte vores akuttelefon, som er bemandet 24/7 eller skrive ind til vores kundeservice gennem hjemmesiden.

Theo

Vask ridser bilen

Vask ridser bilen

Efter bilvask kunne jeg konstatere, at der var kommet små fine ridser på min bil.

Selvom ridserne uden tvivl stammer fra vasken, afviser Wash World at erstatte skaden.

Skaden er anmeldt, men de laver total ansvarsfralæggelse.

10. april 2023

Hej

Er du af den overbevisning, at din bil har taget skade i en af vores vaskehaller, har du mulighed for at udfylde en skadesanmeldelse på www.washworld.dk/hjaelp, under kategorien ”Vaskehal og reklamation”, så vil vi få en skadesbehandler til at behandle din sag hurtigst muligt.

Julie

Synes simpelthen det er hver gang den…

Synes simpelthen det er hver gang den ene vaskehal er i stykker! Og når man så ringer tager det 15 min at komme igennem den dårlige kundeservice! Nu stopper jeg med at bruge Wash World!

16. juni 2023

Hej Anne-Gitte

Det nummer man ringer til er til akuttelefonen, kundeservice skal man kontakte på mail. Men det er selvfølgelig ærgerligt at du har siddet i kø, det er dog desværre nogen gange realiteten når der er rigtig travlt på telefonen herinde. Men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at svare vores kunder på telefonen hurtigst muligt, da det er en akuttelefon til akutte udfordringer man oplever ved vaskehallen.

Du skal være velkommen til at skrive til os på hjemmesiden under "Hjælp", der vil kundeservice hellere end gerne hjælpe dig med hvad end du skulle have brug for.

Julie

Er sådan set godt tilfreds

Er sådan set godt tilfreds , men nogle gange når jeg er i vaskehal , så er dyserne nogle gange stoppet til af skidt så de ikke rigtig sprøjter hele bilen til. I dag var jeg her omkring kl. 20- 21.00 i vaskehallen ved Oil på sæddingringvej den side hvor der er vinduer. Der er det galt i venstre side, den giver ikke helt over bilen. Men højre side virker fint..😃

14. juni 2023

Besvarelse fra Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej

Hej Peter, tak for den fine anmeldelse!

Vi har jævnligt service og rengøring på vaskehallerne, og det er i hvert fald ikke meningen at dyserne skal være tilstoppet.
Jeg har sagt det videre til teknikeren der er ansvarlig på lokationen, og han vil se nærmere på det hurtigst muligt.

Julie

Ok setup, men kalkpletter.

Ok setup, men bilen har desværre kalk/snavs pletter efter vask. Det er ikke optimalt.

30. maj 2023

Hej Niklas,

Det lyder som om du har haft en rigtigt ærgerligt oplevelse i vaskehallen i Esbjerg.

Det er bestemt ikke meningen når man besøger os. Du er velkommen til at skrive til kundeservice om din oplevelse her: https://washworld.dk/hjaelp

Cecilie

Ikke helt ren

Dejligt at man hurtigt kan komme til, men synes ikke at bilen bliver helt ren selvom alt er tilvalgt,har den store pakke

27. maj 2023

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores ventetid var kort men beklager naturligvis at vaskeresultatet ikke har levet op til dine forventninger.

Bilen blev fint rent

Bilen blev fint rent, men dog passer det ikke med at der står ledig ude, der var en bil i vaskehallen.

30. april 2023

Hej Linda,

tusind tak for din positive anmeldelse af vores bilvask. Vi beklager dog den tekniske udfordring som vores nedtæller kan have og håber ikke, at det er for stor gene ved dit besøg.

Wash World

De sidste tre gange har bilen været…

De sidste tre gange har bilen været fyldt med kalkpletter,så den så værre ud end før den blev vasket

27. april 2023

Hej Svend,

Øv sikke en uheldig vaskeoplevelse du har haft. Det er vi meget kede af og vil henvise dig til at lave en reklamation her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask