Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej Anmeldelser

Sædding Ringvej 6, 6710 Esbjerg, DK

Jeg abonnerer på Guldvask, der ikke er den billigste af vaskene. Derfor undrer det mig, at bilen ikke bliver tørret tilstrækkeligt. Der sidder masser af dråber over alt på bilen, når man kører ud. Dr... Se mere

Godt vaskeanlæg, næsten aldrig kø, så hurtig vask og videre, - det er klasse. Bruger WashWorld i Sædding Esbjerg.

Det hele er sådan set helt ok udover at nogle gange er det som om bilen kun bliver vasket med vand (ingen sæbe) og muggen lugt af vandet nogle gange (som om vandet bliver genbrugt). Den tørrer heller... Se mere

Skal for tit indtaste pin på trods af nummerplade læser. Der mangler ofte skum i første overoversprøjtning. Konceptet er let at gå til dog skal der foretages mange valg / fravalg for at få den vask... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Sædding Ringvej 6, 6710, Esbjerg, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.777 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Maskinerne kan ikke formå at vaske en…

Maskinerne kan ikke formå at vaske en Tesla model Y - stor dele af siderne af bilen bliver ikke vasket. Børsterne rammer ikke den sidst 1/3 af dørene.

22. marts 2024

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om de udfordringer, du oplevede med vask af din Tesla Model Y. For at sikre den bedste mulige oplevelse, bedes du kontakte vores kundeservice, hvor du her kan sende billeder af vaskeresultatet. De kan se nærmere på sagen.

Jasmin.

næsten ingen kø

næsten ingen kø

16. marts 2024

Hej Bodil,

Tak for de 5 stjerner og din positive omtale om den minimale ventetid hos os. Vi er glade for, at din oplevelse var så effektiv, og vi arbejder hårdt for at holde ventetiden kort for alle vores kunder. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Fantastisk vaskehal

Fantastisk vaskehal, hurtigt let og ligetil 👍

15. marts 2024

Hej Ove,

Tusind tak for din positive feedback! Det lyder til, at du er rigtig tilfreds med vores vaskehal, og at du finder processen hurtig, let og ligetil – det er lige præcis, hvad vi stræber efter. Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os.

Vi ser frem til at tage imod dig og din bil igen snart :-)

Ahad

Bilen blev ikke ordentlig ren og…

Bilen blev ikke ordentlig ren og hellere ikke ordentlig tør.

Fint nok at du skriver jeg skal kontakte kundeservice, det eneste jeg fik ud af det, var en vejledning i at opsige mit medlemskab og at l sætter prisen op.
Farvel og tak for ingenting.

13. marts 2024

Besvarelse fra Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej

Hej Jan, tak for din feedback.

det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, jeg vil meget gerne kigge på din sag og hjælpe med en løsning.
hvis du har mulighed for at skrive til vores kundeservice.

Jacob

Selve vasken er OK

Selve vasken er OK, men tørringen er ikke tilfredsstillende på den billigste vask.
Der er vanddråber over det ,meste af bilen.

Det er som om det er bedre når jeg vælger en dyrere vask.

13. marts 2024

Besvarelse fra Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej

Hej Willi, tusind tak for din feedback.

Det helt korrekt, at på vores dyre vaske, er tørringsprocessen også forlænget og mere effektiv end på basisvasken.

de bedste hilsner

Jacob

godt for alle

godt hjulpet

7. marts 2024

Hej Feras,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Fin oplevelse

Fin oplevelse - bilen bliver flot ren og maskinen virker velholdt.

13. februar 2024

Hej Hans,

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal.

Det er let og nemt

Det er let og nemt, at komme til.

7. februar 2024

Hej,
Tusind tak for de 5 stjerner og de venlige ord! Det glæder mig meget at høre, at du finder det let og nemt at komme til. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen :-)

Du ønskes en dejlig aften!

Zara
Wash World

HURTIG AT KOMME TIL

24. december 2023

Hej Lene.

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice. Washworld.dk/hjælp/vaskehal og reklamationer.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen.

Kirsten. Wash World 🚗

Elendigt selvskab ingen sæbe i…

Elendigt selvskab ingen sæbe i vaskehallen ringet om det i flere uger de lover sende en ud men intet sker derudover er børster i tørnings delen total ramponert og slår imod bilen 👎 kør dog noget mere vedligeholdelse/ service i de vaske haller....

15. december 2023

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet. Vi noterer dine kommentarer og vil arbejde på at forbedre vedligeholdelsen og serviceniveauet i vores vaskehaller. Hvis du har yderligere bekymringer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på nødtelefonen.

Wash World.

Normalt vis er jeg fint tilfreds med…

Normalt vis er jeg fint tilfreds med vores abonnement hos jer, men i dag sad jeg fanget i vaskedelen i 5 minutter, hvor jeg ikke kunne komme hverken frem eller tilbage og “akutnummeret” to lige så lang tid at komme igennem på, eller rettere døren åbnede sig så jeg kunne komme frem førend jeg kom igennem til “AKUTnummeret”

16. december 2023

Besvarelse fra Wash World - Esbjerg - Sædding Ringvej

Hej Helene, tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du generelt er tilfreds med vores service. Det er dog ærgerligt at du har haft en uheldig oplevelse i en af vores vaskehaller. Vores akuttelefon gør deres bedste for at løse problemer så hurtigt og grundigt som de kan. Dog kan der desværre opstå telefonkø. Det er selvfølgelig noget vi forsøger at forhindre, dog er det desværre ikke altid muligt.

Har du nogen yderligere feedback til os, vil vi meget gerne høre fra dig. Du må derfor meget gerne skrive til vores kundeservice på: https://washworld.dk/hjaelp

Albert 🚗

Ikke ren bil

14. december 2023

Hej Kaj,

Tak for anmeldelsen. Vi beklager, at du ikke fik en tilfredsstillende vaskoplevelse. Vi ønsker at forstå mere om din oplevelse for at kunne forbedre vores service. Du kan altid kontakte vores kundeservice på https://washworld.dk/hjaelp og del flere detaljer, så vi kan håndtere situationen bedre.

Hej Carina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. vi glade for at hører at alt virker for hvergang du er der.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.

Super

Fungere super godt.

22. november 2023

Hej Gurli,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores vaskehal fungerer super godt for dig. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at levere en god service :-)

Lana

Ingen kø på tidspunktet for vasken og…

Ingen kø på tidspunktet for vasken og alt var pænt og rent

4. december 2023

Hej Heine,

Du skal have mange tak for de 5 stjerner, dem sætter vi meget pris på! :-)

Det er så skønt at du kommer hurtigt til og at der var pænt og rent op lokationen.

Cecilie

God vask

God vask
Hurtig service

5. december 2023

Hej Poul

Mange tak for de fem stjerner, dem er vi meget glade for. Det virker derfor også til, at du har haft en god oplevelse, og det er jo det vigtigste for os!

Vi håber på at se dig snart igen nede ved vaskehallen.

Kirsten. Wash World 🚗

Sjældent kø

Sjældent kø, og nummerpladeaflæsning gør ekspeditionen hurtigere end med kort.

25. november 2023

Hej Per,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på den sjældne kø og den hurtige ekspedition med nummerpladeaflæsningen. Vi stræber altid efter at gøre din oplevelse hurtig og bekvem :-)

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen ved vores vaskehal. Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Zara

Anlægget vasker rigtig godt

Anlægget vasker rigtig godt, så det skal bare have 5
stjerner sammen med min ros......
Ole Busch.

14. november 2023

Hej Ole,

Tusind tak for de fem flotte stjerner! Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Lana

Altid en fornøjelse at vaske hos jer…

Altid en fornøjelse at vaske hos jer ,Men en ting som ville være fedt er hvis de mellem porte virkede ( mellem vaskemaskine og polermaskine ) det ville gøre polering bedre, hvis alt det vand som bagved vaskende kaster ind mens der poleres..

15. november 2023

Hej Jens,

Mange tak for de 5 flotte stjerner! 🌟 Vi er virkelig glade for din positive feedback. Det glæder os at høre, at det altid er en fornøjelse for dig at vaske hos os, og at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Vi tager dine kommentarer om mellem portene til os og noterer det for forbedring. Vi værdsætter din input, og hvis du har flere kommentarer eller ønsker at dele mere om din oplevelse, er vores kundeservice klar til at hjælpe.

Berivan

Det er hurtigt og nemt

11. november 2023

Hej,

Det er så skønt at hører du finder det nemt og hurtigt at vaske hos os - det er vi meget glade for at høre! :-)

Vi ses ved vaskehallen snart igen.

Cecilie