Udmærket sted. Ikke det bedste men absolut heller ikke det ringeste. Træls at man ikke kan se, om bilen i hallen er kørt ud. Oplevede at skærmen sagde ledig hal, jeg sætter vask i gang og skal til at... Se mere
Egevej 4, 6200 Aabenraa, DK
God vask, og mange haller lander over. Bedste anbefalinger herfra.
Dejligt, endeligt lykkedes det, at få bilen vasket i dag. Efter at have kørt forgæves 2 gange, hvor den var lukket i åbningstiden.
Bruger hovedsageligt den i Rødekro og ofte når jeg kommer er den ude af drift... En lang periode måtte jeg kontakte service afdelingen og som regel fik de den op at køre igen - men træls oplevelse... Se mere
Egevej 4, 6200, Aabenraa, Danmark

Besvarelse fra Wash World - Aabenraa - Egevej
Dejligt, endeligt lykkedes det, at få bilen vasket i dag.
Efter at have kørt forgæves 2 gange, hvor den var lukket i åbningstiden.

Besvarelse fra Wash World - Aabenraa - Egevej
Køb nogle bedre vaskemaskiner, som ikke går i stykker
Jeg har været forbi flere gange hvor den en er i udu
Venligst Poul

Besvarelse fra Wash World - Aabenraa - Egevej
At maskinen virker, min tidligere bilvask leverandør havde et udfald i gennemsniten gang hver uge.

Besvarelse fra Wash World - Aabenraa - Egevej
Jeg er tilfreds med vaskning. Hvor er jeg træt af trustpilot. Næste gang får i færre stjerner

Elendig vask
Deres vaske haller og vask selv virker derudover også sjældent
Hold jer langt væk

Besvarelse fra Wash World - Aabenraa - Egevej
Var tilfreds med vaskehallen i Aabenraa , men var tit lukket (defekt) samt at den nu lukkede kl 22

Besvarelse fra Wash World - Aabenraa - Egevej
Jeres maskine vasker rigtig godt, men der er alt for meget kalk i jeres vand. Det er faktisk et stort problem, bilen ser beskidt ud efter vask

1. Hallen giver kalk eller mineral pletter
2. De nye åbningstider gør at man ikke kan fordele belastningen på hallen og fx vaske tidligt om morgenen.
3. Vandet lugter meget grimt.
4. Tørring er meget dårlig og bilen fortsat våd bagefter...
5. Osv. Osv. Osv....

Besvarelse fra Wash World - Aabenraa - Egevej
Igen igen ude af drift. Så da jeg igen ikke kan gøre brug af mit abonnement refunderer i jo selvfølg min månedlige betaling.

Besvarelse fra Wash World - Aabenraa - Egevej
Vaskehallen er igen ude af drift overvejer at finde et alternativ

Besvarelse fra Wash World - Aabenraa - Egevej
Altid ude af drift, nu har jeg afmeldt mig medlemsskab, hold jer langt væk, ikke pengene værd