Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tog kontakt med Wasa har ett lån där har alltid skött mina betalningar men så kom en månad då jag inte lösta det pga vissa anledningar men fick blankt nej . Så ta aldrig ett lån på den banken för dom... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Missade med 10 kronor på en avbetalningen och den räntefria kampanjen via Anticimex bröts direkt och ingen påminnelse eller upplysning från Wasa ( har annars betalat mera för att bli av med lånet) har... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi tog ett billån för 3 år sedan med ganska rimlig ränta. Nu efter 3 av 5 år så ligger räntan på nästan det dubbla, vilket inte motsvarar marknadsräntorna eller vad som vore rimligt. Jag har inte läst... Se mere

1,3

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,3

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Höjer räntan på fastbundet avtal i 7…

Höjer räntan på fastbundet avtal i 7 år? varje gång räntan går upp. Tror inte de får göra det. Jag har inte läst i villkoren men det är fastbunden ränta och då säger det självt att det ska vara fast och får inte ändras?
Pratar med de och återkommer men en uppdatering.
Deras hemsidan är sämsta som finns. Fungerar aldrig.

Det är sista gången tar något lån via detta bolag. Betalar hela lånet och slut med detta bolag.

12. november 2022

WASA

Jag tecknade ett Toyota kreditkort via WASA kredit, gör inte det, utan att skämmas tar de 45:- i uttagsavgift vid kontantuttag, sen tillkommer ränta naturligtvis och det är logiskt och Ok, men uttagsavgift på 45:- /st/tillfälle oavsett belopp, det är OCKER i den gamla goda skolan.
Avslutar dem idag., ska dessutom anmäla dem till finansinspektionen , det är naurligtvis bortkastad möda men lite dålig publicitet blir det iaf för dem Detta står naturligtvis finstilt i villkoren, jag vet, man lär sig ....

26. september 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sämsta kundservicen jag någonsin har…

Sämsta kundservicen jag någonsin har stött på.
Maffiaföretag.
Efter att haft kampanjvillkor i ett år och följt betalningarna så kommer dom på att dom måste ha kundkännedom och efterfrågar handlingar som jag skickar in. Efter 2 dagar får jag besked på att mitt avtal sagts upp.
Läser man omdömena på nätet så framgår det att detta är Wasakredits affärsidé. Varning för detta företag.

20. september 2022
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nja inte något förtroende då tillkommer…

Nja inte något förtroende då tillkommer räntehöjning som man inte blir informerad om.Då enligt avtalet ska vara en summa per månad.Sen lägs ränta på visserligen inte nån större summa men.Bätte info önskas om eventuella kommande ränte höjning på lånet.

11. september 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bara dålig erfarenhet av företaget…

Bara dålig erfarenhet av företaget efter Gustav.Kan INTE aktivera mitt Wasa kredit kort som är kopplad BARA till deras app som jag EJ kan instalera.Har varit kontakt med dom flera gånger och blivit illa bemött.Har frågar mina kompisar om appen finns i deras telefonen.ICKE dom hittar det heller.Får en kredit bolag göra så här att kortet är kopplad BARA till appen som inte finns?

29. august 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wasa kredit är sannolikt den ”bank” i…

Wasa kredit är sannolikt den ”bank” i Sverige som har sämst digitala tjänster. Hemsidan är ett skämt. Kunder som vill föra över pengar hänvisar istället Wasa kredit till sin app, men appen fungerar inte. Jag ringer kundtjänst och där får jag information om att deras app har kraschat. Enligt kundtjänsten ska appen lagas idag, i morgon eller annan dag.
På frågan hur jag ska kunna göra överföringen svarar Wasa: ”Om du tar ut kontanter med ditt Wasakort så kan du gå till ditt bankkontor och sätta in pengarna på ditt konto”.

Helt otroligt. Riktigt urusel service.
Jag har fem mil enkelresa till närmaste bankkontor och där tror jag inte de hanterar kontanter.

15. juni 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wasa kredit blåser folk och ändrar…

Wasa kredit blåser folk och ändrar avtalets villkor utan att informera kunden om det. de gör det när de får minsta lilla chansen, det räcker med en dags försening. Detta gör att man betalar sjukt mycket mer i ränta. Man upptäcker detta efter ett par månader när man har byggt på en större summa som wasa kommer mjölka ut. Det är riktigt trist.. det blev bara värre när Länsförsäkringar blev ägaren. Akta er för dem! Kundtjänsten saknar professionalitet och är väldigt osmidiga

1. juni 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag vill verkligen varna er för Wasa…

Jag vill verkligen varna er för Wasa kredit. Otroligt dålig service och otrevliga medarbetare.
Jag hade en kampanj med dem som de avslutade direkt pga att jag var några dagar sen med en faktura och lade då på 18 % ränta.
Det är upplagt så att de vill att du ska missa din faktura. De erbjuder varken e-faktura, autogiro eller något för att underlätta.

7. april 2022

stoppa sådan företag.

Vi fick ej fakturan skickat, har ringt de och bet om fakturan.
Då skickar de 1 påminnelse i stället.
Har ringt de andra gången och meddelat att vi inte fått fakturan men att vi fick påminnelse.
Vi betalade påminnelsen. då skicka de igen en påminnelse nr 2.
Jag ringde de 3 e gången. de sa kasta den betalningen har kommit in till oss.
Det värsta är att de skickade 450 kr påminnelseavgift med näst kommande faktura.
Fyyyyyyyyyy att ni inte skäms

3. marts 2022

Vill verkligen varna för Wasa Kredit

Vill verkligen varna för Wasa Kredit. Är småföretagare och har länge varit kund hos Länsförsäkringar med goda erfarenheter och man får lätt intrycket av att Wasa Kredit har någon form av samband med LF, vilket fick mig att tro att det gick att lita på att företaget skulle hantera eventuella problem tillfredsställande. Så visade sig dock inte vara fallet. Efter att jag blivit oense med leverantören av produkten jag köpt så har denne helt vägrat att leverera vad jag beställt. Detta kände Wasa Kredit väl till men trots detta krävde dessa att jag betalade enligt avtal och när jag vägrade så hotade de med att gå till domstol.

Det man ska vara medveten som företagskund är att alla de rättigheter man har enligt köplagen går att avtala bort. Detta har Wasa utnyttjat med att i en villkorsbilaga till avtalet, som jag inte hade sett innan jag skrivit på ha med en paragraf som säger att helt oavsett eventuella dröjsmål, fel i produkten eller om produkten överhuvudtaget levererats så har de rätt till sin betalning. Blir det någon form av problem så hänvisar de till att man får reda ut det med leverantören medan Wasa kräver betalt. Det man då har att göra är att betala till Wasa och försöka driva en process mot leverantören för att få det man beställt.

Som jag och även lagen ser det så är säljaren att betrakta som representant för Wasa Kredit och här borde en seriös aktör vara noggrann med vilka de vill ha som representanter. En seriös aktör borde också vara mer benägen att se till att göra rätt än att "sätta åt" småföretagare och när det blir fel se till att deras representanter, leverantörerna gör rätt för sig.

Så sammanfattningsvis; ska ni handla något och blir erbjuden finansiering med Wasa Kredit så ska ni vara helt säkra på leverantörens vilja och möjlighet att leverera samt lämna support och ni ska veta att när ni skrivit på så kommer ni få betala även om ni in får något överhuvudtaget. Hade jag vetat detta hade jag så klart vänt mig till ett företag som erbjuder en mer seriös finansieringslösning och det är min rekommendation till alla som läser detta. Det fungerar säkert bra om leverantören sköter sig, men varför ta en risk som denna när det finns gott om alternativ på marknaden.

6. februar 2022

STOR VARNING

STOR VARNING
Läs avtalet.
De lovar dig ränte fritt, men det är ju självklart med en baktanke. Skulle du missa att betala på några dagar så slänger de på en ränta på 16% och du är körd. Kan du inte betala hela beloppet så kommer du definitivt inte kunna betala beloppet med ränta.

Inspirerat av Maffian så ser de till att utnyttja folk som har de dåligt för att de ska ha det ännu sämre.

Men allt är lugnt om du betalar i tid.

7. januar 2022

Ett förlegat ockerföretag.

Var väldigt rörigt när vi skulle signera och fixa med avtalet. Framför allt är jag irriterad på att de tar ut 55 kr i fakturaavgift och vägrar skicka fakturor på mejl. Sedan har de 450 kr i förseningsavgift, vilket är grovt ocker i mina ögon. Nu senast trillade det in en faktura på 1050, när de i vanliga fall ligger på 550.
Håll er borta från dessa, finns säkert betydligt bättre.

25. februar 2021

Håll er undan Wasa Kredit

Mattias: Håll er undan Wasa Kredit. De är ett riktigt ockerbolag med sjuk uppläggningsavgift, 500kr och påminnelseavgifter på hela 450kr!!Kriminellt. Har fått bråka med dem i några månader pga att de skickat fakturor till fel adress och sedan lägger på sina hutlösa förseningsavgifter trots att det är de som felat. Fick en ny faktura igår där förseningsavgifter som de sagt att de skulle ta bort var ditlagda igen. Om ni köper varor online och ser att de är kreditgivaren sök er till annan webbutik.

27. januar 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.