Wartoys

Service i Butikken er god... Men. så når vi til leveringen... det er ringe. Jeg var inde i foråret og solgte 2 gas pistoler til ham og fik et gavekort i bytte. Da jeg så ville bruge det så vi... Se mere

Bestilte d. 22/10 div. kugler og magasiner. Fik to forkerte magasiner, men ingen kugler, kørte efter et par uger (igen igen) de ca. 25 km. hver vej, for igen at blive spist af med en dårlig und... Se mere

bestilte vare for 3 uger siden, har kontaktet dem via mail, de har svaret på min besked ang hvornår mine vare ville komme, de sagde at min bestilling ville kunne afhentes den 28/3 da pengene var t... Se mere

Ekstremt ringe.

Jeg har nu 4 gange været hos wartoys med en defekt riffel.
Jeg har kørt frem og tilbage med den, og der har været det ene og det andet galt.
Nu svare de mig ikke længere, og JEG HAR STADIG EN DEFEKT RIFFEL.

19. oktober 2011

Dårlig service, for lidt info, brudte løfter

Elendig service, mine kære forældre havde bestilt et par kamp handsker 14 dage før min fødselsdag, der stod på siden at de var på lager og klar til levering.
De bestilte dem og ventede en uge på dem, og da de stadig ikke var kommet rykkede min mor butikken og fik besked på at de ville komme i løbet af næste uge.
Det gjorde de selvfølgelig ikke, der gik 3 uger før handskerne kom hjem og blev sendt til os. sidste gang den skod shop blir brugt...

15. oktober 2011

Useriøs

Min svigerfar bestilte et par bukser ca. 14 dage før min fødselsdag og da der kun var 2-3 dages levering skulle det jo ikke være noget problem.....
Min kæreste ringede første gang og rykkede efter bukserne da der var gået ca. 10 dage, her blev hun lovet at de blev sendt samme dag så der skulle ikke være nogen problemer i at de var der 4 dage senere da jeg holdt min fødselsdag, men de kom ikke så jeg fik et billede af de bukser jeg havde fået.
Mandag/tirsdagen efter ringede jeg til dem og spurgte om hvor langt mine bukser var, de var desværre i rest ordre, man var på vej hjem fra Tyskland, så jeg blev lovet at de var der om onsdag senest torsdagen og da jeg brokkede mig og sagde at jeg syntes at jeg burde får noget for min vente tid ville han så give mig et pistol hylster med som undskyld, jeg spurgte så om han var helt sikker på at de var der SENEST fredag og det lovede han.
Fredag da jeg stadigvæk ikke havde modtaget mine bukser prøvede jeg at ringe til ham for at få en forklaring på hvornår de så ville komme, men fik ikke fat i nogen (forsøgte at ringe ca.7 i åbningstiden, men den gik bare på tlf. svare efter noget tid), om mandagen var det samme resultat, der forsøgte jeg ca. 5, men tirsdag var jeg mere heldig, han kunne oplyse mig at de kom hjem fra Tyskland dagen efter, men der var min tålmodighed brugt op, da der var nu var gået over 4 uger siden de var bestilt (med 2-3 dages levering).
På den baggrund kan jeg ikke anbefale wartoys.dk til nogen.

25. september 2011

Godt og skidt

Har det sidste stykke tid lavet en del køb der og været tilfreds med kvaliteten og pris ja giver lidt mere for noget der er lidt bedre end andre. Men mit sidste købe gjorder jeg sidst i april og har stadigt ikke modtaget mine ting sidst i maj.

28. maj 2011

halvdyrt og ligeglad indehaver.

i gamle dage lå wartoys i svallerup og ejeren havde sideløbende med sin skydeforretning et firma hvor han reparede kontormaskiner, fotokopimaskiner osv.
dengang var wartoys en fed forretning for ejeren satte interesse over indtjening forstået på den måde at han ville ha sine kunder ud og skyde og var et encylopedia af info fordi han selv havde interessen.

idag er wartoys navnet købt af en som gerne vil tjene mange penge men ik rigtigt evner at leve op til det han lover sine kunder.
det er fint nok hvis man køber bremseklodser hos en cykelsmed men når man bruger flere tusind kroner på et gevær og man tilmed HAR betalt, så nytter det ik noget at man siger "slutningen af næste uge" når man siger det 5 gange!

pga. wartoys er vores forening nu gået i stå med sporten fordi folk mangler våben og venter på at wartoys får sine varer hjem, vi har ventet i 1½ måned og beskeden bliver ved med at være "slutningen af næste uge" - men måske er problemet at vi har betalt så han skal ik bruge flere af vores penge til noget!?

lidt ærgeligt for vi står 7 mand som gerne ville ha købt vores våben derude men han har ikke været istand til at se en go handel for generalprøven er stadig ikke afsluttet så med 7 mand der skal handle tager det vel...7 måneder og så er sommeren slut = vi finder anden forhandler!

28. maj 2011

Intet mindre en perfekt service

Jeg har nu handlet med Wartoys.dk, og jeg har været en del i tvivl omkring en bestilling, ang. tøj størrelserne. De er hurtige til at svare tilbage, og er meget høflige. Jeg har intet at klage over, og kan varmt anbefale dem til alle andre :)

Mikkel

9. marts 2011