Nordals Bilpleje Anmeldelser 5

4,1

1. Bilrengøring
  2. Bilvask

Nordals Bilpleje er et topmoderne Bilplejecenter. Vores målsætning er at være et kvalitetsbevidst firma, der kan udføre alle slags opgaver indenfor bilpleje. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Følg med på vores Facebook side og lad dig inspirere, der er et udpluk af biler, der har været på besøg. Dette er kun et lille, repræsentativt udvalg, der viser lidt af vor alsidighed. Hos Nordals bilpleje sætter vi en ære i at sørge for priser er rimelige og kvaliteten er høj. Ingen opgave er for lille eller for stor, hverken når vi snakker om vores fantastiske private kunder eller vores trofaste erhvervskunder. Alle vores medarbejder er certificeret og uddannet.

4,1

God

Bedste bilpleje på Als

Har brugt Nordals bilpleje siden december 2024, og fået keramisk coatet min bil hos dem. Har aldrig kunne sætte en finger på deres arbejde, Deres arbejde er simpelthen bare perfekt

24. marts 2026

Topprofessionelt

Jeg fik udført den store V.I.P. behandling med keramisk coating af lakken og indvendig behandling m.m. på min sorte Chrysler 200m. Bilen står fuldstændig som ny, både udvendigt og indvendigt. De små ridser som vaskehallen havde lavet i lakken er væk, og selv større ridser er næsten væk, man skal i hvert fald vide, at de er der, for at se dem. Nu kan jeg spejle mig i lakken, som står knivskarpt. Jeg kan kun varmt anbefale at få foretaget en keramisk coating af din bil hos Nordals Bilpleje.

16. april 2024

Uprofessionelt

Jeg har ikke fået sæderens som står i opslaget. Jeg fik min bil poleret og der polerede i gennem lakken, som efterfølgende blev lavet...da jeg hentede bilen var den ikke glat, men fyldt med små grove partikler. Efterfølgende fik den en let polering oven på en polering og lakforsejler, øv øv.
Har efterfølgende fået min bil vasket 1 1/2 mdr efter...og idag var jeg omme med bilen til mellem service og lakforsejler. Bilen fejlede ikke noget men tak skaben fået ridset bagkofanger og flere steder på bilen er der fyldt med skader og er ru i lakken...jeg gjorde dem opmærksam på skaderne, efterfølgene, da jeg gennemgik bilen, da den var færdig, hvor jeg bare fik en forklaring på at det var kalk og sådan var det. Åbenbart var det mere nødvendig at holde pause, som at udbedre skaderne. Jeg har billede af bilen før og efter.
Ikke første gang at der er lavet skader eller ridser på bilen. Bare fordi man vil passe godt på sine ting og ikke vil finde sig i at noget bliver ødelagt, så er jeg per sms fået at vide at man ikke er velkommen hos dem mer....nej forstår jeg godt, når man ikke vil stå hved at man har lavet fejl og åbenbar deres dårlige samvittighed.
Tak for kaffe.

30. januar 2024