Wallpassion Anmeldelser 173

4,1

Website is great. They have an amazing variety of wallpapers available and also at cheaper price than other websites. They sell matching paint colors as well so you can buy the whole package. Ordering... Se mere

Het fotobehang is van goede kwaliteit en super makkelijk te plakken, mits de ondergrond natuurlijk vlak is. Het is makkelijk op maat te maken en het uitlijnen van de verschillende stroken behang gaat... Se mere

Reageren erg snel. Staan je vriendelijk te woord. Ik had het behang ergens anders goedkoper gezien. Na dit te hebben gecommuniceerd kreeg ik zonder twijfel het verschil op mijn rekening gestort. En mo... Se mere

Erg blij met het behang wat nergens meer te verkrijgen was, uiteindelijk bij Wallpassion alsnog gevonden. Levering duurde wel even, maar dan heb je ook wat 😉

4,1

God

Teleurstelling

Ik heb het behang bijna drie weken besteld en heb het nog niet ontvangen. Ik heb zelfs betaald voor een snellere levering.
Je kunt alleen mailen, gaat ook weer tijd overheen totdat men reageert. Behanger moeten afzeggen.
Ik zal hier niet meer bestellen.

16. april 2025
Wallpassion-logo

Besvarelse fra Wallpassion

Hallo,
Bedankt dat je contact met ons opneemt. Het spijt ons echt dat je bestelling nog niet is aangekomen – vooral omdat je hebt gekozen voor versnelde levering. Je pakket is onderweg en zal binnenkort worden bezorgd. Neem contact op met onze klantenservice, dan zorgen we ervoor dat je wordt geholpen met de verzendkosten.

Met vriendelijke groet,
Wallpassion

Topmateriaal

Alles is naar wens geleverd. Het behangpapier is van een zware goeie kwaliteit en de verzending verliep vlekkeloos en snel.

2. april 2025

Goede ervaring!

Ik zag slechte reviews op trustpilot en was bang dat het mogelijk een scam was. Dit is niet het geval. Contact met klantenservice verliep goed. Ik had de bevestiging nl niet ontvangen maar bleek in de spam te zitten. Verder werd de order op tijd geleverd. Super blij want heb een mooi behang met veel korting.

Dank!

3. marts 2025

Niets ontvangen

4. marts 2025
Wallpassion-logo

Besvarelse fra Wallpassion

Hallo,
Wat wij kunnen zien met betrekking tot je bestelling is dat deze sinds 10/3 bij het afhaalpunt heeft gelegen, maar waarschijnlijk inmiddels naar ons is teruggestuurd omdat deze daar te lang heeft gelegen. Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@wallpassion.eu, dan helpen wij je verder met je bestelling.

Met vriendelijke groet,
Wallpassion