Meget troværdigt nethandel og varer levering. Super godt udsalg af luksus design tøj. Forsendelses priserne er også Ok. Jeg er aldrig blevet skuffet når jeg har handlet hos Wakaku. De får mine beds... Se mere

Bestilte et par støvler gennem Miinto - de bliver så sendt af Wakakuu. Modtager en forkert model…… En masse bøvl med at sende dem tilbage, plus kontakten foregår gennem Miinto. Det gad jeg godt... Se mere

Fin service. Jeg bestilte en større ordre hos Wakakuu d.26/12 2020. Grundet juleferie/nytår og corona var deres shipping en smule forsinket, men jeg blev orienteret under, et hvert skridt af behandlin... Se mere

1. Shopping og mode

WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.

3,1

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Meget troværdigt nethandel og varer…

Meget troværdigt nethandel og varer levering.
Super godt udsalg af luksus design tøj.
Forsendelses priserne er også Ok.
Jeg er aldrig blevet skuffet når jeg har handlet hos Wakaku. De får mine bedste anbefalinger!

18. august 2023

Besvarelse fra Wakakuu

Hej! Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Hoppas se dig åter som kund. Ha en fin dag, Wakakuu.

ALT for dyrt i fragt

Vær opmærksom på at fragt koster DKK 79,- og DKK 89,- for at lave en returnering... Så hvis du ikke er 100% sikker på din vare, så kig efter den på en anden hjemmeside. Det er virkelig ærgerligt at have købt en vare, der så ikke passede og var ringere kvalitet end man havde håbet, og så have betalt DKK 168,- i fragt for ingenting.

29. juli 2023

Besvarelse fra Wakakuu

Hej! Tack för din feedback. Vi tar ut en fraktkostnad vid leverans. Vid eventuell retur tillkommer en returfrakt. Hoppas vi får se dig åter som kund hos oss. Ha en fin dag, Wakakuu

Godt udvalg og hurtig ekspedition (+ levering)

Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle købe noget hos Wakakuu efter at have læst om fleres dårlige oplevelser - men jeg gav det et forsøg da det var eneste sted jeg kunne finde den vare jeg søgte. Og heldigvis havde jeg en rigtig god oplevelse. Varen kom hurtigt og var præcis som jeg ønskede. Jeg modtog desuden flere underretninger undervejs så jeg nemt kunne følge forsendelsesprocessen. Det bliver ikke sidste gang jeg køber noget der.

6. januar 2023

Besvarelse fra Wakakuu

Hej Signe! Vad roligt att höra, tack för att du delar med dig. Vi hoppas se dig åter som kund snart igen. Ha en fin dag, Wakakuu.

Verdens værste firma

Har aldrig oplevet et værre firma at handle med. Man modtager slet ikke varen fra dem, og de vil ikke tage ansvar for at finde den, ligesom de heller ikke vil tilbagebetale pengene. Køb ALDRIG noget hos dette firma, med mindre du er indstillet på at forære penge væk.

15. december 2022

Hej Sisse!

Vi har svarat dig kring ditt ärende och behöver invänta mer information från fraktleverantören. Önskar dig en fin dag och en god jul, Wakakuu.

Øv så blev det også min tur til at…

Øv så blev det også min tur til at blive snydt!!
Har 15.10 købt et par Ganni bukser som jeg sendte retur den 29.10 og som jeg har fået bekræftelse fra DHL om er modtaget hos firmaet 1.11….. jeg har sjovt nok ikke fået mine penge retur endnu… 2 x tlf nr på hjemmeside virker ikke og der bliver ikke svaret på mail. Jeg kan se på alle de dårlige anmeldelser at firmaet svarer at man bare sjal skrive til dem på mail… hvad hjælper det NÅR DER IKKE BLIVER SVARET. Jeg vil have mine penge tilbage!!!!

1. november 2022

Besvarelse fra Wakakuu

Hej Camilla! Vi har kollat närmare på detta och då det ser ut att vara en Miinto order är det de som återbetalar dig. Vi har hanterat denna returen 2/11 från vår sida. Vi har även kontaktat dig via mail så vi kan lösa detta. Ha en fin dag, Wakakuu.

Modtog forkert vare

Bestilte et par støvler gennem Miinto - de bliver så sendt af Wakakuu.
Modtager en forkert model……
En masse bøvl med at sende dem tilbage, plus kontakten foregår gennem Miinto.
Det gad jeg godt have været foruden!

Ha ha! Det kan næsten ikke blive værre - har nu modtaget de forkerte støvler for anden gang….
Giver sgu op!!! 😵‍💫🙄😶

4. november 2022

Besvarelse fra Wakakuu

Hej Christina! Vi får be dig att kontakta oss på customerservice@wakakuu.com så ska vi självklart hjälpa dig och göra allt för att lösa detta. Ha en fin helg, Wakakuu.

Forkert vare modtaget (sort istedet for lysebrun)!!

Jeg bestilte et par sandaler fra mærket ATP i farven “Almond” (som er en lysebrun farve). Jeg modtager istedet de samme sandaler men i farven “Black” (altså i sort). Så de har altså sendt mig en helt forkert varer!!

Hvad jeg kan læse af de utallige dårlige anmeldelser får folk ikke penge tilbage når de sender retur. Jeg tør derfor ikke sende dem retur, da jeg ikke vil miste beløbet. Jeg har derfor følt mig nødsaget til at beholde denne forkerte vare - selvom det ikke var det jeg bestilte :-(

5. august 2022

Besvarelse fra Wakakuu

Hej! Tack för din feedback. Vi får be dig att kontakta vår kundtjänst om ditt ärende så hjälper de dig vidare. Du når dem via customerservice@wakakuu.com. Vi önskar dig en fin dag, Wakakuu.

!!!!!

Jeg har bestilt en vare over hjemmesiden, pengene er trukket, men har ingen kvittering eller andet modtaget over mail. Når jeg skriver til dem på mail får jeg heller intet svar, og deres mobilnummer på hjemmesiden er ugyldigt

27. januar 2022

Besvarelse fra Wakakuu

Hej Simone! Tyvärr har vi haft en del tekniska problem på vår hemsida. Vår kundtjänst har kontaktat dig. Ha en fin dag, Wakakuu

Jeg afventer forsat(!) at få tilsendt…

Jeg afventer forsat(!) at få tilsendt min ordre på en dyr trøje fra Khaite, som jeg lagde i starten af sidste uge. Udover at varen var udsolgt efter jeg købte trøjen og dernæst straks blev sat yderligere 20% ned, som de ikke kunne/ville refundere, så skriver Wakakuu 1-3 dages leveringstid - det holder overhovedet(!) ikke. Tilgengæld har de ingen kvaler ved at trække pengene straks for varen. Kundeservice er nærmest ikke eksisterende. Handler aldrig der igen!

24. januar 2022

Hej Karina!
Vi beklagar att du inte mottagit din order ännu. Under reaperioder har vi tyvärr lite länge leveranstid precis som vi nämner på hemsidan. För att se status om din order vänligen mail oss på costumerservice@wakakuu.com. Vi önskar dig en fin dag, Wakakuu.

Sendte et tørklæde retur

Sendte et tørklæde retur, som butikken modtog den 28/12 2021. De returnerede ikke mine penge. Da jeg købte gennem Miinto, kontaktede jeg Miintos kundeservice den 20/1. Så gik det stærk og mine penge kom retur efter 2 dage. Stor ros til Miinto, men hold jer væk fra Wakakuu

24. januar 2022

Fupfirma

Jeg kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser. Har bestilt en Ganni vest. Pengene er trukket, men har ikke modtaget produktet eller besked om hvornår jeg kan forvente at modtage det.
De to telefonnumre der er opgivet på firmaets hjemmeside, eksisterer ikke og jeg får bare et autogenereret svar, når jeg skriver til dem.
KØB ALDRIG PRODUKTER FRA DETTE FIRMA.
Jeg kontakter Forbrugerstyrelsen nu.

20. januar 2022

Besvarelse fra Wakakuu

Hej Charlotte! Vi kan se att vår kundtjänst kontaktat dig idag 21/1. Hoppas du blir nöjd med din beställning. Vi önskar dig en fin helg, Wakakuu.

LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DETTE FIRMA…

LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DETTE FIRMA - DET FÅR ALT FOR MANGE DÅRLIGE ANMELDELSER OG JEG ER ENDNU EN I RÆKKEN AF FRUSTREREDE KUNDER DER HAR STORE PROBLEMER MED AT FÅ PENGE RETUR FOR RETURNERT VARE.
KØB HELLER IKKE VARER FRA WAKAKUU VIA MIINTO, DET GJORDE JEG OG DET HAR JEG VIRKELIG FORTRUDT.
LES ANMELDELSER FØR DU OVERVEJER AT KØBE OG ALLERHELST LAD VÆRE MED AT KØBE NOGET FRA WAKAKUU.
WAKAKUU ER FUSK OG SJUSK.

17. januar 2022

Besvarelse fra Wakakuu

Hej Anne! Vi beklagar att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser att vår kundservice har återkopplat till dig idag 18/1 via mail. Vi ska självklart lösa ditt ärende på bästa sett. Ha en fin dag, Wakakuu.

Bestilte drømmestøvlerne efter lange…

Bestilte drømmestøvlerne efter lange overvejelser pga de mange dårlige anmeldelser. Alt var perfekt- forventet længere levering pga jul og nytår (Max 1 uge), og dette var også beskrevet i ordrebekræftelsen.
Lækker indpakning og jeg vil bestemt bestille herfra igen!

9. januar 2022

Besvarelse fra Wakakuu

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss, vad roligt att du är nöjd! Ha en fin dag, Wakakuu

Virkelig dårlig og langsom…

Virkelig dårlig og langsom kundeservice!

Jeg har sendt et par støvler retur fordi der gik hul i hælen. De accepterede returnering og sagde at jeg ville få en refusion. Da jeg ikke havde hørt fra dem i et par uger, så skrev jeg for at høre hvornår jeg ville få mine penge igen. De svarede at der ville gå op til en uge. Det er nu snart 3 uger siden og nu svare de ikke på mine mails. Elendig service! Vil absolut ikke anbefale dem!

10. december 2021

Besvarelse fra Wakakuu

Hej! Vi är hemskt ledsen för din upplevelse och att ditt ärende har dröjt. Vi kan se att din reklamation har hanterats av oss idag, och återbetalning är registrerad, men kan ta 2-5 dagar. Vi önskar dig en fin helg!

Jeg må desværre tilslutte mig skaren af…

Jeg må desværre tilslutte mig skaren af utilfredse kunder. Min returforsendelse er åbenbart forsvundet og da jeg desværre ikke har gemt kvitteringen for forsendelsen, får jeg således ikke mine penge tilbage for mine returnerede varer. Jeg har handlet en del på nettet og har aldrig oplevet dette før. Øv :-(

29. oktober 2021

Hvis 0 stjerner var en mulighed ville…

Hvis 0 stjerner var en mulighed ville jeg give det! Jeg har lavet en ordre den 9 september som jeg endnu ikke har fået besked om, hvorvidt den er afsendt eller lignende! Forfærdelig kundeservice som ikke svarer på henvendelser - den eneste besked jeg har fået er en mail om, at pakken ligger i pakkeshoppen med et ubrugeligt koli nummer. Der har ingen besked været fra Post Nord eller andre fragt metoder; endvidere oplyser pakkeshoppen mig at der ingen pakke ligger til mig.

Pengene er trukket og kundeservice svarer ikke efter flere ugers henvendelse!

Mit bedste råd - Handel ALDRIG på denne hjemmeside! Man ser hverken sine varer eller sine penge!

29. september 2021

0 stjerner til Wakakuu!

0 stjerner til Wakakuu!

Bestilte d. 30.7 et par jeans gennem Miinto hos Wakakuu.co. I skrivende stund 21 dage siden. Miinto reagerer ikke på mine henvendelser grundet travlhed ( 21 dage ) og derfor henvendte jeg mig hos Wakakuu, der ignorerer mine henvendelser. Ualmindelig ringe håndtering af både Miinto og Wakakuu!!!

20. august 2021

HOLD JER VÆK!

Jeg købte en kjole på Wakakuus hjemmeside, som de efter et par dage sendte en mail om, ikke var på lager alligevel. De har alligevel trukket penge fra min konto, og her 2,5 uge efter, har jeg stadig ikke fået min penge retur! Jeg vil råde alle til at undgå Wakakuu. Jeg har købt en varer, som ikke var på lager, og stadig ikke fået pengene retur!

7. august 2021

Man kan desværre ikke give 0 stjerner

Man kan desværre ikke give 0 stjerner! For det første modtager jeg ikke retur seddel. Den er købt igennem miinto, så retur seddel bør være med. Jeg får sendt retur. Kan se ved postnord at den er modtaget 23 juni ved Wakakuu! Idag er det d 21 juli og de har stadig ikke registreret den retur! Heller ikke til miinto! Jeg har sendt mails, som de ikke besvarer! Jeg kan IKKE anbefale at handle her! Det er vildt frustrerende!

21. juli 2021