Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 99 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om hjemmesiden og nævnte, at den var svær at navigere på, og at links ofte førte til fejl. Nogle oplevede også langsomme svartider fra kundeservice eller modtog ingen svar overhovedet.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder roser medarbejderne for deres hurtige,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser den hurtige og professionelle hjælp, især fra... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med responstiden. Mange roser den hurtige service og hurtige... Se mere

Website

Kunder deler tvetydige meninger om websitet. Nogle brugere rapporterer om en frustrerende oplevelse med mange... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservicen positiv. Kunder roser den hurtige og præcise hjælp, især fra medarbejdere som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi havde et mega problem, da vores mailadresse tilknyttet Waitly gik i sort netop da vi skulle give/have besked om en lejlighed. Men over night havde Dagmar hos Waitly fixet problemet og mails flø... Se mere

Hurtig support service. Det fungerer rigtig godt og har man selv lavet en fejl f.eks. i de priser, man gerne vil tilbydes lejligheder indenfor, får man så hurtigt hjælp, at man kan nå at komme med i t... Se mere

At få tilbudt en lejlighed og oven i købet få den, bringer smil og glæde. Udover det, så er medarbejderne hos Advokaterne i Rosenborggade virkelig flinke og hjælpsomme, både på telefonen og mail, som... Se mere

Jeg er yderst tilfreds med Waitly, særligt pga af den service jeg fik af support, i en periode hvor jeg havde en masse spørgsmål og ting, der skulle løses. Jeg fik al den hjælp jeg skulle bruge og Dag... Se mere

1. Softwareleverandør

Waitly is a digital platform for fair and transparent waiting and interest lists in the housing market. Tenants and buyers can secure their place on waiting or interest lists with just a few clicks, track their position in real time, and receive automatic updates throughout the process. For landlords, property managers, and housing cooperatives, Waitly offers fully automated management of waiting and interest lists, including streamlined communication with applicants. Managing applicants has never been easier – enabling efficient handling, reduced administrative work, transparent communication, and a better experience for prospective tenants and buyers.

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 måned

Alt fungerer fint

Alt fungerer fint, men mangler måske, at man kan logge på og se sit nummer på ventelisten

3. januar 2025

Hej Torben

Tak for anmeldelsen🌟

Vi er glade for, at du synes det fungerer, og jeg kan med glæde meddele, at det faktisk er muligt at se sin placering på de ventelister, hvor man er skrevet op.
Vi har lavet en guide, der viser, hvor man ser sin placering: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/articles/13548708970908-Hvordan-ser-jeg-min-placering-p%C3%A5-en-venteliste

Vi har forsøgt at kontakte dig for at hjælpe, men vi har ikke hørt tilbage. Derfor håber vi, at du ser dette svar, så du kan få gavn af funktionen i fremtiden😁.

Rigtig god dag fra Team Waitly!

God kundeservice

Der var super hurtig respons på hjælp til at rette en fejl, som jeg selv havde lavet :-)

3. januar 2025

Hej Louise

Tak for anmeldelsen med 5x🌟

Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for, til at rette fejlen, og at der var hurtig respons fra vores support.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly!

Super tilfreds kunde

Jeg synes at Waitly er en super smart måde at være skrevet op på. Waitly er super gode til at opdatere en når der er en ledig bolig. Vi er super tilfredse med Waitly og kan klart anbefale det

12. december 2024

Hej Tina

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Vi er glade for at høre, at du synes platformen er smart, og at du er tilfreds med, hvordan det fungerer😁.

Du ønskes en skøn dag fra hele Team Waitly!

Nemt og overskuelig hjemmeside og ros…

Nemt og overskuelig hjemmeside og ros til initiativet, da vi ikke alle har det nødvendige netværk

26. december 2024

Hej Ebbe

Mange tak for din anmeldelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Vi er super glade for, at du synes hjemmesiden er overskuelig og tak for din ros til konceptet. Det er nemlig ikke alle der har et netværk, der kan skaffe en bolig, når man har brug for det. Vi er stolte af, at vores koncept på denne måde er ens for alle.

Du ønskes en dejlig dag og et godt nytår🎆️😊️.

Jeg kan rigtig godt lide det

Jeg kan rigtig godt lide det, det løser et reelt problem og er meget nemt at bruge.

24. december 2024

Hej Bárbara

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Waitly og har givet os 5 stjerner⭐️.

Vi er glade for, at du kan lide konceptet og synes, at det generelt løser problemer ifm. at finde bolig. Og dejligt, at du også finder Waitly brugervenligt😊️.

Du ønskes et en god dag og et lykkebringende nytår fra Waitly🎆️.

Har længe ledt efter en større andel…

Har længe ledt efter en større andel til mine børn og jeg i samme område som vi bor i nu.
Bolig priserne er dyre og boligerne bliver solgt hurtigt. Vi begyndte at tænke i at tilmelde os ventelister men det var uoverskueligt at finde ud af hvilke andelsforeninger der havde ventelister, størrelser og priser der passede vores behov.
Vi fandt waitly og skrev os op i foreninger der passede os. Vi forventede et års tids ventetid som minimum, kun 2 uger efter opskrivelse modtag vi et tilbud på en bolig 5 minutter fra vores nuværende, næsten dobbelt så stor og til kun 200.000kr mere end vores.

Processen var nem og hurtig. Nemt at tilmelde sig fremvisning, afgive svar m.m.

På trods af at vi kun havde været skrevet op i 2 uger og var nr 150+ på listen, blev vi tilbudt boligen. Og nu kun 3 mdr efter vi skrev os op, flytter vi ind i vores drømme bolig. Fantastisk koncept.

1. november 2024

Hej A

Mange tak for, at du har taget dig tid til at skrive en så detaljeret anmeldelse af jeres oplevelse med Waitly.

Vi er rigtig glade for at høre, at I synes godt om vores konceptet, og at vores produkt kunne hjælpe jer med at finde en bolig indenfor jeres budget og boligønsker så hurtigt.

Tak for jeres feedback angående processen for at tilmelde sig fremvisning og afgive svar. Vi er meget glade for, at i fandt processen ukompliceret.

I ønskes et rigtig godt nytår af hele Team Waitly🎆️😊️.

God på opfølgning

Det var kompliseret at melde sig ud fra en venteliste. Mangler tydelig info ved tilmelding. Men flot service da jeg fik kontakt. Derfor har jeg valgt at ændre min anmeldelse

12. december 2024

Hej Bettina

Tak for din anmeldelse og feedback⭐️⭐️⭐️.

Vi er selvfølgelig kede af, at du synes, udmeldelsesprocessen er kompliceret.
Når man har tilmeldt sig en venteliste skal man blot logge ind på sin profil og trykke på "Slet tilmelding" ud for den opskrivning, man ønsker at slette. Det er også nærmere forklaret her: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/articles/13399316356124-Slet-opskrivning

Da du kontaktede os i support, bevarede vi din henvendelse efter 1,5 time, men der havde du allerede fået slettet opskrivningen selv. Vi refunderede således blot det beløb, du havde indbetalt for at stå på listen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker at uddybe din feedback: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/requests/new

Du ønskes et godt nytår😊️.

Havde betalt for at stå i venteliste…

Havde betalt for at stå i venteliste men efter 4-5 dage fortrød jeg og fik så fat i Isabella fra support som refunderede beløbet, rigtig fin service.

2. december 2024

Hej Preety

Mange tak for din anmeldelse af Waitly⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Dejligt, at du fik hjælp af support til at få refunderet betalingen for din fejlopskrivning. Vi er glade for, at du synes, at supporten var god og afhjalp den problematik, du sad med.

Du ønskes en dejlig dag og et godt nytår🎆️😊️.

Rigtig nemt og overskueligt.

Har ledt efter lejebolig i flere måneder i KBH. Det er simpelthent umuligt at finde noget til en fin pris. Waitly har været en kæmpe hjælp!

27. november 2024

Hej Rebecca

Mange tak for din finde anmeldelse og 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Det er dejligt at høre, at du synes, at Waitly har været et godt redskab i din søgning efter en lejebolig til en fornuftig pris.

Du ønskes en dejlig dag og et godt nytår fra hele Team Waitly🎆️😊️.

God, hjælpsom og hurtig tilbagemelding⭐️

26. november 2024

Hej Anne

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du synes, vi yder en god service og svarer hurtigt. Det er noget af det, vi bestræber os på at gøre😊️

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly!

Hurtig support og brugbare svar

Jeg er mest imponeret over den helt ekstremt korte svartid på deres support.
Vores forening kom på for få dage siden, jeg så først på siden og dens funktioner i dag, og jeg har allerede nu til aften fået alle min spørgsmål stillet tidligere i dag besvaret.
Prima service!

25. november 2024

Hej Nina

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Vi er meget glade for at høre, at du at blevet positivt overrasket over vores svartid og service. Og dejligt at du har fået svar på de spørgmsål du havde til Waitlys platform.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly!😊️"

DRØMMEBOLIGEN er ikke langt væk❣️

DRØMMEBOLIGEN er ikke langt væk❣️

Uproblematisk opskrivning👏

Kun symbolsk betaling💰

Nemt med mobil-pay👍

Mai🪷

23. november 2024

Hej Mai

Tusind tak for din anmeldelse af Waitly🌟️.

Vi er glade for, at du synes, det er nemt at skrive sig op og betale, og at prisen giver mening.

Du ønskes en skøn dag fra Team Waitly😊️

Professionelle og altid behjælpelige

Jeg har været i kontakt med Isabella fra Waitly af et par omgange. Hun er altid super sød og behjælpelig med diverse spørgsmål! Jeg er meget tilfreds med Waitly og Isabellas hjælp.

14. november 2024

Hej Sophie

Mange tak for din anmeldelse med 5 x ⭐️.

Det er dejligt at høre, at er glad for Waitly generelt, og at du har haft en god oplevelse med at kontakte vores support, de gange du har haft brug for hjælp😊️.

Du ønskes en god dag fra Team Waitly☀️.

Det er altfor et indviklet system

Det er altfor et indviklet system , hele den digitale jungle, der er sat op. Det usympatiske , fremmedgørelse, at man som medlem ikke kan ringe og TALE,med et menneske.Hvis man i det mindste kunne skrive med en person ,men der opgives ingen mailadresse.😍Alt det skriveri i udsender, men det er eenvejs kommunikation, er der en mening i at være 221 på venteliste , og noget med 6 års ventetid. Der er vi måske i krig,

Hej Yanne

Tak for din anmeldelse og feedback.

Det er korrekt, at vi ikke har telefonisk support, men vi hjælper meget gerne over mail.

Du kan skrive til os her, hvor du også tidligere har sendt 4 henvendelser til os: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/requests/new

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du oplever Waitly som indviklet og håber meget, at du vil række ud til os over mail, hvis du har nogen spørgsmål, som vi kan hjælpe med at give afklaring på udover de spørgsmål, vi allerede har besvaret over mail til dig.

God dag.

Team Waitly.

God side med nemt setup at anvende og…

God side med nemt setup at anvende og forstå. God support

Hej Daniel

Mange tak for din femstjernede anmeldelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores support og synes godt om vores produkt.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗️

Fantastisk hjælp fra Isabella hos…

Fantastisk hjælp fra Isabella hos Waitly, som fik gendannet min plads på ventelisten efter jeg ved en fejl afmeldte mig. Uanset hvad hun får i løn, burde hun få lønforhøjelse.
Tak Isabella 🙂

Hej Jeanette

Mange tak for din anmeldelse med 5 stjerner🌟️.

Det er dejligt at høre, at du fik hjælp af Isabella til at få gendannet din opskrivning efter en fejlafmeldelse.

Du ønskes en rigtig god dag fra Team Waitly (og Isabella)😊️☀️

God og hurtig kundeservice.

30. oktober 2024

Hej Mathias

Mange tak for din anmeldelse af Waitly☺️.

Vi er glade for at du har oplevet god og hurtig kundeservice.

Du ønskes en dejlig dag fra Team Waitly☀️.

Tak herligt vi ku kigge

Tak. Jeg føler mig tryk og Håber at der kommer noget til od. Da vi søger senior/ældrebolig pga slidgigt

10. oktober 2024

Hej Jette

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse - den er værdsat!😊️

Vi er glade for, at du har en god oplevelse af Waitly.

Jeg krydser fingre for, at i snart for tilbudt en senior/ældrebolig🤞️.

Du ønskes en skøn dag fra hele Team Waitly☀️.

Synes waitly er gode til at holde en…

Synes waitly er gode til at holde en opdateret og hjemmesiden er nem at navigere i.

1. oktober 2024

Hej

Tak for din fine anmeldelse🌟️.

Vi er galde for at du synes godt om vores hjemmeside, og at den er til fine rundt i.

En overskuelig hjemmeside er essentielt for at gøre boligsøgningsprocessen lettere for dig som boligsøgende, hvilket er et af vores kerneprincipper, som vi altid arbejder på at forbedre.

Du ønskes en skøn dag☀️.

Jeg fik rigtig god service af Isabella

Jeg fik rigtig god service af Isabella, da der var brug for at få rettet en e-mail adresse. Problemet var løst på under 1 time

4. november 2024

Hej Vincentia

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse!

Dejligt, at du fik løst problemet så hurtigt☺️

Du ønskes en god dag af Team Waitly.