Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 99 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om hjemmesiden og nævnte, at den var svær at navigere på, og at links ofte førte til fejl. Nogle oplevede også langsomme svartider fra kundeservice eller modtog ingen svar overhovedet.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder roser medarbejderne for deres hurtige,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser den hurtige og professionelle hjælp, især fra... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med responstiden. Mange roser den hurtige service og hurtige... Se mere

Website

Kunder deler tvetydige meninger om websitet. Nogle brugere rapporterer om en frustrerende oplevelse med mange... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservicen positiv. Kunder roser den hurtige og præcise hjælp, især fra medarbejdere som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi havde et mega problem, da vores mailadresse tilknyttet Waitly gik i sort netop da vi skulle give/have besked om en lejlighed. Men over night havde Dagmar hos Waitly fixet problemet og mails flø... Se mere

Hurtig support service. Det fungerer rigtig godt og har man selv lavet en fejl f.eks. i de priser, man gerne vil tilbydes lejligheder indenfor, får man så hurtigt hjælp, at man kan nå at komme med i t... Se mere

Jeg er yderst tilfreds med Waitly, særligt pga af den service jeg fik af support, i en periode hvor jeg havde en masse spørgsmål og ting, der skulle løses. Jeg fik al den hjælp jeg skulle bruge og Dag... Se mere

1. Softwareleverandør

Waitly is a digital platform for fair and transparent waiting and interest lists in the housing market. Tenants and buyers can secure their place on waiting or interest lists with just a few clicks, track their position in real time, and receive automatic updates throughout the process. For landlords, property managers, and housing cooperatives, Waitly offers fully automated management of waiting and interest lists, including streamlined communication with applicants. Managing applicants has never been easier – enabling efficient handling, reduced administrative work, transparent communication, and a better experience for prospective tenants and buyers.

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 måned

Super hurtig hjælp fra Dagmar

Super hurtig hjælp fra Dagmar, da jeg havde lukket mig ude af min profil

12. september 2025

Hej Tina

Tak for anmeldelsen med 5 stjerner🤩

Vi er glade for at høre, at du hurtigt fik den hjælp, du skulle bruge, for at komme ind på din profil igen.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗

God service og hurtigt svar :)

God service og hurtigt svar :)

8. september 2025

Hej Marija

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er glade for at høre, at du har fået god og hurtig service.

God dag til dig fra hele Team Waitly🤗

Jeg føler mig ærlig talt snydt

Jeg føler mig ærlig talt snydt. Jeg betalte knap 70 kr. for adgang til ventelister, men blev hurtigt bekræftet i, at det er spild af penge.

I 20 ud af de 25 andelsforeninger jeg tjekkede, kan man slet ikke skrive sig på – Waitly vurderer altså selv, at man reelt aldrig får en bolig dér.
De resterende 5 foreninger tillader opskrivning - hvis man vil betale yderligere pr. andelsforening, men her ryger man ind som nr. 150-1.000 i køen, selv i små foreninger med 40-250 boliger. Med andre ord: det kan man skyde en hvid pil efter.

Som prikken over i’et kan man ikke engang fjerne sine kortoplysninger efter opsigelse - og man har betalt. Det virker ærligt talt frækt at gemme på dem, når man har opsagt sit abonnement.

9. september 2025

Hej Gabriel

Vi har besvaret din henvendelsen til vores support inden for 24 timer og forsøgt at indlede en dialog omkring din oplevelse, men vi har desværre ikke hørt tilbage fra dig.

Som udgangspunktet er det gratis at tilmelde sig og benytte Waitly. Det, man betaler for, er de lister, man eventuelt tilmelder sig. Det er en normal og kendt praksis, at man betaler et gebyr for at blive opskrevet på en vente- eller interesseliste for boliger.

Det gebyr, man betaler ved tilmelding af en liste, er fastsat af foreningen/dennes administrator. Waitly har ikke indflydelse på, hvordan foreningerne prissætter deres ventelistegebyr.
Al administration af listen falder på administrator/forening, og vores rolle er at hjælpe med teknisk support, skulle der være behov for det.

Det, du har betalt 69kr for, er dit Waitly+ abonnement. Dette giver dig fordele som eksempelvis mails, når der kommer ledige pladser på tidligere lukkede/fyldte lister og information omkring nye lister og foreninger på siden før ikke-Waitly+ brugere.
Abonnementet giver dig dog ikke adgang til at tilmelde dig flere lister end med en gratis profil, som er det, du beskriver.
Grundet misforståelsen af de ting, Waitly+ giver adgang til, har vi refunderet det beløb, du betalte for abonnementet. Samtidig har vi forklaret, hvordan du kan fjerne din betalingsmetode fra din profil.

I forhold til de 25 foreninger, du refererer til, vil jeg gøre opmærksom på, at Waitly ikke laver en vurdering af, om man har chance for at få en bolig eller ej.
Der kan være flere grunde til, at man ikke kan skrive sig op hos en forening; nogle foreninger har slet ikke eksterne lister, andre har begrænset antallet af opskrivninger for netop at undgå lister, der bliver uendeligt lange.
Vi anbefaler faktisk foreningerne til at lave et loft for antallet af mulige opskrivninger netop af den grund.

Umiddelbart lyder det som om, at din frustration beror på en misforståelse, og vi håber, at vi med dette svar, eller de mails vi har sendt dig, kan rette op på denne.
Vi er forsat meget interesserede i at forstå din oplevelse og feedback, og vi håber derfor fortsat at høre tilbage fra dig.

God dag fra Team Waitly😊

Skam jer

900 spildte kr. for 3 års opskrivelse på ventelisten.
Jeg rykkede frem fra nr. 1150 til nr. 978, vel og mærke rangeret EFTER den interne liste, hvor der allerede står 301 personer på. Hvilket vil sige at jeg stadig efter 3 år er nr 1279 på listen til at få en andelsbolig. Det er simpelthen så frækt at tage 300 kr årligt for at skrive folk op på en imaginær venteliste, og det burde være ulovligt. Jeg har meldt mig ud, men pengene ser jeg aldrig igen. Skam jer, Waitly!

Referencenummer:
ws119467-51223-20230318-081814

5. september 2025

Hej Camilla

Vi har været i dialog omkring din anmeldelsen, og jeg vil kort takke for den gode tone i vores dialog.

Som jeg oplyste, er Waitly blot en platform, hvorfra boligadministratorer/foreninger kan administrere deres ventelister, og hvor man som opskreven kan have et samlet overblik over de ventelister, hvor man er opskrevet.
Waitly har derfor ikke indflydelse på, hvordan foreningerne prissætter deres ventelistegebyr. Al administration falder på administrator/forening, og vi hjælper blot med teknisk support, skulle der være behov for det.

Waitly anbefaler desuden, at foreningerne sætter et loft for antallet af opskrivninger på eksterne ventelister, for at holde ventetiden indenfor rimelige grænser. Når det er sagt, er det altid op til administrator/foreningen at beslutte, om de vil følge denne anbefaling.
Waitly sørger for, at der ved opskrivning til listen oplyses om ca. ventetider samt ens placering på listen. Det er også muligt at se, hvor mange der er aktive/passive på listen m.m., hvilket øger transparensen for dig som boligsøgende, når du skal vælge hvilke lister, du ønsker at tilmelde dig.

Jeg vil også gøre det klart, at listen naturligvis ikke er imaginær; foreningens annoncer udbydes til de opskrevne, og her er det blandt de opskrevne, at der findes en køber - baseret på anciennitet og placering.

Slutteligt vil jeg derfor nævne at din frustration er forståelig - 3 år er lang tid, men ud fra vores dialog og din anmeldelse, er det tydeligt at det ikke er Waitly, der ligger til grund for denne frustration.

Vi ønsker dig held og lykke med boligsøgningen og håber fortsat, at du vil fjerne din anmeldelse eller ændre indholdet af den, så den omhandler Waitly.
Team Waitly

Savner et filter hvor man ikke får vist…

Savner et filter hvor man ikke får vist de boliger hvor man ikke kan skrive sig op, pga lukkede ventelister!

4. september 2025

Hej Kira

Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner🌟

Vi sætter altid pris på at få feedback fra vores brugere, så vi kan gøre platformen endnu bedre for jer, der bruger den. Vi håber, at du ellers har haft en positiv oplevelse med brug af platformen og ønsker dig held og lykke med boligjagten🏡

God dag fra hele Team Waitly🤗

Jeg har lige skrevet mig op

Jeg har lige skrevet mig op. Ikke mest intuitive website, så jeg lavede nogle indtastningsfejl. Jeg skrev en email til Waitly og Dagmar rettede fejlene for mig indenfor 1 uges tid. Så fin service indtil videre. Nu håber jeg på en dag at få en lejlighed til mit barn :)

1. september 2025

Hej Julie

Tak for anmeldelsen og de 4 stjerner🤩

Vi er glade for at høre, at du fik hjælp til at rette indtastningsfejlene, så jeres opskrivning er korrekt noteret nu. Vi er kede af at høre, at det ikke er så intuitivt, og vi arbejder altid på at forbedre vores produkt. Hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp, er man altid velkommen til at tage kontakt til vores support her: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/requests/new.

Rigtig god dag fra hele Team Waitly🤗

god information

god og tit information, dog synes jeg, at det kunne være rart at komme direkte i forbindelse med Waitly.

30. august 2025

Hej Ruth

Tak for din anmeldelse med de 4 stjerner🌟

Vi er glade for, at du benytter Waitly og oplever at der er god information. Du har altid mulighed for at komme i kontakt med vores supportteam ved at skrive en mail via linket herunder, så hjælper de med at besvare spørgsmål eller give vejledning i netop det, du har brug for.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly☀️

Support: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/requests/new

Jeg må sige at der skete meget store…

Jeg må sige at der skete meget store ændringer i søgningen efter i kom til at styre lejlighederne ,først efter Waitly kom til skete der noget ,og det er jeg meget glad for, jeg vil sige tillykke til Waitly,Tillykke.
Mvh E Haastrup

19. august 2025

Hej Erik

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🌟

Vi er glade for, at din oplevelse med brug af Waitly er positiv.
Det er dog ikke os, der styrer lejlighederne, men vi udbyder et system, der forhåbentlig gør det lettere at være både administratorer og opskreven på de mange lister.

Rigtig god dag fra hele Team Waitly🥳

Fantastisk service og i en super dejlig…

Fantastisk service og i en super dejlig tone kun godt at sige til Waitly 😃

23. august 2025

Hej Roberto

Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde Waitly og givet os 5 stjerner🤩

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever vores service som fantastisk og med en dejlig tone. Vi stræber altid efter at give god og grundig hjælp i en venlig og imødekommende tone.

God weekend til dig fra hele Team Waitly☀️

Hurtig betjening

Hurtig betjening, fik uddybende svar på spørgsmål/mail dagen efter

18. august 2025

Hej Benthe

Tak for anmeldelsen og de 4 stjerner🌟

Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for hurtigt. Vi stræber altid efter at give hurtige og grundige svar, så man får hjælp til netop det, man har brug for.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly🤗

Hjælpsom og hurtig

Hjælpsom og hurtig, rigtig god kundeservice :)

11. august 2025

Hej CK

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩

Det er dejligt at høre, at du har oplevet vores kundeservice som hjælpsom, hurtig og rigtig god.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🥳

En fornøjelse

At få tilbudt en lejlighed og oven i købet få den, bringer smil og glæde. Udover det, så er medarbejderne hos Advokaterne i Rosenborggade virkelig flinke og hjælpsomme, både på telefonen og mail, som de svarer hurtigt. Der skal lyde ros herfra og tak!

25. juli 2025

Hej Sanneh

Tak for anmeldelsen og stjernerne🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er glade for at høre, at du har fået tilbud en bolig gennem Waitly, og at kontakten med administrator har været både hurtig, flink og hjælpsom.

Hele Team Waitly ønsker dig held og lykke med din nye bolig🏡

Hurtigt præcist svar

Hurtigt præcist svar

29. juli 2025

Hej Dan

Tak for din anmeldese med 5x🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er glade for, at du har fået hurtigt og præcist svar på det, du søgte.

Du ønskes en god sommer fra hele Team Waitly☀️⛱️

Du ønskes en dejlig dag fra hele team Waitly😁

Meget fin

Meget fin, præcis og grundig service og information. Tak 😊

25. juli 2025

Hej Ulricce

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩

Vi er glade for at høre, at du fik fin og grundig service, det bestræber vi os altid på at give.

Du ønskes en dejlig sommer fra hele Team Waitly🏖️

Jeg fik hurtigt den hjælp jeg søgte:)

24. juli 2025

Hej Liv

Tak for din anmeldelse med 5 stjerner🌟

Det er dejlig at høre, at du fik hurtig hjælp til det, du havde brug for.
Vi bestræber os altid på at yde hurtig og god service, når vi modtager henvendelser.

Du ønskes en dejlig dag fra hele team Waitly😁

Hurtigt og brugbart svar.

Hurtigt og brugbart svar.

15. juli 2025

Hej Krestina

Tak for din anmeldelse af Waitly og de 5 stjerner🤩

Vi er glade for, at du har fået hurtigt og brugbart svar, på det du havde brug for. Det ligger os altid på sinde netop at besvare hurtigt og grundigt på de henvendelser, vi modtager.

God sommer fra hele Team Waitly🏖️

Jeg har kun oplevet forsinkelser

Jeg har kun oplevet forsinkelser, udskydelser og halv dårlige undskyldninger....

16. juli 2025

Hej Sara

Vi er selvfølgelig kede af, at du ikke har haft en god oplevelse med Waitly.
Vi har efterspurgt dine oplysninger her på Trustpilot, så vi kunne komme i dialog med dig om, hvad du specifikt har oplevet forsinket, udskydelser og undskyldninger omkring. Du har ikke opgivet dine kontaktoplysninger, og da vi heller ikke har kunnet lokalisere dig som bruger i Waitly, eller i vores kundeservicesystem har det ikke være muligt at række ud til dig.

Vi undrer os over, hvad du kan have oplevet udskydelser og forsinkelser på, samt hvor du har modtaget dårlige undskyldninger, hvis du ikke har været i kontakt med vores support.
Vi vil meget gerne hjælpe med at undersøge dette nærmere. Du må meget gerne kontakte os her, så vi kan tale om sagen og hjælpe dig med at få problemet løst: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/requests/new

Du ønskes en god dag
Waitly

Bolig

Indtil nu, virker det super for mig, fint at jeg kan finde svar på spørgsmål i dette univers

9. juli 2025

Hej Linda

Tak for din anmeldelse og de 5⭐⭐⭐⭐⭐

Det er godt at høre, at du selv har kunne finde svar på dine spørgsmål, det er netop derfor, vi har lavet vores hjælpeunivers med supportartikler: https://support.waitly.dk/hc/da-dk.

Vi ønsker dig held og lykke med boligjagten🏡

Til:Waitly.

Til:Waitly.
Mange tak, jeg modtog meget regelmæssigt e-mails om at komme og se lejlighederne, indtil det blev min tur. Jeg er glad for, at jeg registrerede mig hos jer for at modtage en lejlighed.
Mvh
Nariman

9. juli 2025

Hej Nariman

Tak, fordi du tog dig tid til at anmelde Waitly og gav os 5x 🌟

Det er dejligt at høre, at du har været glad for at være opskrevet via Waitly og modtaget boligtilbud fra dine opskrivninger.

Det er til stor glæde for os, når personer finder bolig ved hjælp af Waitly🥳

Du ønskes en rigtig god sommer fra hele Team Waitly☀️

Jeg kom til at oprette et forkert navn…

Jeg kom til at oprette et forkert navn på en venteliste og måtte slette det igen og oprette påny og betale nyt venteliste gebyr. Jeg skrev og forklarede situationen for waitly og de svarede hurtigt og refunderede det ene gebyr. Super service!

7. juli 2025

Hej Poul

Tak for din anmeldelse af Waitly samt de 5x🌟

Vi er glade for at høre, at du blev fik hurtig hjælp gennem vores support, så du kunne få refunderet beløbet for den opskrivning, der blev var oprettet i et forkert navn.

Vi bestræber os altid på at besvare hurtigt og grundigt, så det er dejligt at høre, at du oplevede en "super service"😁

Du ønskes en god sommer fra hele Team Waitly🏖️