Vi havde et mega problem, da vores mailadresse tilknyttet Waitly gik i sort netop da vi skulle give/have besked om en lejlighed. Men over night havde Dagmar hos Waitly fixet problemet og mails flø... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Waitly is a digital platform for fair and transparent waiting and interest lists in the housing market. Tenants and buyers can secure their place on waiting or interest lists with just a few clicks, track their position in real time, and receive automatic updates throughout the process. For landlords, property managers, and housing cooperatives, Waitly offers fully automated management of waiting and interest lists, including streamlined communication with applicants. Managing applicants has never been easier – enabling efficient handling, reduced administrative work, transparent communication, and a better experience for prospective tenants and buyers.
Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Super hurtig hjælp fra Dagmar, da jeg havde lukket mig ude af min profil

Besvarelse fra Waitly
Jeg føler mig ærlig talt snydt. Jeg betalte knap 70 kr. for adgang til ventelister, men blev hurtigt bekræftet i, at det er spild af penge.
I 20 ud af de 25 andelsforeninger jeg tjekkede, kan man slet ikke skrive sig på – Waitly vurderer altså selv, at man reelt aldrig får en bolig dér.
De resterende 5 foreninger tillader opskrivning - hvis man vil betale yderligere pr. andelsforening, men her ryger man ind som nr. 150-1.000 i køen, selv i små foreninger med 40-250 boliger. Med andre ord: det kan man skyde en hvid pil efter.
Som prikken over i’et kan man ikke engang fjerne sine kortoplysninger efter opsigelse - og man har betalt. Det virker ærligt talt frækt at gemme på dem, når man har opsagt sit abonnement.

Besvarelse fra Waitly
900 spildte kr. for 3 års opskrivelse på ventelisten.
Jeg rykkede frem fra nr. 1150 til nr. 978, vel og mærke rangeret EFTER den interne liste, hvor der allerede står 301 personer på. Hvilket vil sige at jeg stadig efter 3 år er nr 1279 på listen til at få en andelsbolig. Det er simpelthen så frækt at tage 300 kr årligt for at skrive folk op på en imaginær venteliste, og det burde være ulovligt. Jeg har meldt mig ud, men pengene ser jeg aldrig igen. Skam jer, Waitly!
Referencenummer:
ws119467-51223-20230318-081814

Besvarelse fra Waitly
Savner et filter hvor man ikke får vist de boliger hvor man ikke kan skrive sig op, pga lukkede ventelister!

Besvarelse fra Waitly
Jeg har lige skrevet mig op. Ikke mest intuitive website, så jeg lavede nogle indtastningsfejl. Jeg skrev en email til Waitly og Dagmar rettede fejlene for mig indenfor 1 uges tid. Så fin service indtil videre. Nu håber jeg på en dag at få en lejlighed til mit barn :)

Besvarelse fra Waitly
god og tit information, dog synes jeg, at det kunne være rart at komme direkte i forbindelse med Waitly.

Besvarelse fra Waitly
Jeg må sige at der skete meget store ændringer i søgningen efter i kom til at styre lejlighederne ,først efter Waitly kom til skete der noget ,og det er jeg meget glad for, jeg vil sige tillykke til Waitly,Tillykke.
Mvh E Haastrup

Besvarelse fra Waitly
Fantastisk service og i en super dejlig tone kun godt at sige til Waitly 😃

Besvarelse fra Waitly
Hurtig betjening, fik uddybende svar på spørgsmål/mail dagen efter

Besvarelse fra Waitly
Hjælpsom og hurtig, rigtig god kundeservice :)

Besvarelse fra Waitly
At få tilbudt en lejlighed og oven i købet få den, bringer smil og glæde. Udover det, så er medarbejderne hos Advokaterne i Rosenborggade virkelig flinke og hjælpsomme, både på telefonen og mail, som de svarer hurtigt. Der skal lyde ros herfra og tak!

Meget fin, præcis og grundig service og information. Tak 😊

Besvarelse fra Waitly
Jeg har kun oplevet forsinkelser, udskydelser og halv dårlige undskyldninger....

Besvarelse fra Waitly
Indtil nu, virker det super for mig, fint at jeg kan finde svar på spørgsmål i dette univers

Til:Waitly.
Mange tak, jeg modtog meget regelmæssigt e-mails om at komme og se lejlighederne, indtil det blev min tur. Jeg er glad for, at jeg registrerede mig hos jer for at modtage en lejlighed.
Mvh
Nariman

Besvarelse fra Waitly
Jeg kom til at oprette et forkert navn på en venteliste og måtte slette det igen og oprette påny og betale nyt venteliste gebyr. Jeg skrev og forklarede situationen for waitly og de svarede hurtigt og refunderede det ene gebyr. Super service!