Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 99 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om hjemmesiden og nævnte, at den var svær at navigere på, og at links ofte førte til fejl. Nogle oplevede også langsomme svartider fra kundeservice eller modtog ingen svar overhovedet.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder roser medarbejderne for deres hurtige,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser den hurtige og professionelle hjælp, især fra... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med responstiden. Mange roser den hurtige service og hurtige... Se mere

Website

Kunder deler tvetydige meninger om websitet. Nogle brugere rapporterer om en frustrerende oplevelse med mange... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservicen positiv. Kunder roser den hurtige og præcise hjælp, især fra medarbejdere som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi havde et mega problem, da vores mailadresse tilknyttet Waitly gik i sort netop da vi skulle give/have besked om en lejlighed. Men over night havde Dagmar hos Waitly fixet problemet og mails flø... Se mere

Hurtig support service. Det fungerer rigtig godt og har man selv lavet en fejl f.eks. i de priser, man gerne vil tilbydes lejligheder indenfor, får man så hurtigt hjælp, at man kan nå at komme med i t... Se mere

At få tilbudt en lejlighed og oven i købet få den, bringer smil og glæde. Udover det, så er medarbejderne hos Advokaterne i Rosenborggade virkelig flinke og hjælpsomme, både på telefonen og mail, som... Se mere

1. Softwareleverandør

Waitly is a digital platform for fair and transparent waiting and interest lists in the housing market. Tenants and buyers can secure their place on waiting or interest lists with just a few clicks, track their position in real time, and receive automatic updates throughout the process. For landlords, property managers, and housing cooperatives, Waitly offers fully automated management of waiting and interest lists, including streamlined communication with applicants. Managing applicants has never been easier – enabling efficient handling, reduced administrative work, transparent communication, and a better experience for prospective tenants and buyers.

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 måned

Rigtig god service ⭐️

3. november 2025

Hej Nili

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🌟

Vi er glade for at høre, at du synes, vi yder rigtig god service. Vi forsøger altid at besvare henvendelser hurtigt og grundigt.

Rigtig god jul fra hele Team Waitly☃️

Super god og hurtig service og…

Super god og hurtig service og vejledning i forbindelse med udfordring med betaling. Tak Dagmar :).

28. november 2025

Hej Lisbeth

Tak for de fine ord og de fem stjerner🤩

Det er godt at høre, at du modtog god og hurtig service i forbindelse med din betalingsudfordring.

Vi forsøger altid at give den nødvendige support hurtigt i situationer som disse, hvor man kan føle sig under tidspres for at løse problemet.

Du ønskes en dejlig jul fra hele Team Waitly🎄

Genialt

Genialt - giver et perfekt overblik

2. december 2025

Hej Nadja

Tak for anmeldelsen og de 5x🌟

Det er dejlig at høre, at du synes Waitly giver et perfekt overblik.
Vi forsøger netop at gøre det nemt at få et overblik over sine opskrivninger og de tilbud, man modtager, samt gøre det mere transparent at stå opskrevet på ventelister.

Du ønskes en glædelig jul fra hele Team Waitly☃️

Kan ikke skrive dig på de fleste lister

Ikke besynderligt smart for andels-boliger. Hos Waitly finder du en masse andelsboligforeninger, der Benytter sig af Waitly, når de skal have beboere ind fra den eksterne venteliste. Problemet er bare, at man ikke kan opskrive sig på 95% af listerne i København, formentlig fordi de er for lange. Derudover koster det også mellem 200-400kr for hver venteliste du skriver dig på. Brug derfor ikke din penge på Waitly+ også, da fordelene ikke kan mærkes på en venteliste med 650 opskrivninger i forvejen.

28. november 2025

Hej Martin

Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi har efterspurgt dine kontaktoplysninger via Trustpilot for at følge op på anmeldelsen, men vi har desværre ikke modtaget dem.

Først vil jeg oplyse, at Waitly er en platform, hvorfra boligadministratorer/foreninger kan administrere deres ventelister, og hvor man som opskreven kan have et samlet overblik over de ventelister, hvor man er opskrevet.
Al administration falder på administrator/forening, og vi hjælper blot med teknisk support, skulle der være behov for det. Waitly har derfor ikke indflydelse på, hvordan foreningerne prissætter ventelistegebyret.

Der kan være flere grunde til, at man ikke kan skrive sig op hos en forening; nogle foreninger har slet ikke eksterne lister, andre har begrænset antallet af opskrivninger for netop at undgå lister, der bliver uendeligt lange.
Vi anbefaler faktisk foreningerne til at lave et loft for antallet af mulige opskrivninger netop af den grund.
Med et Waitly+ abonnement får du fordele som eksempelvis mails, når der kommer ledige pladser på tidligere lukkede/fyldte lister og information omkring nye lister og foreninger på siden før ikke-Waitly+ brugere.

Det er helt rigtigt, at det kan have lange udsigter at komme ind på andelsboligmarkedet i København, og derfor kan det være en hjælp for nogle at få information omkring ledige pladser på lister, nye lister mv. som tilbudt via Waitly+.

Det lyder umiddelbart som om, at din frustration mest går på ventelistegebyrerne og ventetiden, som vi desværre ikke har indflydelse på. Derfor håber vi, at du vil genoverveje din anmeldelse af Waitly.

Vi håber at høre tilbage fra dig, så vi kan forstå din oplevelse og få mest muligt ud af din feedback. Du kan altid kontakte os på mail: support@waitly.dk

Vi ønsker dig held og lykke med boligsøgningen.
Team Waitly😊

Waitly Fungerer efter hensigt

Waitly - fungerer . God update og info. Tak

20. november 2025

Hej Frank

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐

Vi er glade for at høre, at du synes Waitly fungerer, og du får god information.

Vi ønsker dig en glædelig jul🎄

Godt tilfreds

Godt tilfreds. Der gik kun 2 mdr. , til jeg fik mit første tilbud.

15. oktober 2025

Hej Berit

Tak for anmeldelsen og de 5x🌟

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med Waitly, og vi ønsker dig held og lykke med boligjagten🏡

God dag fra hele Team Waitly🤗

god og hjælpsomme medarbejdere

altid gode og hjælpsomme Medarbejdere..Altid venlige

15. november 2025

Hej Kirsten

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner🌟

Vi er glade for at høre, at du har positive oplevelser med vores support, og at de altid er gode, hjælpsomme og venlige. Det er netop noget af det, vi bestræber os på.

Du ønskes et godt efterår af hele Team Waitly🍁

Vi havde et mega problem

Men over night havde Dagmar hos Waitly fixet problemet og mails flød ubesværet til en nyoprettet mailadresse. Venligt og effektivt.
Helle og Jens Kristensen

14. november 2025

Hej Jens

Tak for anmeldelsen og de 5x🌟

Det er godt at høre, at I fik hurtigt hjæp til at løse problemet, således at I kunne tilgå jeres profil igen, og fik alle notifikationer på en mailadresse, der virker.

I ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly😊

Fik hurtig en tilbagemelding.

Jeg fik hurtig en tilbagemelding fra Waitly, fik løst et betalings problem og blev guidet sikkert igennem hele processen, af en meget venlig, rolig og forståelig medarbejder. Tak 🌸

6. november 2025

Hej Kit

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩

Det er dejligt at høre, at du fik hjælp til at løse din udfordring med betaling, og at det var en hurtig og tryg proces.
Vi ved, at det kan være nervepirrende, når man oplever udfordringer med betaling, og vi forsøger altid at håndtere sådanne sager hurtigt og med omhu.

Du ønskes en dejlig novemberdag fra hele Team Waitly🍁

Hjælpsomhed

Jeg har haft meget brug for Waitly,
Det er de mest hjælpsomme og flinke mennesker 🙏 når man henvender sig til dem.
Jeg siger tak for hjælpen.
Mona Mangor

6. november 2025

Hej Mona

Tak for din anmeldelse og de fine ord🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er glade for at høre, at du har haft positive oplevelser med at være i kontakt med os. Vi bestræber os altid på at være hjælpsomme og imødekommende i vores dialoger.

Elendighed service

Nu har jeg skrevet to mails til Waitly på deres platform. En om manglende mail om ledig lejlighed, en anden om manglende oplysning om nummer på ventelisten! Ingen bekræftelse med ca tid på svar. Intet svar som i intet svar! Og det er så smart lavet, at man ikke kan ringe til dem. Det er godt nok dårlig service.
6/11 er der stadig intet svar fra Waitly. Jeg har rykket!

Waitly skriver at de har ringet. Der er ingen besked på min svarer, jeg besvarer ikke opkald fra en ukendt, og der er ingen mail i hverken indbakke eller spam. Så deres svar kan jeg absolut ikke bruge til noget, og jeg har min tvivl om det er sandt. Nu har jeg spurgt igen, jeg venter spændt på svar!
Så fik jeg svar! Det var godt nok besværligt. Kunne være skønt med et telefonnummer!

28. oktober 2025

Hej Petti

Vi har set alle dine henvendelser igennem, og vi har besvaret dem alle inden for 12 timer. Vi har ligeledes forsøgt at kontakte dig telefonisk men uden held. Vi tænker, at vores svar måske er havnet som spam, og du derfor ikke har set dem. Derfor håber jeg, at du ser svaret her på Trustpilot, så vi kan hjælpe dig med at løse de udfordringer, som du oplever.

Vi håber at høre fra dig.
Venlig hilsen,
Team Waitly

Jeg fik fin hjælp til at løse et…

Jeg fik fin hjælp til at løse et problem jeg havde med at få lov til at ændre noget i min opsætning. Da det var lidt bøvlet tog en rigtig person, Dagmar, over i stedet for at jeg skulle kæmpe med en chatbox.

28. oktober 2025

Hej Peter

Tak for anmeldelsen og stjernerne🤩

Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp du havde brug for, så din opsætning blev rettet. Selvom vi forsøger at træne vores AI-agent til at hjælpe os, sidder vi også altid klar til at tage over, når det er nødvendigt.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly🤗

Super professionelt og hjælpsomt

Super professionelt og hjælpsomt – tak Dagmar.

19. oktober 2025

Hej Ane

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩

Det er dejligt at høre, at du oplevede vores support som professionel og hjælpsom.
Vi forsøger altid at være imødekommende og give grundig hjælp.

Særdeles god kundeservice

Jeg er yderst tilfreds med Waitly, særligt pga af den service jeg fik af support, i en periode hvor jeg havde en masse spørgsmål og ting, der skulle løses. Jeg fik al den hjælp jeg skulle bruge og Dagmar, som jeg snakkede med, var altid tålmodig og meget imødekommende.

17. oktober 2025

Hej Lulu

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er glade for at høre, at du fik den nødvendige hjælp, da du var i kontakt med vores support og havde en positiv oplevelse.
Vi forsøger altid at være imødekommende og give grundig hjælp til de henvendelser, vi modtager.

Hele Team Waitly ønsker dig et dejligt efterår🍁

En super god service som Dagmar gav

En super god service som Dagmar gav. Godt at hun er ansat hos Waitly, og at hun kan hjælpe sådan en som mig.

16. oktober 2025

Hej Susanne

Tak for de fine ord og de fem stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for, at du fik den hjælp, som du havde behov for. Vi stræber altid efter at være grundige og venlige, for at ive den bedst mulige hjælp til alle dem, der henvender sig.

Du ønskes et dejligt efterår fra alle os i Team Waitly🍁

Meget hjælpsom i forbindelse med sag

Meget hjælpsom i forbindelse med sag
Isabella gjorde et godt stykke arbejde og fik os hjulpet igennem vores problem så det hele blev klaret
Er dybt taknemmelig for den hjælp

2. oktober 2025

Hej Christina

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at høre, at I fik den support, I havde brug for, og problemet blev løst. Vi stræber altid efter at yde hurtig, grundig og venlig hjælp på de henvendelser, vi modtager.

I ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗

Har fået lejlighed

Jeg fik tilbudt mange lejligheder efter jeg blev tilmeldt waitly, fik lejlighed hurtigt efter.

1. oktober 2025

Hej Birthe

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🌟

Vi er glade for at høre, at du fandt en lejlighed via Waitly - stort tillykke med den!

Held og lykke med din nye bolig fra hele Team Waitly🥳

Jeg er en glad bruger af Waitly

Jeg er en glad bruger af Waitly, og synes de er gode til at hjælpe hvis jeg ikke forstår deres interface. Hvis de skal have en bedre karakter fra mig, så skal interface opdateres kraftigt og gøres langt mere brugervenligt.

19. september 2025

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse og stjernerne🌟

Det er dejligt at høre, at du er en glad bruger af Waitly, og at du får den nødvendige hjælp ved behov.

Vi er altid glade for feedback fra vores brugere, og hvis du har lyst til at dele, hvad der ifølge dig bør opdateres og gøres mere brugervenligt, er du velkommen til at kontakte. Du kan oprette en henvendelse via vores supportportal: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/requests/new

God dag fra hele Team Waitly🤗

Ingen mulighed for kontakt og 250 pr. forening.

Jeg skrev en mail d. 5/9 vedr. at jeg følte det enromt misvisende at man skal betale 250kr PER opskrivning og da jeg havde afmeldt mig det hele igen efter maks 5 minutter og da skrev jeg en mail, da jeg simpelthen ikke har 500kr for at stå i kø til 2 boligere..
Jeg har intet hørt fra den mail, og jeg har ikke stået skrevet op overhovedet..

Jeg tænker at jeg har nemmere ved at komme i kontakt med selskabet via Trustpilot..

5. september 2025

Hej Frederikke

Vi har bedt om dine kontaktoplysninger gennem Trustpilot, men vi har desværre ikke modtaget dem. Vi har dog fundet din henvendelse til vores support og har forsøgt at kontakte dig den vej, men vi har desværre ikke hørt tilbage.

Som vi forklarer i mailen, vi naturligvis kede af, at du har haft svært ved at komme i kontakte med os, men din henvendelse blev lukket automatisk, da du angav, at du havde fundet løsningen i en af vores supportartikler. Derfor blev du ikke kontaktet i forbindelse med din henvendelse.

Det er en normal og kendt praksis især på andelsboligmarkedet, at man betaler et gebyr for at skrive sig på en venteliste. Waitly er en platform, hvorfra boligadministratorer/foreninger kan administrere deres ventelister, og hvor man som opskreven kan have et samlet overblik over de ventelister, hvor man er opskrevet.
I Waitly har vi derfor ikke indflydelse på, hvordan foreningerne prissætter ventelistegebyret. Al administration falder på administrator/forening, og vi hjælper blot med teknisk support, skulle der være behov for det.

I anmeldelsen, lyder det som om, at det er gebyrrene, som er en del af roden til din frustration og i mindre grad selve Waitly-platformen.
Vi beklager, hvis du ikke har fundet det tydeligt nok, at tilmeldingsgebyret gælder for de specifikke lister og altså ikke dækker flere lister på én gang.

I forhold til netop din sag, så har vi været inde og refundere de beløb, du har betalt, da du allerede har afmeldt dem kort tid efter tilmelding, som du også beskriver i din henvendelse til os.

Vi håber fortsat at høre tilbage fra dig, så vi kan forstå din oplevelse og få mest muligt ud af din feedback. Du kan altid kontakte os på mail: support@waitly.dk

Vi ønsker dig held og lykke med boligsøgningen.

Team Waitly😊

Svarede hurtigt og jeg fik det svar…

Svarede hurtigt og jeg fik det svar jeg manglede 😊

15. september 2025

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Det er dejlig at høre, at du hurtigt fik svar på dine spørgsmål. Vi forsøger altid at besvare henvendelser både hurtigt og grundigt.