De kwaliteit van de producten is goed. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar. De verzending is snel en netjes. Ook zijn er goede aanbiedingen. Prijs/kwaliteit verhouding is netjes
Virksomheden har svaret
ik had een pasjeshouder besteld en ontvangen en was zeer tevreden over de kwaliteit en vooral dat de pasjes daar wel zeer goed in bleven en er niet uit kwamen ook niet na schudden. ik had ook nog een... Se mere
Virksomheden har svaret
Vylento is a luxury accessory brand based in the Netherlands, renowned for its service and high-quality products. Founded with the vision of merging functionality and luxury to simplify everyday life, Vylento prioritizes the protection of your valuable belongings while striving to achieve the perfect balance between functionality and style. The result is accessories that have become indispensable for many. Protect your valuable possessions with Vylento and discover our blend of style and functionality.
Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sophie, de dame die mijn mail beantwoorde, ging meteen tot actie over om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Bij een bijkomende vraag kreeg ik prompt een antwoord. Pro-actief gedacht en alles opgelost. Super kordate en vriendelijke service !

Besvarelse fra Vylento
Na het retourneren van rwee teleurstellende merken cardholders ontving ik het Vylento mapje in prachtige verpakking die getuigde van geloof in eigen product!
Het beantwoordde helemaal aan mijn verwachting en ik gebruik het nu enkele weken met veel voldoening.

Besvarelse fra Vylento
Prachtige cardhouder, slim ingedeeld en toch klein. Pakket aanvankelijk kwijt, maar snel en correct opgelost! Zeer tevreden ook over de verleende service.

Besvarelse fra Vylento
Mooie en handige portemonnees, en lijkt vooralsnog van goede kwaliteit te zijn.
Klantenservice via whatsapp was snel, vriendelijk en heel behulpzaam.
Mooie cadeauverpakking ook!
Retourneren was niet nodig maar is wel gratis wat een goede service is.

Besvarelse fra Vylento
Ik had per abuis 2 portemonnees ontvangen. Mocht de 2e houden tegen betaling van 25% korting. Ga hem nu cadeau geven aan een vriendin!

Besvarelse fra Vylento
Goede snelle levering en snel in huis+goede klantenservice

Besvarelse fra Vylento
Fijn product. Alleen het stuk wat nu ruimte geeft voor 7 pasjes is bij mij nu deels verloren ruimte omdat met meerdere pasjes: ze er allemaal teglijk uit schieten, terwijl ik maar 1 wil gebruiken op die manier en niet steeds een stapeltje uit wil zoeken. Ik gebruik hem nu met drie pasjes, en daarvoor is ie ideaal omdat ie elders net nog ruimte heeft voor 2 andere pasjes. Verder vind ik hem ergmooi, ontzettend fijn dat ie vegan is en lijkt ie ook stevig; lang mee te kunnen.

Besvarelse fra Vylento
Snelle reactie op whatsapp, bestelling aangepast.

Besvarelse fra Vylento
Compacte portemonnee van mooi leer. Lijkt op die van De Concurrent, maar deze is ook voorzien van klein muntvakje met rits en (beperkte) ruimte voor briefgeld. Die combinatie zocht ik. Snelle levering. Al een poosje blij mee

Besvarelse fra Vylento
De klantenservice heeft mij via whatsapp geholpen met kiezen en had het de volgende dag al in huis. Bizarre kwaliteit voor de prijs!

Besvarelse fra Vylento
Super blij met mijn nieuwe pasjeshouder! Hele goede kwaliteit, en hij was de volgende dag bezorgd.

Besvarelse fra Vylento
Via de site mijn vraag via WhatsApp kunnen stellen.
Die werd vrijwel direct en tot mijn tevredenheid adequaat beantwoord.
Op basis daarvan heb ik een bestelling gedaan.
Daarnaast kreeg ik via WhatsApp van de service medewerker ook de levertijd door en dat het een brievenbus pakketje was.

Besvarelse fra Vylento
Goede klantenservice en snelle verzending

Besvarelse fra Vylento
Fijne pasjes houder van goed materiaal. Handig in het gebruik.

Besvarelse fra Vylento
Zeer fijn contact gehad via whatsapp, duidelijke communicatie en snelle reactie, oftewel geen half gedoe en gwn betrouwbaar.

Besvarelse fra Vylento
I saw your brand as an advertisement and it caught my attention, so I visited your website. I think your brand is focused on wallets, and its quality is what attracts people. The quality and elegance of the wallet, even in its packaging, increased my satisfaction. In addition, the wallet's versatility makes it very practical. It's simply perfect.:)

Besvarelse fra Vylento
Pakketje was zoek geraakt, bezorgd bij de (verkeerde) buren. Sophie van Vylento heeft zeer netjes geholpen, pakket uiteindelijk gevonden.

Besvarelse fra Vylento
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.