De kwaliteit van de producten is goed. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar. De verzending is snel en netjes. Ook zijn er goede aanbiedingen. Prijs/kwaliteit verhouding is netjes
Virksomheden har svaret
Sophie, de dame die mijn mail beantwoorde, ging meteen tot actie over om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Bij een bijkomende vraag kreeg ik prompt een antwoord. Pro-actief gedacht en alles... Se mere
Virksomheden har svaret
ik had een pasjeshouder besteld en ontvangen en was zeer tevreden over de kwaliteit en vooral dat de pasjes daar wel zeer goed in bleven en er niet uit kwamen ook niet na schudden. ik had ook nog een... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijn product. Alleen het stuk wat nu ruimte geeft voor 7 pasjes is bij mij nu deels verloren ruimte omdat met meerdere pasjes: ze er allemaal teglijk uit schieten, terwijl ik maar 1 wil gebruiken op d... Se mere
Virksomheden har svaret
Vylento is a luxury accessory brand based in the Netherlands, renowned for its service and high-quality products. Founded with the vision of merging functionality and luxury to simplify everyday life, Vylento prioritizes the protection of your valuable belongings while striving to achieve the perfect balance between functionality and style. The result is accessories that have become indispensable for many. Protect your valuable possessions with Vylento and discover our blend of style and functionality.
Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kwaliteit en handzaamheid is top!
Eenvoudig en betrouwbaar in gebruik.
Nette afwerking

Besvarelse fra Vylento
Cadeau gedaan aan mijn vriend. Product is supermooi verpakt en degelijke kwaliteit. Hij is erg blij mee. Nu ga ik er 1 bestellen als. Cadeau voor mijn zoon, dat zegt genoeg denk ik.

Besvarelse fra Vylento
ik had ook nog een tracker besteld en deze was niet naar mijn verwachting maar klantenservice heeft hier een retour label voor aangemaakt met snelle terugbetaling , top service

Gemakkelijk in gebruik
Kan alles in stoppen wat men nodig heeft
Goede kwaliteit

Besvarelse fra Vylento
Alles correct verlopen levering en werking.

Besvarelse fra Vylento
Snelle levering. Zeer tevreden over het.product. prima prijs-kwaliteit verhouding.

Besvarelse fra Vylento
Goede kwaliteit. Eerder al besteld en ik ben er nog steeds erg blij mee. Dus ook een perfect cadeau voor een ander . Daarbij is het ook nog eens prachtig verpakt wat het helemaal af maakt als geschenk.

Besvarelse fra Vylento
Topkwaliteit, en srvice. Het werd zlefs geleverd in een mooie cadeau doosje.

Besvarelse fra Vylento
Echt een betrokken partij, die nog moeite voor de klant doet. Van de bestelling tot levering. Reageert vlug op vragen en zijn menselijk. Een aanrader.

Mooi product, snelle levering,
Ik heb nu alles in een, top
Robert

Snelle levering, mooi verpakt
En een prachtige pasjeshouder met ritsje en vak voor cashgeld.

Besvarelse fra Vylento
Heb aangegeven geen nieuwsbrief of mail te willen ontvangen , vervolgens 5 / 6 aanbiedings mail wil u dit wilt u dat andere klanten bestelde ook enz. gewoon spammen en hinderlijk lastig vallen
minachting van de klant, voor mij NOOIT weer.
Ik heb aangegeven geen nieuwsbrief te willen ontvangen en nu probeert u de rollen om te draaien u stuurt meerdere mails en ik moet actie ondernemen om mij uit te schrijven?? dit is de omgekeerde wereld! ik had namelijk al aangegeven GEEN nieuwsbriefte willen ontvangen!

Besvarelse fra Vylento
Top product gekocht, stevig ontwerp en ziet er goed uit. Duidelijke website, goed geïnformeerd over order status, snelle levering en redelijke prijs.

Besvarelse fra Vylento
Ik heb 3 pasjeshouders en een paspoorthouder gekocht van Vylento. Het pakketje was heel snel binnen en het was mooi verpakt. Wel miste ik mijn paspoorthouder. Maar een paar uur nadat ik mijn pakketje had geopend, stuurde vylento mij een mail met daarin excuses en de optie om mijn geld terug te krijgen, of een gratis tracking card. Dit gebeurde heel snel en soepel. Ook is de kwaliteit van de pasjeshouder heel goed. Al met al een super ervaring met vylento gehad!

Besvarelse fra Vylento
De site is makkelijk en overzichtelijk. Het aanbod van spullen is niet heel ruim, wat het ook fijn maakt dat je niet te lang hoeft te zoeken. De afbeeldingen die bij de producten staan zijn erg fijn en staat een duidelijke uitleg bij waar de vakjes voor bedoelt zijn. Dat heeft mij een duidelijk beeld gegeven over het product en heeft ervoor gezorgd dat ik ze besteld heb. Het pakket zelf wordt luxe ingepakt en voelt echt als een cadeautje aan, ondanks dat je het zelf betaald ;) . De limited edition wordt verzorgd door een uitlegkaartje en staat zelfs vermeld welk nummer van de productie jij ontvangen hebt. Dit maakt het toch wat specialer. Beide zijn voorzien van een opbergzakje. De kwaliteit van zowel de limited edition als de normale pashouder voelen goed aan. Ondanks dat de pashouder klein en compact is kun je er toch veel in kwijt. Over het algemeen blij met het product! Misschien een leuke uitdaging voor jullie; Voeg wat meer vrouwelijke kleuren/ prints toe. Er is nu veel mannelijke- / donkere kleuren te vinden. Ideeën om het vrouwelijker te maken: paars-tint, (bordeaux) rood, (emerald) groen met stijl van slangen print of grijs marble/ steen achtig. Nogmaals ben ik zeer tevreden met jullie product! Keep up the good work!!