VVSPlus Anmeldelser 536

4,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 113 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser firmaets service for at være hurtig, effektiv og professionel, med mange der fremhæver den gode kommunikation og nemme bookingproces. Medarbejderne beskrives som venlige, grundige og fagligt dygtige, hvilket skaber tryghed og tilfredshed med det udførte arbejde. Mange forbrugere værdsætter, at aftaler overholdes, og at priserne er gennemskuelige uden skjulte udgifter. Dog var nogle kunder utilfredse med forsinkelser og manglende opfølgning, især vedrørende aftaler og tilbud, hvilket førte til spildt tid og frustration. Enkelte oplevede også problemer med prissætning, hvor tilbud blev anset for at være for høje, eller hvor der opstod uventede omkostninger og vandskader efter udført arbejde.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den professionelle, hurtige og effektive... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhævede medarbejdernes venlighed,... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om priser, hvor nogle roser fair og gennemsigtig prissætning uden skjulte... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle finder det super flot og perfekt i... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt, hvor nogle kunder rapporterer om nem og hurtig kontakt, især... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Alt fungerede upåklageligt. Vi har prøvet mange VVS'ere og har altid fornemmelsen af at blive snøret med irrelevante tillægsydelser, ekstra kørsel mm. Her fik vi en fast, rimelig pris. Montøren kom ti... Se mere

Vi har haft en virkelig god oplevelse med VVSPlus. Alt blev håndteret professionelt fra start til slut, og kommunikationen var helt i top. Jesper sørgede for en super projektstyring – han holdt os løb... Se mere

1. VVS-installatør

VVSPlus blev skabt ud fra ønsket om at gøre det nemmere og hurtigere at bestille en håndværker og få et håndværkertilbud. Alt for ofte mødes privatforbrugeren af langsommelig sagsbehandling og lange svartider hos håndværkerfirmaer. Denne tendens har vi gjort op med hos VVSPlus. Hos VVSPlus arbejder vi ud fra hurtigt, nemt og trygt: 24/7 adgang til vores bookingkalender - Tilbud inden for 24 timer på hverdage - I vores webshop er alle priser inklusive montering.

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

Virkelig god service👍

4. juli 2025

Kære Ingrid,

Hvor er det skønt at høre! Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🙏🏼

Firmaet overholdt alle aftaler

Firmaet overholdt alle aftaler - både mht. pris, tidspunkter og kvalitet.

God oplevelse

11. juni 2025

Kære Verner,

Tak for din tilbagemelding – den varmer!
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at alt gik som aftalt.

Tusind tak fordi du valgte os!

hele VVSPlus teamet / Caroline

En venlig

En venlig, kompetent og hurtig vejledning i forbindelse med bestilling og en lige så god oplevelse ved montering 2 dage efter bestilling 👍👍

3. juli 2025

Kære Mogens,

Hvor er det bare dejligt at læse!
Vi er virkelig glade for, at du følte dig godt hjulpet hele vejen – og at vi kunne være der hurtigt, da du havde brug for det. Sådan en tilbagemelding gør vores dag!

hele VVSPlus teamet / Caroline

Hurtig tilbagemelding og tilbud på…

Hurtig tilbagemelding og tilbud på opgave.
Flot og fair pris
De sødeste medarbejdere som monterede vores nye toilet.

27. juni 2025

Kære Sanne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt – og hvor er det dejligt at høre, at vores montør har sat et godt indtryk.

Rigtig god sommer ☀️

De bedste hilsner,

Pas på VVSPlus, Facade frima

Jeg havde et utæt vandrør i min kælder som gerne skulle skiftes lidt hurtigt, så jeg kontaktede VVSPlus som kunne lave det inden for en acceptabel tid.

Der blev taget billeder af det der skulle skiftes og alt gik fint og nemt og fik et tilbud på omkring 6000 kr.
Det synes jeg måske var lidt meget for hvad de vurderede til 3 timers arbejde, så jeg ringe og spurgte om de måske ville kigge på tilbuddet igen.

Jeg fortalte at jeg selv kunne lukke for vandet og tappe det af for at spare noget tid og det gav han mig ret i og at så skulle jeg selvfølgelig ikke betale for det og at det ville blive fjernet for tilbuddet.
Han sagde dog at han ikke kunne nå at lave et nyt tilbud til mig inden den aftalte dag hvor de skulle komme skifte vandrøret, så jeg skulle acceptere tilbuddet ellers kunne jeg ikke få lov til at beholde min tid, men at han nok skulle lave tilbuddet om når reparationen var udført.
Jeg accepterede tilbuddet i god tro og der efter gik alt ned af bakke.
På dagen kom der en VVS'er fra et helt andet firma end VVSPlus der skulle udfører reparationen.
Han kom langt før aftalt tid så jeg var ikke hjemme og han havde ingen reservedele med.
Han tog de samme billeder som jeg havde sendt til VVSPlus og kørte ud og hentede reservedele med besked om at han ville komme tilbage og at det ville tage 3 timer.
Da han kom tilbage gik han fint i gang og udførte reparationen på 2 timer og alt var fint og tæt igen.

Dagen efter fik jeg regningen på det fulde beløb, med beskeden om at jeg jo havde accepterede tilbuddet og at de aldrig havde lovet noget nedslag i pris og at det med at lukke for vandet og tappe det af jo var en meget lille del af tilbuddet.

Da jeg spurgte ind til hvorfor det var den lokale VVS'er og ikke dem selv der kom og udførte reparationen, kom der et var vævende svar og da jeg spurgte ind til om de bare er sådan et "facade firma" blev han helt stille og sluttede samtale med at han ville se på tilbuddet igen når han havde fået timerne indberette fra ham der havde udført reparationen.

Der gik det om for mig at VVSPlus bare er et facade firma der sælger VVS reparationer til deres kunder og får andre VVS'er firmaer til at udfører arbejdet for dem.
Så PAS PÅ og brug aldrig VVSPlus.
Ring i stedet til din lokale VVS'er og tal med ham.
Det er alligevel ham der kommer og laver det i sidste ende.

11. juli 2025

Kære Christian,

Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne starte med at slå fast, at vi aldrig fakturerer mere end det tilbud, som kunden på forhånd har accepteret skriftligt – heller ikke selvom opgaven skulle vise sig at tage længere tid end estimeret. Det er netop en af fordelene ved faste tilbud: De giver tryghed og forudsigelighed, så ansvaret og risikoen ligger hos os – ikke hos kunden.

Når man accepterer en tilbudssag, er det ikke muligt at få en detaljeret udspecificeret faktura på timer og materialer. Ønsker man det, anbefaler vi, at opgaven udføres på medgået tid og materialer i stedet. Dette skal dog aftales inden arbejdet påbegyndes. I dit tilfælde blev opgaven løst lidt hurtigere end forventet, men omvendt ser vi også opgaver, hvor vi bruger mere tid og materialer end beregnet – Men den udgift ligger altid hos os. Det vigtigste for os er, at prisen er kendt og fast for kunden inden arbejdet går i gang.

Vi vil også gerne bekræfte, at du fik et nedslag i prisen på 500 kr. som anerkendelse for, at du selv havde tappet installationen af – selvom det i denne opgave ikke udgjorde nogen større del af det arbejde som skulle laves.

Med hensyn til, hvem der udførte opgaven: VVSPlus samarbejder med udvalgte autoriserede VVS-partnere over hele landet – det er tydeligt oplyst på vores hjemmeside. Det gør vi for at kunne sikre hurtig service og lokal tilstedeværelse, men det er altid VVSPlus, der står med det overordnede ansvar for kvalitet og garanti.

Vi tager naturligvis din feedback til efterretning og arbejder løbende på at forbedre både kommunikation og oplevelse. Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker en opfølgning.

Mvh. VVSPlus / Caroline

Hurtigt og kompetent

Fik et tilbud som indeholdt alle elementer . Og det holdt ved leveringen.

26. juni 2025

Kære Poul,

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at tilbuddet levede op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte os – og du er altid velkommen igen!

Fra hele VVSPlus teamet / Caroline

Nem, hurtig og professionel VVS-hjælp

Hele forløbet gik nemt og gnidningsfrit – lige fra online booking, til punktligt fremmøde og professionelt udført arbejde. VVS’eren sørgede for en sikker og pæn tilslutning af mit gaskomfur, og alt blev udført med stor omhu og faglighed. Det var tydeligt, at jeg var i trygge hænder hele vejen igennem. Jeg kan helt klart anbefale dem til andre – og vil bestemt bruge dem igen, hvis behovet opstår

19. juni 2025

Kære Ina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at hele forløbet levede op til dine forventninger – fra den nemme online booking til det punktlige fremmøde og det professionelle arbejde. Det betyder meget for os, at du følte dig i trygge hænder, og at arbejdet med gaskomfuret blev udført med omhu og høj faglighed.

Din anbefaling varmer, og vi står selvfølgelig klar, hvis du får brug for os igen!

Effektive

Effektive, professionelle og meget hjælpsomme.

25. juni 2025

Kære Saadia,

Tusind tak for de fine ord!
Vi er glade for at høre, at du oplevede os som både effektive, professionelle og hjælpsomme – det er netop sådan, vi gerne vil være.

Har du brug for os igen, er du altid velkommen til at kontakte os!

Rigtig god sommer ☀️

De bedste hilsner,
Teamet hos VVSPlus / Caroline

Pristilbud helt ude i skoven

Bad via VVS Plus hjemmeside om tilbud på udskiftning af 110 liter Metro elvandvarmer. Pris uden nogen form for udspecifikation: kr. 18200.-!!!

Sådan en vandvarmer kan købes af alle for kr.6300.-. Indkøbspris for VVS firmaer er selvfølgelig endnu mindre. En hurtig hovedregning viser altså at VVS Plus minimum ville have hele kr.12000.- alene for udskiftningen!

Ved forespørgsel på denne i mine øjne vanvittige pris, om de mon ikke havde lavet en kalkulationsfejl var svaret: nej for der skulle jo bruges ekstra materiale til ny rørføring (foto af installationen havde jeg tilsendt) OG der skulle desuden 2 mand til arbejdet og så var der jo kørsel og husleje og bla bla..

Fortalte jeg havde fået tilbud fra andet stort og seriøst firma på blot kr. 8431.- plus moms. Jamen jeg skulle så jo lige være opmærksom på ekstra materialer som mange ikke medtog i deres tilbud var svaret.

Og jo jeg fik udskiftet til de kr.8431.- plus moms og der var ikke brug for hverken ekstra materialer eller 2 mand til opgaven fra dette firma. Kun 1 meget venlig montør! Så godt råd modtag altid flere tilbud på det arbejde man skal have udført.

10. april 2025

Hej Ole.
Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores tilbudsgivning, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback.

Vi vil dog gerne knytte et par bemærkninger til din anmeldelse:

Tilbuddet blev sendt inden for 24 timer, og vi har svaret dig høfligt og hurtigt gennem hele dialogen. Det er vigtigt for os at være tilgængelige og professionelle – også når vi ikke er enige.

Prisen på vandvarmeren:
Vi forstår, at man som kunde kan finde en lavere pris online. Det tilbud, du nævner på 6.300 kr., er typisk en privat netpris, ikke en montørpris med garanti, rådgivning og ansvar. Vi får ikke nødvendigvis produktet billigere – og selv hvis vi gjorde, er det ikke alene produktprisen, der afgør en installationspris.

To mand på opgaven:
Ifølge arbejdsmiljøreglerne må vores montører ikke håndtere tunge løft alene, og en 80 liters beholder vejer typisk over 50 kg.

Det er vores ansvar som arbejdsgiver at sikre, at montørerne ikke belastes unødigt – og det tager vi alvorligt.

At én person hos en anden aktør har udført arbejdet alene, ændrer ikke på vores ansvar.

Valgfrihed og gennemsigtighed:
Vi respekterer fuldt ud, at du har valgt en anden leverandør og fået udført arbejdet til en lavere pris. Det glæder os, at du er tilfreds med det arbejde, du fik udført.

Men at give 1 stjerne alene baseret på en pris, du ikke ønskede at acceptere, oplever vi som hårdt – især da vi ikke har udført noget arbejde eller begået fejl.

Hos VVSPlus gør vi os umage med hurtig respons, høj faglighed og sikre arbejdsforhold – også selvom det betyder, at vi nogle gange ikke er de billigste.

Mvh. VVSPlus / Louise

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Jeg fik et tilbud som levede op til det jeg forventede. Vi planlagde en dag VVSPlus kom og opgaven blev løst. Jeg ringer gerne igen næste gang jeg får brug for VVS hjælp :)

3. juni 2025

Kære Jeanette
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊

Det betyder meget for os, at du fik en god oplevelse, hvor både tilbud og udførelse levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang du får brug for os 💚

Venlig VVS person

Venlig VVS person - god information.

17. juni 2025

Kære Lise
Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os, at du oplevede venlig service og god information – lige som det skal være.

Dbh. VVSPlus teamet

Alt i alt en super 5-stjernet oplevelse!

Skulle bruge el- og vvs-attester ifm salg af andelsbolig - og det spillede bare! Det var supernemt at bestille. Håndværkeren var enormt flink og grundig - og attesterne kom som han lovede indenfor 48 timer. Alt i alt en super 5-stjernet oplevelse.

17. juni 2025

Kære Mads
Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at det hele spillede – fra nem bestilling til levering af attesterne.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt klapper i forbindelse med boligsalg, så det glæder os, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem.

DBH. VVSplus teamet

Meget hurtig udførsel af opgaven

Meget hurtig udførsel af opgaven. Der var et par mindre kosmetiske ting efter første besøg. Kontaktede firmaet og allerede dagen efter blev det udbedret - nu med et virkelig pænt resultat. Vi er i hvert fald yderst tilfredse med VVS Plus - dem vil vi benytte fremover.

30. april 2025

Kære Lene
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os, at opgaven blev løst hurtigt – og at vi fik rettet de små detaljer med det samme, så resultatet blev helt, som det skulle være.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og glæder os til at hjælpe jer igen fremover 💚

Dbh. VVSPlus teamet / Louise

Venlig og hurtig betjening og meget…

Venlig og hurtig betjening og meget rimelige priser, vi er meget tilfredse

5. maj 2025

Kære Susanne
Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os, at I har oplevet venlig og hurtig betjening samt rimelige priser – vi gør os umage for, at det hele skal hænge sammen.

Vi håber at se jer i VVSPlus igen en anden god gang.

God og pålidelig leverance

28. april 2025

Kære Claus
Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for, at du oplevede en god og pålidelig leverance – præcis som det skal være.
Du er altid velkommen hos os igen 💚

BUUR er et godt firma

BUUR er hurtig og effektiv

1. april 2025

Kære Helle
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at du oplevede både hurtig og effektiv service. Vi står altid klar, hvis du får brug for os igen 💚

Rigtig fin service

Rigtig fin service også efterfølgende med opfølgning og svar på spørgsmål:)

1. marts 2025

Kære Amanda
Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os, at du har oplevet en god service hele vejen – både under og efter opgaven.

Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar til at svare på spørgsmål 💚

Mvh. VVSPlus / Louise

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, god ekspertise
God opleves

30. april 2025

Kære Henrik
Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse og har mærket både vores service og ekspertise.

Vi står altid klar til at hjælpe igen 💚

Toilettet løber ikke mere

Fik skiftet indmaden til en indbygget toilet cisterne. Flink håndværker og godt udført arbejde i overensstemmelse med det tilbud jeg modtog :)

8. maj 2025

Kære Jarl
Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for, at arbejdet med cisternen blev udført som aftalt – og at du havde en god oplevelse med vores håndværker.

Det betyder meget for os, at både kvalitet og tillid går hånd i hånd.