Hele forløbet gik nemt og gnidningsfrit – lige fra online booking, til punktligt fremmøde og professionelt udført arbejde. VVS’eren sørgede for en sikker og pæn tilslutning af mit gaskomfur, og alt bl... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
VVSPlus blev skabt ud fra ønsket om at gøre det nemmere og hurtigere at bestille en håndværker og få et håndværkertilbud. Alt for ofte mødes privatforbrugeren af langsommelig sagsbehandling og lange svartider hos håndværkerfirmaer. Denne tendens har vi gjort op med hos VVSPlus. Hos VVSPlus arbejder vi ud fra hurtigt, nemt og trygt: 24/7 adgang til vores bookingkalender - Tilbud inden for 24 timer på hverdage - I vores webshop er alle priser inklusive montering.
Park Allé 350 A, 2605, Brøndby, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
VVS Plus tilbyder produkter til en overkommelig pris. De er kvalificerede, professionelle og leverer god service – og netop servicen spiller en vigtig rolle. Jeg måtte benytte reklamationsretten på en vare og efter en venlig og imødekommende e-mailkorrespondance blev sagen løst. Jeg kan varmt anbefale VVS Plus. Jeg giver 4 stjerner, da der altid er plads til yderligere forbedring.

Fin og hurtig service.
Kom til aftalt tid og fik skiftet mit toilet og tog det gamle retur. Selvom det drillede en anelse, så holdt prisen og ingen ekstra tillæg for noget som helst. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra VVSPlus
God og venlig service. Solidt og pænt arbejde. For at få 5 stjerner skal der dog støvsuges grundigere efter endt arbejde 😉 Det til trods vil jeg dog stadigvæk anbefale dem!

Besvarelse fra VVSPlus
Klar og tydelig kommunikation under hele forløbet.
Var hurtige til at kunne udføre opgaven.
Selvbetjening og booking af tid var super nemt.
Imødekommende og professionel medarbejder der dukkede op på det aftalte tidspunkt.

Besvarelse fra VVSPlus
Den første vvs der kom til opgaven kunne ikke løse den , men 2 dage efter kom en yderst kompetent medarbejder, der ordnede resten af opgaven 👍🤗

Besvarelse fra VVSPlus
Der blev godt nok fundet 2 fejl, fra da køkkenet og toilettet blev sat i stand for 21 år siden, MEN servicen og kvaliteten er helt i top. Kan kun anbefale 😁

Dygtige og hurtige!
God pris og super kundeservice 👌

Besvarelse fra VVSPlus
Nyt armatur, bestilte online, blev kontaktet hurtigt med tilbud. på trods af opgaven nok blev lidt større end antaget, de holdte prisen og blev til opgaven var færdig - Kan varmt anbefales

Besvarelse fra VVSPlus
Vi har netop fået installeret en Quooker.
Vi har været særdeles tilfreds med hele forløbet helt fra start til slut.
De er super fleksible, leverer varen til tiden, har en super kort leveringstid på produktet, svare hurtig på forespørgsler.
Er super professionelle og til den rigtige pris

Besvarelse fra VVSPlus
Jeg har fået installeret et nyt toilet og er meget tilfreds med forløbet og resultatet.

Besvarelse fra VVSPlus
Hurtigt og professionel arbejde, sympatiske mennesker

Besvarelse fra VVSPlus
Upåklagelig service og god fleksibilitet! Hurtig respons og holder aftalerne.

Besvarelse fra VVSPlus
Meget fin service. Professionel og meget hjælpsom.

Besvarelse fra VVSPlus
Michael hjalp mig med, god information, og vi skiftede spor. Som nok skal blive en god løsning.

Besvarelse fra VVSPlus
Meget hurtigt tilbud. Veludført arbejde til tiden og den aftalte pris.

Virkelig god service😃👍
Hurtig og effektiv kontakt,.. ringede mandag og onsdag formiddag var vores nye toilet sat op😃👍
alt er smukt og veludført og fungerer perfekt 😀👍