Super imødekommende service med blik for at kunden også kan have behov for tilbud på andre opgaver. Ved indhentning af tilbuddet fik jeg derfor også booket hhv. en VVS'er og en tømmer. Alle kommer sam... Se mere

1. VVS-installatør

Om VVS-pris.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer 15 hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

2,4

Under middel

Ikke imponerende

Hurtig respons og kontatk fra vvs-pris. MEN - har efter tre uger og en telefonisk rykker endnu ikke modtaget det lovede tilbud. Utilfredsstillende da jeg både har brugt tid på at formulere, hvad vi havde brug for tilbud til og brugt tid på at vise en håndværker rundt og forklare/diskutere med ham, hvad tilbuddet skulle omfatte. Så spildte timer, en del venten og intet tilbud.

29. august 2014

Kære Susanne,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Da god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede hurtig respons på din henvendelse.

Vores gratis service beror udelukkende på at etablere den indledende kontakt mellem kunde og fagmand, hvorfor vi er kede af at høre, at fagmanden ikke har overholdt sin del af aftalen ved ikke at fremsende tilbuddet.

Vi har d.d. kontaktet fagmanden vedr. dette og forventer derfor, at i hører fra ham snarest.

Vi ønsker jer held og lykke med projektet.

Plads til forbedringer

Forholdsvis hurtig reaktion på forespørgsel - men ikke så meget fleksibilitet ift rendezvous.

18. juli 2014

Kære Simon,

Vi er glade for at erfare, at du har gjort brug af vores gratis service og derigennem fået etableret et møde med en fagmand, samt at du oplevede en hurtig respons på din henvendelse.

Vi er dog kede af, at du ikke har uddybet hvad du mener i forhold til den manglende fleksibilitet, således at vi havde mulighed for at besvare dette.

Vi håber, at du får et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 29/08-14.

Hmmm, flinke men...

Jeg fik i og for sig en imødekommende behandling, da jeg blev kontaktet af VVS- pris . Jeg gjorde opmærksom på at jeg trods lovning på modsatte aldrig havde fået et prisoverslag , det lovede man at sende. Det skete ikke. Der blev etableret et par møder med henh. Murer og vvs'er. VVV' seren annullerede en uge før aftalte møde og mureren annullerede dagen før mødet. Så alt i alt har jeg fået absolut intet ud af min henvendelse til VVV-pris.

31. marts 2014

Kære Susanne,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har gjort brug af vores gratis service og derigennem fået aftalt et møde med hhv. en murer og en vvs’er. Vi er lidt uforstående overfor, at du ikke har modtaget prisoverslaget, da denne er en elektronisk beregning der fremsendes automatisk. Du kan risikere at prisoverslaget, afhængig af indstillingerne på din mail, kan ende i dit spamfilter. Vi vil dog ikke udelukke, at der kan være sket en fejl, hvilket vi selvfølgelig vil følge op på.

Da vi er en servicevirksomhed, beror vores service udelukkende på at etablere den indledende kontakt mellem kunde og fagmand. Det er derfor beklageligt at begge fagmænd ikke overholder deres del af aftalen og møder op til aftalen d. 01/04-14.

Maria, Support
vvs-pris.dk

God service og vejledning om mit projekt

Dejligt med lidt hjælp til at komme igang hvis man som jeg ikke har så meget forstand på VVS

18. marts 2014

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til denne.
De meget flotte fem stjerner er værdsatte, og vi er glade for, at du har oplevet god service. Da vi er en servicevirksomhed, er god service i højsædet, og din feedback er derfor af stor betydning for os.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 26/03-14.

Såfremt der er andre projekter, vi kan være behjælpelige med i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os.

vvs-pris.dk

God forklaring og hurtig betjening

Det var en rigtig god betjening og han gjorde hvad han kunne for en hurtig løsning. Det eneste minus var tidspunktet han ringede på, da ungerne var på vej i seng. Han fortjener en :-)

8. januar 2014

Kære Rikke,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid hertil.
Vi er glade for, at i har gjort brug af vores gratis service, samt at I fik aftalt et møde med en fagmand.
Vi beklager det uhensigtsmæssige opkaldstidspunkt, men håber at I til gengæld havde et godt møde med fagmanden d. 10/01-14.

Hurtigt og effektivt

Jeg fik hurtigt svar retur via hjemmesiden og dagen efter blev jeg kontaktet af
en fra VVS-pris.dk der sørgede for at sætte et møde istand med en lokal VVS'er.
Meget fint !
Ole..

11. december 2013

Kære Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at uddybe denne.
Da vi er en servicevirksomhed, er din feedback af stor betydning for os, og de fem stjerner er meget værdsat.
Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vvs-pris.dk, og vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 03/01-14.

Ringe service

Bliver ringet op af VVS en halv time før aftalte møde, hvor han gør det klart at han egenligt ikke har lyst til at give et tilbud på opgaven om total renovering af badeværelse.
Virkelig ringe service

22. oktober 2013

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.
Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse med fagmanden, det er selvfølgelig ikke acceptabelt.
Da vi er en servicevirksomhed, er god service i højsædet hos os. Dog beror vores gratis service udelukkende på at etablere den indledende kontakt mellem kunde og fagmand. Det er derfor beklageligt, at fagmanden ikke overholder sin del af aftalen. Jeg kan informere dig om, at vi ikke længere samarbejder med omtalte fagmand.
Vi håber, at vi i fremtiden kan være dig behjælpelig andre projekter.

Maria, Support

VVS-pris ingen problemer

Jeg vil uden forbehold anbefale dette produkt. Fra jeg henvendte mig på nettet til arbejdet var udført gik der ikke mere end et par uger. VVS-pris virkede professionelle og faciliterede kontakten til fagmanden uden problemer.

6. juni 2013

Kære Thomas,

tak for den flotte anmeldelse samt de rosende ord i forbindelse med vores service. Vi er glade for at høre om den effektive proces i forbindelse med vores service.
Vi er endvidere glade for at høre at du benyttede dig af det tilbud som fagmanden udarbejdede til dig i forbindelse med mødet d. 21.05.

Såfremt der er andre projekter vi kan være behjælpelige med, er du velkommen til at kontakte os.

hurtig og nemt

.... og jeg fik en idé om en cirka pris på mit projekt, samt en kontakt til en installatør :-)

Prisen var dog sat lidt for højt, men efter samtale med den forslåede installatør, fandt vi den endelige pris på projektet. (ca 20% lavere end det estimerede).

4. juni 2013

Kære Jørgen,

tak for den fine anmeldelse samt de fire stjerner. Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med terrassepris.dk. Ved at benytte vores prisberegner gives blot en vejledende pris og det er først når fagmanden kommer ud og besigtiger opgaven at der kan udarbejdes et mere konkret tilbud. Vi er glade for at høre at du fik et tilbud som lå under den vejledende pris.

Du ønskes held og lykke med projektet.

Service minded telefon opkald

Efter jeg havde bedt om tilbud på nettet, blev jeg høfligt ringet op og tilbudt besøg for at få bedre tilrettet tilbud - fin service so far. Håber det holder ved hele vejen.

Kære Marie,

tak for de fire stjerner samt de pæne ord i forbindelse med vores service. Da service netop er i højsædet hos os, værdsætter vi din feedback. Vi håber at du havde et godt møde med blikkenslageren d. 03.06.

Mvh Stine, Support

Fin snak

Havde en god snak med vvs-pris.dk, omkring muligheden for et uforpligtende tilbud på udskiftning af fyr og varmtvandsbeholder

Kære Rune,

tak for den fine anmeldelse samt de positive ord i forbindelse med vores serviceopkald. Vi er glade for at høre om den gode oplevelse du havde med vvs-pris.dk. Vi bestræber os på at give vor kunder den bedste service, via kyndig vejledning samt en behagelig dialog. Vi håber at du havde et godt og givende møde med fagmanden d. 31.05.

Lige lovlig salgsorienteret

Der er forskel på at drøfte 6-cifrede ombygningsprojekter og på at sælge en avis. Lidt mere tilbagelænet faglighed og lidt mindre "samba-løve på call-centeret" ville have hjulpet min oplevelse på vej, men ellers høflig betjening og hurtig melding på hvad der kan og ikke kan lade sig gøre.

Kære Ole,

tak for anmeldelsen samt at du tog dig tid til denne. Vi er kede af at høre at du følte at servicearbejderens "samba-løve" var for dominerende under jeres dialog. Dette er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give vores kunder. Vi vil derfor tage dette til efterretning og tage en snak med den omtalte servicearbejder. Vi er dog glade for at du alligevel benyttede dig af vores service og vi håber at du havde et behageligt møde med fagmanden d. 12.06.

vvs-pris.dk

God service, utrolig sød kvindelig medarbejder

Jeg ringede for at få et tilbud på installering af en vask og fik fat i en utrolig sød kvindelig medarbejder, lettere distræt da det var hendes første dag. Alt skal jo helst gå så hurtigt nu om dage og hun virkede stresset over ikke at kunne gøre alt rigtigt med det samme og undskyldte mange gange. Det havde hun slet ikke behøvet, for selvom samtalen måske tog en kende mere af min dyrebare tid end forventet, var det en rigtig god oplevelse. Nu har jeg ikke haft besøg endnu så kender ikke enden på historien, men som det er nu, vil jeg bestemt anbefale Vvs-pris.dk.

20. maj 2013

Kære Ingeborg,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og tsk fordi du tog dig tid til at uddybe den. Også tusind tak for de 4 stjerner, dem værdsætter vi meget højt, da vi bestræber os på at have tilfredse og glade kunder.

Vi er glade for at høre at din oplevelse med vvs-pris.dk har været rigtig god og tak for din anbefaling til andre. Al opstart er naturligvis udfordrende og alene at tale med kunder telefonisk kan være stressende for nogen. Omtalte medarbejder er fortsat hos os, og vi er meget glade for hende - hun får naturligvis dine rosende ord at vide.

Vi håber du får et rigtig godt møde med fagmanden og du ønskes held og lykke med projektet. Lad gerne høre fra dig igen, såfremt vi i fremtiden kan være dig behjælpelig med andre projekter.

Louise, Support

Fik aldrig et tilbud

vvs manden kom som aftalt, men der kom aldrig et tilbud, så værdien er meget ringe for vvs-pris.dk og særdeles kunden.

23. april 2013

Kære Jens,

Tak fordi du tog dig tid til at foretage en anmeldelse. Vi er dog rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse af vvs-pris.dk qua manglende tilbudsgivning fra vores samarbejdspartner!
Med Vvs-pris.dk kan du få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en lokal håndværker. I dette tilfælde blev der af Vvs-pris.dk etableret et møde til afholdelse d. 22/2-13 kl. 7.00. Vi står for at arrangere den første kontakt mellem dig og en vvs´er der er interesseret i opgaven. At denne efter afholdt møde ikke overholder aftalen omkring tilbudsgivning er yderst beklageligt og absolut ikke acceptabelt.
Vi kan kun beklage på vegne af omtalte vvs´er og tage et fortsat samarbejde kraftigt op til overvejelse. Til din orientering er fagmanden informeret om din utilfredshed, hvorfor du bør forvente et tilbud fra denne snarest.

Stine, Support
Vvs-pris.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (36 anmeldelser)