Super imødekommende service med blik for at kunden også kan have behov for tilbud på andre opgaver. Ved indhentning af tilbuddet fik jeg derfor også booket hhv. en VVS'er og en tømmer. Alle kommer sam... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Danmark
Hurtig respons og kontatk fra vvs-pris. MEN - har efter tre uger og en telefonisk rykker endnu ikke modtaget det lovede tilbud. Utilfredsstillende da jeg både har brugt tid på at formulere, hvad vi havde brug for tilbud til og brugt tid på at vise en håndværker rundt og forklare/diskutere med ham, hvad tilbuddet skulle omfatte. Så spildte timer, en del venten og intet tilbud.

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Forholdsvis hurtig reaktion på forespørgsel - men ikke så meget fleksibilitet ift rendezvous.

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Jeg fik i og for sig en imødekommende behandling, da jeg blev kontaktet af VVS- pris . Jeg gjorde opmærksom på at jeg trods lovning på modsatte aldrig havde fået et prisoverslag , det lovede man at sende. Det skete ikke. Der blev etableret et par møder med henh. Murer og vvs'er. VVV' seren annullerede en uge før aftalte møde og mureren annullerede dagen før mødet. Så alt i alt har jeg fået absolut intet ud af min henvendelse til VVV-pris.

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Dejligt med lidt hjælp til at komme igang hvis man som jeg ikke har så meget forstand på VVS

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Det var en rigtig god betjening og han gjorde hvad han kunne for en hurtig løsning. Det eneste minus var tidspunktet han ringede på, da ungerne var på vej i seng. Han fortjener en :-)

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Jeg fik hurtigt svar retur via hjemmesiden og dagen efter blev jeg kontaktet af
en fra VVS-pris.dk der sørgede for at sætte et møde istand med en lokal VVS'er.
Meget fint !
Ole..

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Bliver ringet op af VVS en halv time før aftalte møde, hvor han gør det klart at han egenligt ikke har lyst til at give et tilbud på opgaven om total renovering af badeværelse.
Virkelig ringe service

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Jeg vil uden forbehold anbefale dette produkt. Fra jeg henvendte mig på nettet til arbejdet var udført gik der ikke mere end et par uger. VVS-pris virkede professionelle og faciliterede kontakten til fagmanden uden problemer.

Besvarelse fra VVS-pris.dk
.... og jeg fik en idé om en cirka pris på mit projekt, samt en kontakt til en installatør :-)
Prisen var dog sat lidt for højt, men efter samtale med den forslåede installatør, fandt vi den endelige pris på projektet. (ca 20% lavere end det estimerede).

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Efter jeg havde bedt om tilbud på nettet, blev jeg høfligt ringet op og tilbudt besøg for at få bedre tilrettet tilbud - fin service so far. Håber det holder ved hele vejen.

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Havde en god snak med vvs-pris.dk, omkring muligheden for et uforpligtende tilbud på udskiftning af fyr og varmtvandsbeholder

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Der er forskel på at drøfte 6-cifrede ombygningsprojekter og på at sælge en avis. Lidt mere tilbagelænet faglighed og lidt mindre "samba-løve på call-centeret" ville have hjulpet min oplevelse på vej, men ellers høflig betjening og hurtig melding på hvad der kan og ikke kan lade sig gøre.

Besvarelse fra VVS-pris.dk
Jeg ringede for at få et tilbud på installering af en vask og fik fat i en utrolig sød kvindelig medarbejder, lettere distræt da det var hendes første dag. Alt skal jo helst gå så hurtigt nu om dage og hun virkede stresset over ikke at kunne gøre alt rigtigt med det samme og undskyldte mange gange. Det havde hun slet ikke behøvet, for selvom samtalen måske tog en kende mere af min dyrebare tid end forventet, var det en rigtig god oplevelse. Nu har jeg ikke haft besøg endnu så kender ikke enden på historien, men som det er nu, vil jeg bestemt anbefale Vvs-pris.dk.

Besvarelse fra VVS-pris.dk
vvs manden kom som aftalt, men der kom aldrig et tilbud, så værdien er meget ringe for vvs-pris.dk og særdeles kunden.