Hurtig respons og kontatk fra vvs-pris. MEN - har efter tre uger og en telefonisk rykker endnu ikke modtaget det lovede tilbud. Utilfredsstillende da jeg både har brugt tid på at formulere, hvad vi ha... Se mere

Jeg ringede for at få et tilbud på installering af en vask og fik fat i en utrolig sød kvindelig medarbejder, lettere distræt da det var hendes første dag. Alt skal jo helst gå så hurtigt nu om dage o... Se mere

Jeg fik i og for sig en imødekommende behandling, da jeg blev kontaktet af VVS- pris . Jeg gjorde opmærksom på at jeg trods lovning på modsatte aldrig havde fået et prisoverslag , det lovede man at... Se mere

1. VVS-installatør

Om VVS-pris.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer 15 hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

2,4

Under middel

Virker ikke

Virker ikke. Udfyldte det hele på hjemmesiden. Det skete: Intet.
(For sent nu. Jeg har fundet ud af det. Så jeg vil ikke kontaktes)

27. november 2018

OK service

God service til at finde et tilbud på VVS så man ikke selv skal hente en masse tilbud

22. marts 2017

Besvarelse fra VVS-pris.dk

Hej Peter, tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god serviceoplevelse hos os.

Rigtig god dag til dig.

Mvh Claudia, support
VVS-pris.dk

Fin og hurtig support

Fin og hurtig service og rådgivning.

7. juni 2016

Besvarelse fra VVS-pris.dk

Hej Thomas, tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Vvs-pris.dk

God opfølgning på tidligere henvendelse.

Meget fleksibel og fin til at følge op.

6. juni 2016

Besvarelse fra VVS-pris.dk

Hej Frederik, tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har oplevet god opfølgning og fleksibilitet.

Det var ok

Høflig. Og dygtig til at forhandle

8. marts 2016

Besvarelse fra VVS-pris.dk

Hej Helle, tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på de fire stjerner.

Vvs-pris.dk

Indhentning af tilbud på facaderenovering

Super imødekommende service med blik for at kunden også kan have behov for tilbud på andre opgaver. Ved indhentning af tilbuddet fik jeg derfor også booket hhv. en VVS'er og en tømmer. Alle kommer samme dag med 1/2 times mellemrum.

30. december 2015

Besvarelse fra VVS-pris.dk

Hej Thomas, tak for din anmeldelse.

Jeg er meget glad for, at du oplevede vores servicemedarbejder som super imødekommende.

Fin og god service

En god oplevelse

18. december 2015

Besvarelse fra VVS-pris.dk

Hej Tage, tak for din anmeldelse.

Dejligt at du havde en god oplevelse.

Vvs-pris.dk

vedholdende og svær at slippe af med.

Meget larm i baggrunden og sælger hørte slet ikke efter hvad jeg sagde.

20. oktober 2015

Hej Kim,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har valgt at benytte dig af vores formidlingsservice, vvs-pris.dk. Dog er vi kede af at høre, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende, samt at du har oplevet larm i baggrunden, da du har talt med vores medarbejder.
Da det er vores servicemedarbejderes vigtigste opgave, at give dig som kunde en god oplevelse, og i den forbindelse naturligvis lytte til dine behov, vil jeg selvfølgelig gå videre med dine oplysninger til vores servicechef, der vil sørge for at følge op på dette.

Jeg kan se i vores system at møderne efterfølgende er blevet aflyst. Såfremt at projektet bliver aktuelt igen, eller du har et andet projekt, du ønsker vores formidlingsservices hjælp til, er du altid velkommen til at benytte dig af vores hjemmeside på ny.

Forkert dato.

De ringer flere gange efter jeg laver en aftale med dem og har ikke styr på at de har talt med mig flere gange samme dag. I den første samtale aftalte vi over telefonen at den kommende mandag ville der komme en vvs ud og kigge på opgaven. Men da jeg så modtager sms/mail ser jeg det er 14 dage efter hvad vi aftalte i telefonen. Ringer derefter og aflyser tiden, men bliver ved med at modtage mails og sms´er omkring min aftale booking. Det virker ikke som om der er styr på noget.

18. september 2015

Hej Kristina,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse. Som servicevirksomhed sætter vi stor pris på vores kunders tilbagemeldinger.

Da det er vores medarbejders fornemmeste opgave at yde en god service samt at lytte til dine behov, når de har ringet til dig i forbindelse med dit prisoverslag, beklager jeg selvfølgelig, at du ikke har oplevet dette tilfredsstillende.
Jeg kan se i vores system, at mødet var booket ind til afholdelse d. 21/9-15, hvilket jeg kan forstå på din anmeldelse som værende forkert booket, hvorfor jeg selvfølgelig giver dine oplysninger videre til vores servicechef, der vil følge op på dette.

Vi er glade for at erfare, at i alligevel har valgt at afholde mødet og vi håber, at det gik godt, samt at du efterfølgende modtog et attraktivt tilbud fra vores samarbejdspartner.

Vvs-pris.dk

Medarbejder var meget insisterende, og har slet ikke lyttet til mig, det endte med misforståelse - jeg vil ikke have et møde, men fik booking alligevel.

Jeg har fortrudt, at jeg kontaktede siden.
Deres booking team ringer hele tiden, selv om jeg har klart og tydeligt har sagt, at vil ringe selv, når og hvis det bliver aktuelt.
Jeg fik også invitation til møde, selv om jeg ikke klar med mine forudsætninger. Irriterende!

14. maj 2015

Kære Natalia,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af vvs-pris.dk, men er derimod kede af at høre, at der er sket en misforståelse under din samtale med vores medarbejder - det er absolut ikke acceptabelt, såfremt der er booket et møde, hvis du ikke var langt nok i processen.
Jeg har d.d. videre givet dine oplysninger til vores servicechef, som vil følge op på dette.

Jeg kan se i vores system, at vi efterfølgende har modtaget din aflysning af mødet.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os, såfremt vi på et senere tidspunkt kan være dig behjælpelig.

Du ønskes held og lykke med projektet.

Fantastisk telefonsamtale!

Blev ringet op af en glad og imødekommende medarbejder der var klar på at finde den bedste løsning til os.
Nu glæder vi os til at få besøg af håndværkerne :-)

14. maj 2015

Kære Sarah,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de fine fem stjerner - de er værdsat.

Vi er meget glade for at høre, at i har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service, samt at du oplevede din samtale med vores medarbejder som værende fantastisk.

Jeg kan se i vores system, at i har haft behov for både en murer, en tømrer, samt en vvs'er til jeres opgave, og håber derfor, at i har haft nogle gode møder, samt at i snarest modtager nogle attraktive tilbud på de forskellige opgaver.

I ønskes held og lykke med projektet.

Hurtig besvarelse!

Efter at have bestilt et prisforslag blev jeg meget hurtigt ringet op af en medarbejder, som forhørte sig om mine ønsker. Vi fik hurtigt aftalt en tid, hvor jeg kan få lavet et rigtigt tilbud. Behagelig og effektiv service, som jeg kun kan anbefale til andre!

3. maj 2015

Kære Maria,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget værdsatte 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service, samt at denne fungerede efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Da effektivitet og god service er i højsædet hos os, er din feedback af stor betydning, og vi er meget taknemlige for din anbefaling.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 29/05-15, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Vvs-pris.dk

Find en anden kontakt vil jeg anbefale!

Jeg er totalt uimponeret. Der blev ikke hørt efter adressen (vigtigt at få en dato sat) og sælger sendte kun delvis adresse til håndværkeren. Jeg påtalte det i en mail, at de ikke havde oplyst den fulde adresse til håndværkeren. Først ringede deres kundeservice og ville have resten af adressen og jeg bad dem kontakte deres egen sælger. Sælger kontaktede så mig for at få resten af adressen. Han var utrolig hapsiflapsi - rodet i sine udtalelser - talte ikke sammenhængende, virkede nervøs, ung og uvidende.
Jeg bad ham annullere hele ordren da jeg fandt det hele lidt for molbo. Behøver jeg at nævne, at sælgeren ikke annullerede ordren, men håbede på det bedste?
Find et andet firma som laver tilbud...

29. april 2015

Kære Nini,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at din oplevelse ved brug af vores gratis service ikke levede op til dine forventninger.

Jeg skal på vegne af vores medarbejder beklage, at han ikke ved den første samtale fik noteret den fulde adresse - det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt.
At vores medarbejder har virket en smule usikker, er beklageligt men ikke unaturligt, da han befandt sig i sin opstartsperiode.
Vi forsøger altid at klæde vores medarbejdere på til jobbet hurtigst muligt, men vi må erkende, at vi vil kunne opleve mindre fejl eller misforståelser, da det er mennesker, vi arbejder med.

I forhold til at du skriver, at medarbejderen ikke har annulleret mødet jf. ønske fra dig, er jeg dog noget uforstående, da jeg kan se i vores system at mødet er annulleret med følgende begrundelsen, at du ikke ønskede mødet alligevel.

Vi håber, at du efterfølgende har fundet en tilfredsstillende løsning.

Vedr. Tilbud på vvs arbejde

Jeg talte med en telefon medarbejder der var meget imødekommen, min opfattelse af dette firma er godt, jeg har forhåbninger om et godt samarbejde

24. marts 2015

Kære Wivi,

Tusind tak for din anmeldelse og for de fine fire stjerner - dem er vi glade for.

Vi er ydermere glade for at høre, at du har haft en god samtale med vores servicekoordinator, og at du oplevede vores medarbejder som imødekommende.
Det at du har fået et positivt indtryk af vores virksomhed, er af stor betydning for os og din feedback herom, er derfor meget værdsat.

Meget god telefon samtale

Havde en rigtig god samtale med phoner, som fik mig hjulpet videre med mit projekt.

14. februar 2015

Kære Muhammed,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de værdsatte 5 stjerner.

Da god service er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du havde en god samtale med vores medarbejder, samt at du oplevede en super service.

Vi er glade for at kunne være behjælpelige til, at du kunne komme videre med dit projekt.

Glimrende service

Venlig og informativ samtale. Hurtigt svar.

11. februar 2015

Kære Karen,

Tusind tak for din anmeldelse og for de fire stjerner - de er alle værdsat.

Da effektivitet og god service er i højsædet hos os, er vi meget glade for at høre, at du oplevede at modtage svar hurtigt, samt at du oplevede vores medarbejder som informativ og venlig.

Vi håber, at du havde et rigtig godt møde med fagmanden d. 04/03-15, samt at du efterfølgende har modtaget et konkurrencedygtigt tilbud.

Mvh Marie, Support

Godt Indtryk

Rar fyr, meget hjælpsom

13. januar 2015

Kære Jovana,

Tusind tak for din anmeldelse og tak for de flotte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service, samt at du oplevede vores medarbejder som rar og hjælpsom.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 11/02-15, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Super prof!

Hurtigt og venligt, aftalte datoer for møde med håndværkere.

13. december 2014

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget flotte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service.

Da effektivitet og god service er i højsædet hos os, er vi meget glade for at høre, at du oplevede vores service som super professionel, ved en hurtig og venlig henvendelse.

Jeg kan se i vores system, at du efterfølgende har valgt at udskyde projektet.
Du er selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til os, såfremt vi på et senere tidspunkt kan være dig behjælpelig.

Grotesk dyrt

Helt til grin dyrt overslag jeg modtog. Kan ikke anbefales at bruge denne service. Spurgte om et overslag på opsætning af radiatorer hvilket de ville have dobbelt så meget for som et tilbud jeg havde fået gennem en helt normal vvs mand - og jeg troede han var dyr.

29. august 2014

Kære Christoffer,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af vores gratis service.

Vi er dog kede af, at du oplevede den beregnede pris som grotest dyr.
Hertil vil jeg blot informere dig om, at den fremsendte pris er en elektronisk beregnet pris og derfor en vejledende pris.

Vi tilbyder at etablere kontakten mellem kunde og fagmand for at fagmanden kan komme ud, besigtige opgaven og derefter udarbejde et konkret og konkurrencedygtigt tilbud.
Hvilket i nogle tilfælde kan falde ud til kundens fordel.

Vi ønsker dig held og lykke med opgaven.

Mvh Maria, Support