Uprofessionel behandling.
Jeg købte et solvarmeanlæg fra dette firma i 2013, som ikke har fungeret helt optimalt grundet en fejl i opsætningen. Denne fejl opstod, da smeden ikke kunne få et ordentligt svar på hans spørgsmål angående den korrekte installation (forhandler sagde blot, at dette jo ikke var raket-videnskab). En service som eller var blevet lovet af forhandler. Resultatet blev to sæsoners problemer med et anlæg der kogede over gentagne gange. Til sidst, ved rent held (da forhandler ikke kunne henvise mig til en) fandt jeg en meget dygtig tekniker, som reddede trådene ud for mig - og anlægget kører nu perfekt.
I fasen inden dette, søgte jeg selv med forhandlers vejledning at løse problemet (jeg er lægmand), gennem et par youtube videoer og mine beskrivelser kommer forhandler frem til, at det nok er trykekspansionen den er gal med. Han sender en ny uden beregning (da den falder ind under garantien). Da jeg er usikker på om det var problemet, sender jeg for egen regning og på eget initiativ den 2 år gamle ekspansionsbehandler tilbage til forhandler - det viser sig at problemerne med anlægget fortsætter, og forhandler forlanger nu at jeg skal betale for den nye ekspansionsbeholder, hvilket jeg naturligvis nægter.
Efterfølgende har forhandler blokeret mig fra hans hjemmeside og har ikke taget kontakt til mig efterfølgende.
Jeg vil fraråde folk, som ikke har teknisk snilde og en god forståelse af forhandlers solvarmesystemer, at handle solvarmeanlæg her.
Vælg i stedet en mere simpel pakkeløsning ved en lokal forhandler, som også kan sætte anlægget op for dig.
4. marts 2016