Vultus Official Anmeldelser

4,0

Echt meer dan waardeloos. Ik adviseer je nooit een telescoop bij dit bedrijf te kopen. Mijn zoon heeft deze voor zijn verjaardag gekregen en deze is kapot gegaan tijdens onze verhuizing. Ik heb meerde... Se mere

Super goede service! Had een bestelling gedaan en kwam er achter dat er een onderdeel miste en de dozen waren beschadigd. Belde gelijk klantenservice geen wachtrij en kreeg gelijk iemand aan de tel... Se mere

Nadat ik via via twee Vultus' telescopen (een Stellar en een Galaxus) had verkregen, bleek de handleiding van de Galaxus er niet bij te zitten. En aangezien dat een complexere telescoop is, is dat toc... Se mere

Door een fout bij de bezorgdienst, is de telescoop niet aangekomen. Vultus heeft meteen een nieuwe opgestuurd, welke ik snel ontving. Hele fijne en begripvolle klantenservice! Dat is best bijzonder... Se mere

1. Teleskopbutik

Vultus is een Nederlandse specialist op alles wat te maken heeft met telescopen. Door dag en nacht bezig te zijn met de kijkervaring van haar klanten, weet Vultus exact wat nodig is voor de optimale kijkervaring. Met Vultus kun je zowel de aarde als het heelal tot in detail ontdekken.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tevreden klant!

Zowel de levering, als de montage is vlot gegaan. De afwerkingsgraad van de telescoop voelt ook kwalitatief aan. Nu wachten op een heldere nacht en het e-book om het af te maken!

17. oktober 2024

Klaar voor gebruik

Klaar voor gebruik, installatie vlot verlopen door duidelijke handleiding. Beknopte uitleg hoe de eerste waarnemingen uit te voeren. Op naar e-book....

17. oktober 2024

Heb de telescoop als cadeau gehad

Heb de telescoop als cadeau gehad. Was netjes verpakt. Nu wachten tot het helder is en uitvogelen hoe het precies werkt . Mis wel wat informatie instructies hoop dat het e-book een beetje kan helpen Gr Erik

2. oktober 2024

Klantenservice

Door een fout van mij als klant zou de bestelde telescoop op een foutief adres worden geleverd. 1 mailtje en snelle actie van vultus heeft dit voorkomen. We genieten nu wekelijks van een prachtige sterrenhemel.

2. september 2024

Op de website was de telescoop gewoon…

Op de website was de telescoop gewoon beschikbaar. Na het afrekenen kreeg ik een dag later een bericht dat ie uitverkocht was. Dus ik heb geen reviews over de telescoop zelf, wel dat de website beter up te date gehouden moet worden! Succes! (Geld kreeg ik wel snel terug trouwens, dus wat dat betreft oké hoor).

30. juni 2024
Vultus Official-logo

Besvarelse fra Vultus Official

Hey Emma,

Foutje inderdaad vanuit onze kant! Hopelijk kunnen we je nog het wow-effect geven wanneer je ooit nog eens een telescoop wilt bestellen!

Wel op voorraad, maar toch niet, lokkertje

Ik heb op vrijdagavond een telescoop besteld, was op voorraad, dus zou ik hem de volgende dag in huis hebben. Vrij snel (voor mijn gevoel) geautomatiseerd een mail dat het artikel niet op voorraad is en pas begin augustus leverbaar zou zijn. Of ik wil wachten of geld terug. Uitgebreid meerdere keren een bericht gestuurd dat ik mijn geld terug wil (en ook gevraagd voor andere opties). Op alle mail geen enkel reactie. Op een gegeven moment wel een systeemmail met teruggave geld in werking is gesteld. Op mijn verbazing dat de telescoop nog op voorraad stond op de website geen reactie. Op dinsdagmiddag gevraagd waar mijn geld bleef. Geen reactie. Op woensdag nogmaals gevraagd en ook via de website chat. Toen vrij snel reactie dat er met de betaalprovider gekeken zou worden. De dag erna vrij snel eindelijk mijn geld op de rekening. Op mijn vervolg vraag waarom de telescoop nog op voorraad was op de website geen reactie. Bijzonder, lijkt wat mij betreft dus een oneerlijk lokkertje om maar bestellingen binnen te harken. Maar op alle verbazing en vragen daarover blijft het stil. Communicatie is dus waardeloos. Verkoop maken is het doel. Service duidelijk geen prioriteit.

28. juni 2024