Kreeg binnen de afgesproken tijd de 3D afdruk keurig thuis gestuurd en hij was prima van kwaliteit. 5 sterren waardig!
Se, hvad kunderne siger
Wat een belachelijk goede en volledig digitale webshop is dit! Duidelijke handleiding mooie interface en bij het uploaden geen belemmering of stiekeme prijsverhogingen. Het mooiste van alles: ik ga g... Se mere
Makkelijk bestel proces voor het uploaden en checken van het 3d model, goede prijs en snelle verwerking en levering. De print kwaliteit van het uiteindelijke 3d model valt helaas wel wat tegen. Je zie... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
3D Demand: We hebben ervaring in: 3D Modelling, rapid prototyping, CAD/CAM, Design & Reverse engineering. Ook u kunt onze expertise inhuren voor uw eigen 3D print service of met ons samenwerken.
Kontaktoplysninger
Velserduinweg, 1971ZH, IJmuiden, Holland
- info@3d-demand.nl
- 3d-demand.nl
Een 5 sterren ervaring!
Sehr gute Qualität und schnell…
Sehr gute Qualität und schnell geliefert. Das Teil war innerhalb von einer Woche bei mir in Deutschland.
Top Service! Wenn ich was brauche bestelle ich wieder hier :)
Keurig afgewerkt en tijdig geleverd.
Supersnel en uitstekend resultaat
Supersnel en uitstekend resultaat! Eenvoudig te maken keuzes aan materiaal etc. op de website en Paco reageert vrijwel direct. Perfecte service!
snelle levering van goed produkt
RC vliegtuig onderdeel
Betrof een neus voor een modelvliegtuig, gewicht minder dan 40 gram. Door de stevige verzendkosten niet echt goedkoop. Het resultaat was goed maar niet perfect, er zaten wat missers op.
Wel prima dat je vooraf advies kan vragen (en krijgen) over materialen en stevigheid.
High quality, fast delivery
My self-designed piece was uploaded, instantly quoted with nice options (materials, finish,..). The piece itself I received 3 days later, was impressed with the quality of the finish (supports were properly removed etc).
Will use this shop again!
Goede en duidelijke communicatie en…
Goede en duidelijke communicatie en goede uitwerking van ons aangeleverde bestand
Snelle service, goede prijs
Snelle service, nette prijs. Ben erg blij met de geprinte tandwielen. De afwerking lijkt wat ruw (je ziet hoe er geprint is), maar ik heb geen ervaring met andere geprinte onderdelen en dat maakt voor mij voor dit geval niet uit.
Altijd een goede ervaring
Altijd een goede ervaring! Met de handige editor op de website kan je een voorvertoning zien van je model en zelf alle opties kiezen. Ook wordt direct de prijs berekend. Printen en verzending is erg snel. Recent een onderdeel ontvangen dat niet helemaal goed geprint was. Paco is gelijk aan de slag gegaan en binnen een paar dagen al een nieuw onderdeel op de mat. Top!
Snelle en goede service
Via de chat hebben zij mij snel en erg goed geholpen. Ze kunnen snel iets printen in 3D en naar je verzenden. Jara heeft mij geholpen en kan ik iedereen aanraden.
Perfect zoals specificaties
Perfect zoals specificaties, netjes afgewerkt en snel geleverd.
Uitstekende Service!
Aangezien mijn zusje binnenkort jarig is, besloot ik fysieke Robux munten te laten printen. Dit was mijn eerste ervaring met 3D printen, en ik ben erg tevreden over hoe alles is verlopen. De verzending was snel en tot mijn verrassing zat er ook een zak met snoepjes bij de bestelling! Een geweldige ervaring van begin tot eind. Zeker een aanrader!
Als verwachting goed
Goede service!
Makkelijk om prints te laten printen. Kon gemakkelijk meerdere designs uploaden en per design aanpassen. Heel goede klantenservice, bij een printdefect snel en goed gehompen en zelfs een gratis herprint grekegeb waar het defect opgelost is! Al met al een top service!
Aanvankelijk was er iets fout met het…
Aanvankelijk was er iets fout met het systeem wat resulteerde in slechte prints. Na hierover geklaagd te hebben zijn de prints alsnog snel en met korting geleverd. Een goede service dus.
Immer tevreden
Bestelling ingeven is eenvoudig, prijzen lijken mij zeer ok en bestelling altijd zeer snel geleverd, doorgaans na twee dagen.
Heel simpel
Het was heel simpel om je model op te sturen en het is fijn dat je het eindresultaat kan zien voordat je het hebt besteld
Læs mere om andre typer anmeldelser.