1. Festudstyrsudlejning

Vi en udlejnings virksomhed der lejer bla. Rodeotyr Wipeout/sweeper Hoppeborge Slushice Softice og meget mere Kontakt os gerne for et tilbud 81181809 - 60221477

3,0

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Uheldige efterregninger

Rigtig fin hoppeborg og umiddelbart fin service med opsætning og venlige ved aflevering og opsætning. Dog ufuldstændig vejledning. Hoppeborgen skal pakkes sammen ved regnvejr og tages indenfor, hvis den er våd under bunden tages der gebyr for tørring. De nævnte at hvis den var våd ved afhentning var der gebyr, derfor gjorde vi meget ud af at tørre den af, men havde ikke tænkt vi behøvede at tørre bunden af da vi havde betalt for nedtagning. Måske burde man vide det. Så uheldige efterregninger, og vælger et andet sted næste gang, eller måske køb… ikke mange fester før den er betalt hjem. OBS bruger privat mobile-pay nummer, og steg i pris da jeg bad om kvittering.

23. august 2025
VS Festudlejning-logo

Besvarelse fra VS Festudlejning

Hej Oline

Tak for anmeldelsen.
Når man bestiller på vores hjemmeside så bekræfter man også at have læst vores lejebetingelse, og i vores lejebetingelser står der at vi opkræver et gebyr på 500 kr. hvis den er våd når vi afhenter den.
Vi sendte billeder og video til dig at den var gennemblødt indeni og at det rendte ud med vand af den da vi pakkede den sammen.
Vi gør meget ud af at levere noget ordentligt derfor oplyste vi dig også om at den ikke måtte være våd når vi hentede den igen, fordi vi skal sætte den op igen og tørre den så den næste lejer ikke får en hoppeborg der er total gennemblødt.
Og vi spurgte dig flere gange om du var sikker på vi skulle sætte den op pga. de havde lovet meget regn senere på dagen, og vi stod og tjekkede vejret sammen på en telefon, og du valgte at den skulle sættes op.

Vi har desværre haft problemer med vores MobilePay i weekenden derfor var vi nødsaget til at bruge en privat denne gang.

Vi havde desværre taget fejl af beløbet da vi afleverede hoppeborgen. Dette informerede vi dig om ved afhentningen ifm. tørregebyret.
Vi har givet dig et tilbud på mail inden levering som vi selvfølgelig har opkrævet dig da vi kunne konstatere at der var lavet en fejl.

Fantastisk service og hurtige svar

Fantastisk service og hurtige svar på spørgsmål. Jeg lejede en hoppeborg med rutsjebane til en børnefødselsdag, og prisen var meget fornuftig. Det var dog ikke på bekostning af servicen, da jeg bestilte en totalpakke med levering og opsætning/nedtagning, og alt bare gik helt glat. Det gør jeg gerne igen, da det var et kæmpe hit for børnene!

3. maj 2021
VS Festudlejning-logo

Besvarelse fra VS Festudlejning

Hej Ann-Sofie

Tak for dine fine ord.
Vi er glade for at kunne hjælpe jer med en hoppeborg.

Vi husker din anmeldelse, hvis du en dag skal bruge et sjovt indlæg til et nyt arrangement.

Venlig Hilsen
Nicklas
Vs-Festudlejning

Super service- kan klart anbefales.

Vi skulle leje en hoppeborg og bestilte med levering og afhentning.
Fra start til slut en god oplevelse, hurtig respons på mine (mange) spørgsmål og stor venlighed fra firmaets side. Alt til aftalt tid, både levering, regning og opringning dagen før som lovet. Kan klart anbefale dem.

15. juli 2019