Fedt sted, virkelig god oplevelse til billige penge, vi var afsted 8 mennesker som team event, og der gik mega drengerøv i at komme først. Mega fed feature at man kan høre/snakke med de andre via head... Se mere
Har du prøvet følelsen af at køre racerbil med 300 km/t? VR Racing er det nærmeste, du kommer at opleve adrenalinsuset og glæden af at køre en racerbil – uden risiko og til en brøkdel af prisen. Med vores 5D simulatorer får du en oplevelse ud over det sædvanlige med virkelighedsnære 3D visuelle effekter, bevægelse i sædet og vind i håret!
Amagerbrogade 92, 2300, København S, Danmark
- racing@vr-racing.dk
- vr-racing.dk
En god og sjov oplevelse
Vi kom 8 sprøde unge kvinder i alderen 45 til 70 år. Vi skulle kører Grand Prix. Valdemar som havde jobtjansen denne søndag klarede det hele til UG, kryds og bolle. Ingen tvivl om at han måtte arbejde for sin løn i den time vi var der.
Vi havde en SÅ sjov time og det var over hele linjen en rigtig god oplevelse. Ikke mindst takket være Valdemar.
Fantastisk oplevelse for alle uanset…
Fantastisk oplevelse for alle uanset niveau!
Genialt setup, bredt sortiment af de nyeste biler og gode baner! Super service og guidance hele vejen igennem.
5 stjerner. Kan kun anbefales.
Vildt fed oplevelse
Vildt fed oplevelse! Prikken over i'et var hjælpen og live-kommenteringen fra kommentatoren (altså den ansvarlige medarbejder fra VR racing).
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse! Gammelt spil med dårlig grafik og slidte headset. Alt for dyrt ifht kvaliteten.

Super fin oplevelse
Super fin oplevelse. Flinke folk i receptionen. God instruktion. Sjov event.
Selve aktiviteten var rigtig fin, men
Selve aktiviteten var rigtig fin, men vær opmærksom på at man betaler allerede ved bestilling. I vores tilfælde meldte vi en uge i forvejen at en af deltagerne ville være forhindret og jeg forventede derfor at få reduceret betalingen. Det skete ikke og jeg har nu modtaget et tilgodebevis. Jeg har bedt om at få pengene tilbage for den ydelse som vi i forvejen havde meldt afbud til, men det får jeg bare ikke noget svar på. Det er ikke ok.
Kun gode oplevelser
Altid sødt personale og gode til at instruere!
Det er min anden gang, og jeg kommer klart tilbage!
Det var MEGA sjovt og realistisk
Fed oplevelse med fart på!
Har nu besøgt VR Racing to gange - den ene gang med tre af mine kamerater og den anden (i går) med min nevø. Begge gange var super sjove, og jeg kan KLART anbefale at prøve Virtuel Racing, hvis man kan lide fart, biler og en realistisk oplevelse af rent faktisk at køre race - fedt, fedt, fedt! Victor hjalp min nevø og jeg i gang og gav os et par hjælpsomme bemærkninger, når vi skinkede i den :-). Tak for hjælpen og for en fed oplevelse!
Kæmpe fedt for alle!
Bedste oplevelse med venner eller…
Bedste oplevelse med venner eller familie og fantastisk service !
Det var en virkelig fed oplevelse
Det var en virkelig fed oplevelse, virkelig realistisk. De ansatte er gode til at hjælpe og guide, fed oplevelse for nye som erfarende ☺️
Sindssyg fed oplevelse
Sindssyg fed oplevelse, hvis man virkelig vil prøve en rigtig raceroplevelse, så er det helt klart et besøg værd!!
Rigtigt fede maskiner
Rigtigt fede maskiner og hvis man tænker at 20 min er for kort første gang man prøver det, det er det ikke. Det er intenst med fart og action. Og tingene spillede bare.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Det er næsten som at køre rigtig racerbil, vind i håret og 3D effekt, fed oplevelse, skal prøves igen!
God kundeservice af René
Ny Opdatering! René fra VR-Racing sendte mig en mail - med SUPER service :-)
Desværre havde de andre der var med mig ikke tid til at komme igen, men jeg sætter pris på en god behandling. Og håber på et tidspunkt jeg kan komme igen og prøve med “bedre syn”.
Så man kan godt besøge stedet uden at være bange for at blive “snydt”! :-)
Den gamle anmeldelse:
Havde regnet med en super oplevelse, men servicen var i bund :/
Jeg havde en ok oplevelse med at køre, udover at min kvalitet på skærmen var enormt dårlig så kunne ikke engang så hvor hurtigt jeg kørte pga det var sløret! Fik bare af vide at jeg kunne justere på mit headset - men for at jeg kunne se ordentligt med det på, skulle jeg vippe det med hånden og holde der ret hårdt - hvilket man ikke kan når man kører med begge hænder!
Dertil bagefter - begge de to jeg kørte imod (den 4. blev så dårlig efter 1min. og måtte gå udenfor) De havde IKKE bevægelse i deres sæde, hvortil ham der står for det siger “det jeg ked af” - det var ligesom lidt forsent at sige det. Han havde absolut ikke travlt og skulle havde fikset dette under kørslen.
Synes det var en useriøs og kedelig behandling, han virkede ikke til at være interesseret i sit job - i hvert fald totalt ligeglade med os.
Sådan opfører jeg mig ikke overfor kunder på mit arbejde.

Besvarelse fra VR Racing Denmark
Mega sjov oplevelse og god service!!!
Mega sjov oplevelse! 100% det værd at prøve!!
Og rigtig god service fra René, tak for oplevelsen!!!