De ervaring was heel positief ,er was een probleem na levering door beschadiging bij transport .heb mail gestuurd enkele uren later kreeg ik al direct antwoord en is het probleem de dag zelf nog opg... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De deur was precies zoals omschreven, de communicatie was snel en prettig, de monteur was kundig en werkte netjes. En we kregen zonder probleem gratis twee reservesleutels. Een aanrader!
Mijn verzoek om de kleur van het slot aan te passen van zwart naar wit werd zonder problemen uitgevoerd. Het op maat zagen en monteren was heel goed te doen door de duidelijke beschrijving. Het pakke... Se mere
Zojuist contact gehad met de eigenaar binnen een kwartier is alles geregeld en afgehandeld. Toppers zijn het Afgelopen vrijdag de vouwdeur ontvangen, echter blijkt deze flink beschadigd en gesche... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vouwdeurspecialist is dé online specialist in vouwdeuren en schuifdeuren. Wij bieden een breed assortiment stijlvolle, duurzame en betaalbare deuren die perfect passen in ieder interieur. Vanuit huis bestelt u eenvoudig de juiste deur, met heldere productinformatie en persoonlijk advies op maat. Wat ons onderscheidt, is onze klantgerichte aanpak: wij denken met u mee, geven eerlijk advies en zorgen voor een snelle en betrouwbare levering. Of u nu op zoek bent naar een slimme oplossing voor ruimtebesparing of juist een esthetische toevoeging aan uw woning, bij Vouwdeurspecialist bent u aan het juiste adres. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Neem gerust contact met ons op — wij helpen u graag verder.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fantastische service en kunde
Goede ontvangst in een wat volle showroom.
Uitstekende uitleg en service. Super aardige en kundige monteur aan huis. Snel geleverd en geplaatste harmonicadeur. Wij zijn dik tevreden.
Ik heb een maatwerk vouwdeur besteld
Ik heb een maatwerk vouwdeur besteld, dit bleek 8 weken bezorgtijd te worden en wij begonnen ons zorgen te maken.
Dit werd initieel niet proactief opgepakt bij vouwdeurspecialist, er was namelijk een grondstoffen probleem bij de fabriek. Later is dit vooralsnog gecompenseerd en vouwdeurspecialist erkende het probleem. De vouwdeur is naar tevredenheid aangekomen en gemonteerd (door ons).
Vouwdeur was beschadigd en kliksysteem…
Vouwdeur was beschadigd en kliksysteem werkte niet. Na online communicatie een nieuwe gratis vouwdeur gekregen. Dank hiervoor.
Na contact gehad te hebben omdat er een kleine beschadiging was.
Na contact gehad te hebben omdat er iets niet klopte. Super goed behandeld en snel opgelost.
Alles opgelost
Er waren wat dingen niet goed gegaan, maar de mensen van de webshop hebben het super opgelost en ze kijken ook naar mijn suggesties om het nog beter te doen,,,
Hele goede service van ze ontvangenn
Hele goede service van ze ontvangen. Ze weten zelf wel waar het om gaat. Wij zijn zeer tevreden.
Groetjes Tessa Janssen.
formidabele vakman
De monteur zag meteen, dat de vouwdeur aan de keukenkant moest gemonteerd worden en niet aan de kant van de huiskamer. De lengte stijlen van de vouwdeur zijn te breed voor de posten in de huiskamer. Kortom heb ik een zeer beschaafde en geweldige vakman aan het werk gezien. In twee en een half uur was hij klaar met zijn werk en mij daarmee een zeer tevreden klant gemaakt.
Correcte levering en behandeling
Correcte levering, duidelijk werkbeschrijving aan het product toegevoegd. Heeft mijn toch iets meer tijd gekost dan dat ik het ingeschat (maar ja je doet dit niet iedere dag )
Het product voldoet aan de beschrijving die de website wordt omschreven,
Na wat vragen over de e-mail, snel en een reactie met een fatsoenlijke en vriendelijk antwoord.
Ik zal deze specialist ook aan ieder aanbevelen
Website werkte niet lekker, maar super service
Vanwege de captcha werkte het bestelproces niet helemaal soepel, maar gelukkig was het met een andere computer uiteindelijk gelukt. Doordat de vouwdeurspecialist bij toeval in mijn woonplaats moest zijn, heeft hij de deur dezelfde dag (!) kunnen leveren. Vriendelijke en goede service.
Probleem alsnog keurig opgelost
Nadat we hadden aangegeven dat we een vervelend gevoel overhielden aan de behandeling van een klacht, is dit alsnog zeer netjes opgelost.
Fantastic
Wat een fantastische mensen, hebben opperste best gedaan voor levering van deur, velen mogen hier een voorbeeld aan nemen. Nogmaals bedankt voor de moeite en bekommernis!!!!
Perfecte service
Tijdens de montage heb ik zelf een onderdeel gesloopt van vouwdeur Marley Eurostar.
Mail gestuurd aan Vouwdeurspecialist met mijn verhaal en nummer (vanuit montage handleiding) van door mijn gesloopte onderdeel. In de hoop dat ze me konden helpen.
Keuring antwoord terug gehad van vouwdeurspecialist met opmerking dat ze onderdeel kosteloos zouden opsturen!
Twee dagen later lag onderdeel inderdaad keurig verzorgd in brievenbus. ECHT FANTASTISCH opgelost door hun. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen
vouwdeur besteld
vouwdeur besteld
was snel in huis…
maar toen we het in elkaar wilde zetten ontbrak er een onderdeel.
na mailcontact te hebben gehad volgde spoedig het ontbrekende onderdeel
dus kan niet anders zeggen
super deur en top service
Uitstekend!
Een prima bedrijf. De montage was soms een puzzel. Maar de handleiding was goed. Ook de nazorg was goed. Het sleuteltje ging kapot. Dit wordt nageleverd zonder kosten.
Een heel goed en betrouwbaar bedrijf
Een heel goed en betrouwbaar bedrijf , die ook hele goede service geeft.
En ook de vouwdeur heel erg blij mee.
Gewoon een top bedrijf !!
Top bedrijf
Top bedrijf, denkt mee.
Na 1e betaling ging door omstandigheden de deuren niet door, zelfde dag stond het bedrag weer op mijn rekening, zonder voorwaarde.
100% aanrader!!!
Sarah vouwdeur
Zware vouwdeur besteld en deze werd vlot geleverd. Helaas was bij het transport een onderdeel gebroken. Na een mailtje werd vlot een nieuw onderdeel geleverd.
Helaas bleek tijdens het gebruik een ander onderdeel ondeugdelijk te zijn ( misschien ook door transportschade) Ook dit werd zeer snel en prettig opgelost! Zeer tevreden over deze vouwdeur en zijn leverancier!
Wij hebben de vouwdeur Maya in ceder…
Wij hebben de vouwdeur Maya in ceder look besteld, en heel blij met de snelle levering en alles netjes verpakt en goede uitleg om zelf te monteren. De man van de levering was heel vriendelijk ,en droeg het pakket naar binnen ,omdat mijn man pas een open hart operatie had ondergaan. Dus dikke pluim voor alles. Gr Mady en Henri
Prima bedrijf en vouwdeuren
Goede ontvangst met koffie, ☕️prima en mooie vouwdeuren netjes geholpen, en een klein probleempje netjes en snel opgelost 👍👍
Eurostar vouwdeur snel geleverd
Eurostar vouwdeur snel geleverd : dag na bestellen al in huis. Je moet er even voor gaan zitten om alles te monteren en alles op maat af te zagen, maar de handleiding is uitstekend en glashelder. Alles paste exact en de deur werkt uitstekend. Twee verbeterpunten : het slotje is een zeer simpel kunststof ding (dat kan kwalitatief beter bij een verder zo solide deur) en het nokje in de bovendorpel dat de vouwdeur in open toestand moet openhouden werkt niet : veert niet terug. Na montage kun je daar niets meer aan doen of je moet de hele deur en dorpel weer demonteren.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.