Voldgiftsnævnet
Vesterbrogade 2B3
1620 København V.
Tjærby d. 1. november 2018
Vedrørende jeres skønsmænds arbejde:
Her skal vi kraftigt advare jer, om Voldgiftsnævnets horrible arbejde og kan kun anbefale folk som har behov for syn og skøn, at i henvender jer andre steder! For jeres eget bedste, fravælg Voldgiftsnævnet og dets skønsmænd de er uværdige som vejledere for retten!
Som der står på nævnets sider:
Der skal være enighed om hvem der fortager syn og skøn!
Skønsmænd skal være godt fagligt uddannet inden for området!
Skønsmænd skal sørge for efteruddannelse!
Skønsmænd skal have en bred viden inden for området!
Skønsmænd skal have en stor ansvarsforsikring!
Så kan vi berolige jer med, ovennævnte kommer aldrig i spil!
De syn og skønsmænd der er udpeget af voldgiftsnævnet, er enten faglige u kompetente og eller inhabile, ja vi kender ikke svaret!
Vi kan blot konstatere, at de rapporter der er udarbejdet i vores sag, i den grad fortjener til skræk og advarsel for andre.
Undertegnede kan roligt skrive ovennævnte, idet jeg selv har stor erfaring på området, og roligt kan sige vores rapporter er helt horrible og tjener kun som vildledning for retten!
Vi har så klaget over dette horrible makværk, til voldgiftsnævnet, der har sendt det i høring ved skønsmændene! De er så vendt tilbage med: vi har ikke gjort noget galt!
Trods vi har dokumenteret de grove fejl/mangler, skønsmændene har lavet, sammenstemmer Voldgiftsnævnet, ingen har gjort noget forkert! Jo os, da vi accepterede Voldgiftsnævnet!
Det kan vi så berolige med, aldrig sker mere!
Helt absurd/horribelt at afvise skriftlig dokumentation, på skønsmændenes grove fejl!
Voldgiftsnævnet accepterer, at deres skønsmænd vildleder retten (fylder retten med usandheder). Skønsmænd er vejleder for dommerne, eller rettere skulle være det!
Så for jeres eget bedste, kæmp alt hvad i kan for at slippe for Voldgiftsnævnet og deres skønsmænd!
Venlig hilsen Lone & Poul Stjernekær.