Dit was mijn eerste vliegles. Zeer goede instructeur. Ik mocht al vanaf begin veel zelf doen. Lelystad en omgeving is prachtig van boven, met name de natuur, het water, de akkers en de mooie buitenwij... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Fantastisch, vriendelijk en gepassioneerd. We gingen langer door, maar de instructeur wilde dat wij alles konden en leuk vonden, echt iemand met passie voor vlieguigen, al ben je nog niet ervaren je l... Se mere
De vliegles was echt een geweldige ervaring! De aanmelding verliep soepel en duidelijk, wat meteen een goed gevoel gaf. Het was extra leuk dat twee collega’s achterin mee konden vliegen, dat maakte he... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vliegles en parachutespringen voor iedereen. Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen. Locaties in heel Nederland. Geen ervaring nodig. Al 39.000+ keer gekocht. Gratis omruilen.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Great experience getting a peek into what goes on behind the cockpit door
Great instructors, very friendly and down to earth. As a beginner they walked me through what I needed to know before taking me into the simulator for a really fun and interesting experience. The equipment was very impressive, I really enjoyed the adventure!
Super leuk om mee te maken
Super leuk om mee te maken. Eerste vlucht was heel kort daarom kregen we een tweede vlucht aangeboden.
Zeer vriendelijk en kundige personen die er een leuke ervaring van willen maken.
Bedrijf is enkel tussenpartij
Bedrijf is enkel via mail te bereiken en wanneer je telefonisch contact krijgt wordt je gebeld via een anoniem nummer. Vliegles geboekt welke 2 uur van te voren werd afgezegd. Piloot gaf aan dat het mogelijk was om geld terug te krijgen dus keuze gemaakt om wat anders cadeau te geven. Wanneer ik vroeg om daadwerkelijk mijn geld terug te krijgen werd gezegd dat dit niet mogelijk was en ik later een moment in moest plannen. Dit wilde ik niet en na een hoop gezeur kreeg ik maar 80% terug. Dit is wettelijk niet toegestaan maar daar hebben ze blijkbaar geen boodschap aan. Mijn advies is dan ook om gewoon direct bij de partij te boeken die de vlieglessen geeft.

Besvarelse fra Vliegles.nl
Zweven moet je een keer gedaan hebben…
Zweven moet je een keer gedaan hebben in je leven! Had 2 mooie vluchten.
alles klopte!
Het zweven was toppie!!
Het zweven was toppie!!
Bij het wachten vooraf op het veld was er geen enkele communicatie over wat dat dan ook maar!
De informatie vooraf was helder
De informatie vooraf was helder. De instructies waren eenduidig. De piloot was ook heel chill.Vliegen is een bijzondere ervaring.
Vliegangstcursus
Deze cursus heeft oprecht enorm goed geholpen tegen mijn (misschien wel extreme) vliegangst. Voorheen had ik altijd zo veel spanning voor het vliegen dat ik niks wilde eten en ziek werd van de angst en spanning, maar nu ben ik gewoon het vliegtuig in gegaan zonder enige moeite dankzij deze cursus en een hele aardige man genaamd Theo! Hij legt jou precies uit hoe dingen werken in het vliegtuig en waarom. Ook is hij heel goed in jou vertrouwen geven en geruststellen. Ik zou dit zeker aanraden.
Ontzettend slechte ervaring
Ontzettend slechte ervaring. Ik heb in november 2024 een cadeaubon gekocht voor vliegles voor een verjaardag, ik heb toen ook gelijk een reservering gemaakt - die kon niet doorgaan ivm storm (hier heb ik volledig begrip voor). Nieuwe afspraak gemaakt - kon niet doorgaan omdat het vliegtuig in onderhoud was. Weer een nieuwe afspraak gemaakt - kon alweer niet doorgaan, ik zou niet eens meer weten wat er toen misging. Vervolgens meerdere keren gebeld om te vragen of ik de les gewoon kon annuleren, aangezien ik steeds een poging waag om een reservering te maken en die telkens afgezegd wordt - kon niet. Weer gebeld voor een nieuwe afspraak en je raad het al: ja nee sorry we zitten de komende maanden vol. De medewerker aan de telefoon gaf aan dat ik een ander soort vliegtuig kon boeken (daar kon dan maar 1 persoon in, ik wil graag met zn tweeen) en daar stemde ik niet mee in, ik vroeg toen of ik de cadeaubon om kon zetten naar een andere locatie en dat kon. Daarna contact gehad met de andere locatie (teuge) en kreeg te horen dan ik moest mailen, heb ik gedaan en ik vroeg ook of ik een compensatie kon krijgen voor dit hele gedoe - dat was natuurlijk niet mogelijk. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat er vrij snel al plek was voor een les, dat zag ik op de beschikbaarheid ook terug en ik heb toen opnieuw een reservering gemaakt en 3 keer raden, ik werd gemaild omdat de beschikbaarheid om de site niet klopte, eigenlijk kan het pas weken later. Ik ben er ondertussen helemaal klaar mee, ik probeer nu al 8 maanden lang een les in te plannen en heb minimaal 10 keer gebeld en er komt niets van, niet eens enige compensatie in de vorm van een video. Ik wil ook duidelijk maken dat mijn revieuw niets te maken heeft met de medewerkers die ik heb gesproken, zij waren allemaal vriendelijk. Ik ga straks maar weer opnieuw bellen, maar ik ben echt heel teleurgesteld, de les die ik voor een verjaardag wilde reserveren laat nu al 8 maanden op zich wachten en dat vind ik niet acceptabel.
Geweldige ervaring bij Vliegles.nl
Een geweldige 1e vliegervaring gehad bij vliegles. Op een mooie zaterdag vanaf Lelystad naar Texel gevlogen, daar een kleine tussenstop, vervolgens een rondje om Texel en weer terug naar Lelystad. Je wordt vanaf de start betrokken bij de besturing van het vliegtuig, en hoewel dat best spannend is, is het ook erg leuk!
les vlucht van 45 minuten
Voor de vlucht van 45 minuten werd alles goed uitgelegd.
zelf mogen kiezen waar heen gevlogen zou worden .
vriendelijke Piloot .
voor Herhaling vatbaar.

Besvarelse fra Vliegles.nl
Netjes en goed ontvangen top
Het niet weten wat je te wachten staat…
Het niet weten wat je te wachten staat is geweldig, te bedenken dat iedereen naar de lucht staart als er een straaljager overkomt en stiekem denkt: daar zou ik wel is in willen zitten.
Bestuur eens zelf een echt vliegtuig in de lucht
Erg leuk om een keertje zelf een vliegtuig(je) te besturen. Ik kreeg na take-off meteen full control :-)
Cadeau gekregen
Cadeau gekregen, en een geweldige ervaring. ontvangst vriendelijk en duidelijk. de instructeur maakte er een feestje van. Alleen jammer dat je niet ff na kan zitten en dat ook de meegekomen familie geen goed uitzicht hebben.
Dit was geweldig, ga dit doen!
Het was een geweldige ervaring, mijn dag begon met een hoop stress wegens een file, waardoor ik te laat was. Maar dit was geen probleem! Er werd goed uitgelegd over de helikopter en wat we precies gingen doen.
De piloot was zeker van zijn zaak, dit gaf mij alle geruststelling die ik nodig had. (Ik heb hiervoor nog nooit gevlogen)
De vlucht zelf was geweldig en het liefst had ik er geen einde aan gezien!
Top ervaring
Top ervaring! Leuke instructeur die je overal doorheen helpt, en alles was super goed geregeld
Echt vliegen met 6 poten op de grond
Vliegen met 6 poten op de grond, het is onvoorstelbaar, maar zo is het en zo voelt het wel. Je krijgt de ervaring dat je echt vliegt, met alles er op en er aan. Mijn zoon mocht plaatsnemen naast Theo Burger. Hij vertelde alles wat mijn zoon mocht en kon doen, geconcentreerd maar in alle rust en met de nodige humor. Eerste vlucht enkeltje Brussel, tweede vlucht rondje Schiphol. Dus twee starts en landingen in 3 kwartier. Respect voor de echte piloten.
Geweldige dag!.
Goede uitleg en laagdrempelige communicatie met diverse instructeurs!
Top dag gehad.
Alles was PERFECT
Echt alles was super. De vriendelijkheid van het personeel. De hygiëne van alles was perfect. Niet te vergeten. De oneindig leuke herinneringen die je eraan overhoudt. Echt een aanrader!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.