vladsmall.com

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg har købt en lader til min Elbil

Jeg har købt en lader til min Elbil. Den er nu defekt og forsøger at få en dialog omkring en reparation. Først beder de mig sende video af laderen og defekten. Efter at jeg ikke har hørt noget skriver jeg igen og de fortæller mig at de venter på svar fra producenten. det er ca. 1,5 månede siden og hver gang jeg skriver nu er der ingen respons. Det er ekstremt dårlig service og kan kun fraråde alle at benytte denne leverandør. Jeg står nu med en lader der stadig burde være 1 års garanti på som jeg kan smide ud.
HOLD JER LANGT VÆK FRA VLADSMALL.COM

26. juli 2024

Bestilt en lader til elbil 16 amp type…

Bestilt en lader til elbil 16 amp type 2 stik
Lader kom med GLS som beskrevet i order og emballager var intakt ingen skader
Lader lever op til mine forventninger og gør det den skal kan lade med 8-10-13 og 16 amp så alt ok
Jeg har ikke noget at sætte en finger på +++++

27. april 2023

DÅRLIG KUNDESERVICE HANDEL ALDRIG HER

Har købt et ladekabel med elmåler og på en bil med et 16,6 kwh batteri viser elmåleren på kablet at der er ladet 42 kwh på ved fuldt opladning. Jeg skriver til Vladsmall som svare hurtigt og efter de har snakket med deres tekniker skriver de tilbage at der er en fejl i kablet. Herefter skriver de så at kablet sikkert virker som det skal på en rigtig elbil. De tilbyder at de kan retunere 10% af prisen eller at jeg kan sende kablet tilbage og de kan ombytte til et alm kabel uden elmåler. Jeg skriver at jeg ikke er tilfreds med et afslag på 10% og jeg skal bruge et med elmåler og derfor kan de sende mig en returlabel så jeg kan sende det tilbage og de kan give mig pengene retur. De vil ikke sende en returlabel så det vil koste mig 400-500 kr at sende kablet tilbage til Tyskland og så har jeg ingenting. Så det ender med at jeg nærmest er tvungen til at takke ja til et sølle afslag på 10% for et kabel som ikke virker som det skal. Nu er jeg spændt på om mime småpenge kommer retur. SUPER DÅRLIG KUNDE SERVICE HANDLER ALDRIG HER IGEN. .

20. april 2023

Dårlig kvalitet.

Jeg købte nogle batterier men fik ikke det beskervede. Ingen bms. Ingen ordentlig lader, kun en med alt for små ledninger.

Alt i alt kan jeg ikke tilråde et køb hos vladsmall.

6. oktober 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (26 anmeldelser)