Vivaldi Gruppen A/S Anmeldelser 9

2,1

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

forside

2,1

Under middel

Tør salat til overpris

Jeg bestilte en lakse salat på Vivaldi Roskilde, salaten kom uden brød eller dressing. Da jeg spurgte tjeneren om brødet og salaten, svarede han at de ikke var inkluderet i bestillingen, og jeg måtte stille mig op i køen igen og betale extra for brød og dressing. Jeg har aldrig oplevet en salat uden hverken dressing eller brød til!
En elendig tør salat til overpris!

27. juni 2022

Aldrig igen

Vi spiste i restaurant i Hillerød og er meget skuffede.
Burgeren var alt for stegt og næsten ingen salat. Pomfritter var klistrede sammen og i små stykker. Alle tjener var uinteresserede og sad sammen og spiste og hyggede. Det er virkelig ærgerligt for det var et godt sted før. Vi kommer aldrig igen.

3. april 2022

Magen til fuldstændige svar på reelle spørgsmål 😳

He xxxxxx :-) Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med dit besøg. Sådan skal det bestemt ikke være. Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse hos os, derfor håber jeg at du have lyst at uddybe den, du er velkommen til at sende os en mail på: (deres kundeservice) gerne med dit telefonnummer, så vi har mulighed for at ringe dig op. Det vil også hjælpe os meget hvis du, i mailen, refererer til denne anmeldelse. Go' dag :-) Venlig hilsen Melisa – Vivaldi Kundeservice

5. marts 2022

Kvaliteten af maden er for dårlig

Kvaliteten af maden er for dårlig. Det gælder både råvarer og tilberedning. Har prøvet salat, burger og nachos. Det eneste der kan anbefales er nachos. Den er så simpel at lave at det ikke kan gå galt.

Herudover er det irriterende, at man skal op og bestille og betale. De virker til at de er ligeglade med at det er besværligt for kunderne.

Der er rigtig mange andre steder med bedre service og kvalitet.

23. september 2020

MADFORGIFTNING BIG TIME!!!

Hvor skal man starte! Et par dage inden jul tog min veninde og jeg “chancen” og spiste på Cafe Vivaldi i Hillerød - kalder det chancen for jeg træk i hvert fald nitten her! Efter jeg spiste en grøntsagsomelet på cafeen fik jeg voldsom hovedpine om aftenen og måtte gå i seng - om natten vågnede jeg med kvalme, ondt i hele kroppen og kastede op i lange baner. Dette fortsatte de to efterfølgende dage! Jeg havde fået madforgiftning af en eller anden art! Og havde kun spist den omelet, så synderen kan kun have været Vivaldis køkken, mad eller hygiejne! Jeg ringede dagen efter til cafeen og de sagde jeg ville blive ringet op, hvilket jeg ikke gjorde. Ringede så selv dagen efter igen igen og her blev det lovet igen, at jeg blev ringet op - det gjorde jeg så en dag eller to efter. Alt blev fortalt til medarbejderen og videreført til Fødevarestyrelsen. Dog blev der sagt jeg ville blive ringet op igen og her i januar har jeg stadigvæk ingen ting hørt tilbage! Så hvis i nogensinde kommer ud for det samme, skal i ikke forvente at denne kæde tager jeres/deres problem seriøst!!! Jeg har ikke ville skrive denne anmeldelse før nu, da jeg er en fair person og ville give dem chancen får at udbedre, hvad der havde været sket. Men en ting er sikkert Vivaldi kommer jeg ikke på mere samt dem i min omgangskreds. Så bestil kun drikkevarer på denne cafe ellers kan det være, at du også trækker nitten som jeg ;) Ærgerligt men sandt!

Bonus info; Så er det også en af de mindre heldige cafeer, hvis man er i god stemning og er glad, for det får det ubehøvlede serveringspersonale da ødelagt! :D

17. januar 2019

Kan varmt anbefales!

Vi var 12 mand, som fik et fantastisk måltid til Nytårsaften 17/18.
Maden kom til tiden, der var masser af den, og kvaliteten var i top!
Kan varmt anbefales.

4. januar 2018

Julefrokost buffet.

Vi fik Deres julefrokost til vores kobberbryllup. Maden var fantastisk,lækker og veltilberedt. Kvaliteten var i top og der var rigeligt af mad. Kan varmt anbefales.
Anette og Michael Rasmussen.

4. december 2017

Er dette din virksomhed?