ELSKER alt jeg har mottat! Har nå tre gensre i forskjellig farger, en tights, en shorts, to flares bukser i forskjellig farge, to topper, og litt til! Litt av hvert å ELSKER alt sammen👏🏼👏🏼👏🏼... Se mere
Kan ikke si at klærne er dårlige, men servicen er det.. Retur må gjøres med utskrift fra mail og det er veldig tungvint. Selv om retur sendes på deres vilkår, kan den likevel bli avvist.
Jeg gir VITCHI full pott med stjerner!🌟 Jeg har aldri vært borti noen treningsklær som er så behagelig å trene med. Jeg er utrolig fornøyd med kvaliteten og de sitter som støpt på kroppen. Føler... Se mere
Bestilte en Mens Half Zip T-shirt for å teste ut passform og materiale. Passformen sitter som støpt på kroppen og materiale er noe av det bedre jeg har prøvd. Fungerer utmerket til trening, men og... Se mere
Vitchi Vilani is a Norwegian fashion brand. Since our founding, we've committed ourselves to creating premium fashion. We deeply value the relationship we build with each customer. Your feedback drives our mission to refine our collections and create pieces that resonate with your unique style. We invite you to share your experience and help us continue shaping the future of Vitchi Vilani. Thank you for being part of our story.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Topp service i forhold til å svare på…
Topp service i forhold til å svare på mail. Hurtig svar og enkel beskrivelse av hvordan retur funker. Vi gleder oss til klær i riktig størrelse da de vi bestilte var litt mindre enn forventet. Delikat innpakning også. Her skal vi definitivt shoppe mer😊
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice! Jeg bestilte en hettegenser i størrelse L, men den viste seg å være for stor. Tok kontakt med kundeservice og fikk raskt og enkelt tilsendt riktig størrelse uten noen problemer. Veldig fornøyd!
Inlove!the best quality
Inlove!the best quality. Beautiful,elegant-thank you!
Comfortable materials
Comfortable materials, fast delivery, nice designs! 🙌🏻🩷😍
Fantastic experience!!
Fantastic experience!!! 😍 VITCHI VILANI offers exceptional clothing quality, beautiful fabrics, perfect stitching, and elegant designs. Outstanding service from start to finish. Highly recommended!!!!
🤗👌👏
Luksuriøst casual
Raskeste frakten jeg har vært med på! 2 dager.Elsker denne genseren!
Materialet på innsiden er utrolig deilig og supermykt – skikkelig god kvalitet. Også utsiden kjennes solid og flott ut. Den er kjempefin både som en avslappet, oversized look, eller man kan stramme den inn for en mer formfull stil. Perfekt allround-genser!
I received my Vitchi Vilani set
I received my Vitchi Vilani set! Best purchase ever!! The quality, comfort, and unique design make it stand out! Highly recommend!
Utrolig komfortabelt og praktisk…
Utrolig komfortabelt og praktisk treningstøy! Veldig behagelig å ha på, og perfekt for både trening og hverdagsbruk. Elsker hvor godt det sitter på kroppen!
COMFORT FLEX TIGHTS BLACK
Hei🤩
Jeg ville bare fortelle at jeg har mottatt tightsen i posten og jeg har fått testet den!
Vil gi en tilbakemelding om at den tightsen er helt amazing! Jeg har gjennom ført 2 sessions med CrossFit og den sitter som støpt! Noe som har vært utfordrende med andre merker.. så takk til dere!! jeg kommer også til å anbefale videre! Den er suuuuper!
Best T-shirt! Amazing quality!
Fabric and fit was amazing! Best T-shirt I have ever worn! :)
Så fornøyd!!
Elsker det nye treningstøyet fra Vitchi Vilani😍Utrolig myk og deilig å trene i! Sitter utrolig fint på og fremhever det man ønsker!! Skal helt klart kjøpe mer her ifra
Jeg gir VITCHI full pott med stjerner!🌟…
Jeg gir VITCHI full pott med stjerner!🌟
Jeg har aldri vært borti noen treningsklær som er så behagelig å trene med. Jeg er utrolig fornøyd med kvaliteten og de sitter som støpt på kroppen. Føler de får frem figuren din. Liker også at de føles helt som nye gjennom en hel treningsøkt. De utvider seg ikke å blir ikke slapp i stikken, som jeg har erfart med andre merker.
Jeg vil bare ha alle klærne deres, for de er helt fantastiske!
skal handle treningsklærne mine fra vitchi fremover
stoffet er det mykeste jeg har vært borti, og det er superbehagelig å ha på seg -samtidig som klærne former seg perfekt etter kroppen. gleder meg å teste mer!!
Gode produkter og veldig rask levering
Gode produkter og veldig rask levering. Anbefales👌
Elsker det!
Kjempefornøyd med treningsklærne fra Vitchi! De sitter kjempefint på, har høy kvalitet og fremhever det man ønsker. Det viktigste er å huske å gå opp en størrelse, hvis ikke kan de bli trange ❤️
Har de fineste klærne og ofte føler jeg…
Har de fineste klærne og ofte føler jeg at tightser er skikkelig stramme å få på men disse tightsene glir på som ingenting.
Har prøvd body suite og tights og like fornøyd hver gang.
Aldri blitt så positivt overrasket!
Skikkelig hyper ekstase!! Underbar passformen, kjempesnygge i utseende, føles AMAZING på kroppen.. Desse har ALLT! Jeg BOR i tightsen mine! Så ende «negative» er at jeg må kjøpe flere.. så jeg kan ha et par til gymet, et par til å chilla i, et par til når jeg er på farta.. Dette er på riktig dem beste tights jeg hvert bortom! LOVE THEM! Toppen sitter som en smekk å har dessuten en innbygd sports-bh 😍 Må jeg bruke et ord for å beskrive vitchi? LYKKE! 🙌🏼
Utrolig fornøyd med treningsklærne
Utrolig fornøyd med treningsklærne! Veldig behagelig og mykt. Anbefales!!
Utrolig fornøyd
Utrolig fornøyd! Fantastisk kvalitet og passform. 10/10